تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2513 از 2550 اولاول ... 151320132413246325032509251025112512251325142515251625172523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,121 به 25,130 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺷﯿﻮﻩ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﻣﺼﺮﻓﯽ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ هماراسیستم ﻃﺒﻖ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺟﺪﯾﺪ

ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺟﺪﯾﺪ ﮐﻤﯿﺴﯿﻮﻥ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ‏( ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ۱ ﺟﻠﺴﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ۲۵۳ ﻣﻮﺭﺥ ۱۳۹۵ / ۱۱ /۲۴ ‏) ﺷﯿﻮﻩ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺍﺭﺳﺎﻟﯽ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺸﺘﺮﮐﯿﻦ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ADSL ﻭ ﺑﯽﺳﯿﻢ ﻫﻤﺎﺭﺍﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﺯ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺍﺳﻔﻨﺪ ۱۳۹۵ ﺍﺟﺮﺍﯾﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ .
    ﺟﺰﯾﯿﺎﺕ ﺍﯾﻦ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺭﺍ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺩﺭ ﻭﺏﺳﺎﯾﺖ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﻭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﺭﺍﺩﯾﻮﯾﯽ ‏( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ‏) ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﻨﯿﺪ .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ظاهرا همه شرکتها از اول اسفند آپلود رایگان را برمیدارند، پیشنهاد می کنم به سایت 195 شکایت کنید تا لااقل برای قراردادهای قبلی اعمال نکنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺟﺪﯾﺪ ﮐﻤﯿﺴﯿﻮﻥ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ‏( ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ۱ ﺟﻠﺴﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ۲۵۳ ﻣﻮﺭﺥ ۱۳۹۵ / ۱۱ /۲۴ ‏) ﺷﯿﻮﻩ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺍﺭﺳﺎﻟﯽ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺸﺘﺮﮐﯿﻦ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ADSL ﻭ ﺑﯽﺳﯿﻢ ﻫﻤﺎﺭﺍﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﺯ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺍﺳﻔﻨﺪ ۱۳۹۵ ﺍﺟﺮﺍﯾﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ .
    ﺟﺰﯾﯿﺎﺕ ﺍﯾﻦ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺭﺍ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺩﺭ ﻭﺏﺳﺎﯾﺖ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﻭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﺭﺍﺩﯾﻮﯾﯽ ‏( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ‏) ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﻨﯿﺪ .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ظاهرا همه شرکتها از اول اسفند آپلود رایگان را برمیدارند، پیشنهاد می کنم به سایت 195 شکایت کنید تا لااقل برای قراردادهای قبلی اعمال نکنند.
    چیزی که خود سازمان گفته شکایت براش تاثیری نداره.
    خیلی از شرکت ها مثل آسیاتک بدون اطلاع قبلی از همون 24 ام آپلودو از حالت رایگان درآوردن حالا همارا و شاتل و چند شرکت دیگه اینو قبلش اعلام کردن.

آپلود رایگان هم چیزی بوده که سازمان دستور داد و همونطور که تو سرویس های جاری شرکت ها در اون زمان اعمال شد همونطور هم الان دستور داده تا بردارن.

ازون طرف با کم کردن قیمت ترافیک داخلی بزودی قیمت تمام شده واسه مشترکین کمتر از قبل هم میشه .

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چیزی که خود سازمان گفته شکایت براش تاثیری نداره.
    خیلی از شرکت ها مثل آسیاتک بدون اطلاع قبلی از همون 24 ام آپلودو از حالت رایگان درآوردن حالا همارا و شاتل و چند شرکت دیگه اینو قبلش اعلام کردن.

آپلود رایگان هم چیزی بوده که سازمان دستور داد و همونطور که تو سرویس های جاری شرکت ها در اون زمان اعمال شد همونطور هم الان دستور داده تا بردارن.

