اتفاقا کسی که تک پسر هستش توی شهر خودش میوفته 100 در 100 ،، تو پادگان ما که اینطوریه![]()
اتفاقا کسی که تک پسر هستش توی شهر خودش میوفته 100 در 100 ،، تو پادگان ما که اینطوریه![]()
دوست عزیز مطمئنی هتله؟
کجاش بهتره؟
تا 2 نگه میدارند یا تا 4؟
من گروهبانما!!
امریتون رو کی دادن امروز؟
اونایی که دوره کد خوردن که فکر نکنم درجه زده باشه براشون درسته؟
چون دوره کد هنوز سرباز اموزشی حساب میشه و فاقد درجه هستش فقط سردوشی داره
نمیدونم امریه های