ازون طرف با کم کردن قیمت ترافیک داخلی بزودی قیمت تمام شده واسه مشترکین کمتر از قبل هم میشه .
    اولا این دستور به ضرر مشترکین است و اصولا باید برای سرویسهای قبلی اعمال نشود، ثانیا مگر ترافیک داخلی برای سرویسهای قبلی هم جدا محاسبه خواهد شد؟ مثلا اگر من از سرویس قبلیم 100 گیگ حجم داشته باشم و 100 گیگ از سایتهای داخلی استفاده کنم، 50 گیگ از حجمم کم خواهد شد یا صرفا برای سرویسهای جدید و غیرحجمی اعمال خواهد شد؟
    ضمنا من در مورد اینکه سیستم آی اس پی ها بدون خطا بتواند ترافیک داخلی و خارجی را تشخیص دهد تردید دارم.
    آسیاتک 17 بهمن اعلام کرد و 18 بهمن اعمال کرد.
    این خبر را چنان عجولانه گذاشته اند که هنوز در سایت تنظیم مقررات ارتباطات اثری از مصوبه جلسه 253 نیست، اگر شما دسترسی دارید اینجا بگذارید تا استفاده کنیم.
    Last edited by 971971; 17-02-2017 at 17:47.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اولا این دستور به ضرر مشترکین است و اصولا باید برای سرویسهای قبلی اعمال نشود، ثانیا مگر ترافیک داخلی برای سرویسهای قبلی هم جدا محاسبه خواهد شد؟ مثلا اگر من از سرویس قبلیم 100 گیگ حجم داشته باشم و 100 گیگ از سایتهای داخلی استفاده کنم، 50 گیگ از حجمم کم خواهد شد یا صرفا برای سرویسهای جدید و غیرحجمی اعمال خواهد شد؟
    ضمنا من در مورد اینکه سیستم آی اس پی ها بدون خطا بتواند ترافیک داخلی و خارجی را تشخیص دهد تردید دارم.
    آسیاتک 17 بهمن اعلام کرد و 18 بهمن اعمال کرد.
    این خبر را چنان عجولانه گذاشته اند که هنوز در سایت تنظیم مقررات ارتباطات اثری از مصوبه جلسه 253 نیست، اگر شما دسترسی دارید اینجا بگذارید تا استفاده کنیم.
      محتوای مخفی: . 

اون مشکل سازمان هست که عجولانه ابلاغ کرده قبل از اینکه تو سایت بذاره !

بله اون سیستم تفکیک باید برای همه اعمال بشه...چه قدیمی چه جدید.

از لحاظ تردیدی که دارید درسته...همین تردیدو شرکت ها هم دارن بخاطر همونه که هنوز سازمان ابلاغ 100درصدی نکرده و بعضی شرکت ها هنوز دارن تست میکنن.

باید زیرساخت لیست همه هاست ها و سرور ها رو به شرکت ها بده که هنوز کامل نداده بخاطر همینه که چیزی مشخص نیست فعلا.

5. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

کسی از دوستان جایی رو سراغ داره که همراه اول از باند 7 2600 استفاده کرده باشه؟ من که کل تبریز رو چک کردم فقط رو باند 3 1800تجهیز شده قبلا یکجا باند 7 بود که اونم الان باند 3 شده حداکثر دانلود هم 9.5 مگابیت هست پس عملا نسل 4.5 همراه اول دروغه

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

کسی از دوستان جایی رو سراغ داره که همراه اول از باند 7 2600 استفاده کرده باشه؟ من که کل تبریز رو چک کردم فقط رو باند 3 1800تجهیز شده قبلا یکجا باند 7 بود که اونم الان باند 3 شده حداکثر دانلود هم 9.5 مگابیت هست پس عملا نسل 4.5 همراه اول دروغه
    شهناز-بازار-فهمیده ، فکر کنم ابوریحان هم 2600 دیده بودم قبلا !
    البته زیاده ! ولی من چون زیاد استفاده نمیکنم ، نمیدونم کجا ها هس

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

هیچ کاری به نفع ما مصرف کنندگان نیست
    هیچ چیز در این کشور این طوری نبوده و نیست
    اینجا جنگل است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

شهناز-بازار-فهمیده ، فکر کنم ابوریحان هم 2600 دیده بودم قبلا !
    البته زیاده ! ولی من چون زیاد استفاده نمیکنم ، نمیدونم کجا ها هس
    من دیروز منطقه بازار تبریز بودم چک کردم فقط باند 7 هست خبری هم از تجمیع فرکانس نیست 10 مگابیت هم سرعت داد رو آیفون 6 اس بقیه مناطق رو با باند 3 تجهیز کردن یک مسئله جالب هم که هست رو فرکانس 900 نسل سوم راه اندازی کردن پینگ کم و سرعتش از نسل سه 2100 و نسل چهار بیشتره

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من دیروز منطقه بازار تبریز بودم چک کردم فقط باند 7 هست خبری هم از تجمیع فرکانس نیست 10 مگابیت هم سرعت داد رو آیفون 6 اس بقیه مناطق رو با باند 3 تجهیز کردن یک مسئله جالب هم که هست رو فرکانس 900 نسل سوم راه اندازی کردن پینگ کم و سرعتش از نسل سه 2100 و نسل چهار بیشتره
    همراه اول گرفت تو یه هفته کل کشور رو باند 3 تجهیز کرد ! خودشونم میدونن که 4جی با 5 مگاهرتز به درد نمیخوره ! حتما یه برنامه ای دارن که روی باند 3 این همه سرمایه گذاری کردن !
    ca همراه اول هم فهمیده فعال بود قبلا ! دکل لاله پارک از همون اولش 2600 بود و بعدا 1800 هم اومد روش
    من 2600 رو از همین دکل میگیرم و 1800 هم تو محلمون هستش 20 تا سرعت میده
    تو مناطق شهری من 900 ندیدم ولی بیرون تبریز اکثرا 900 کار کردن
    Last edited by fanoostalaei; 22-02-2017 at 18:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

جاهایی که من میدونم شهناز، ابوریحان، ولیعصر و نصف‌راه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •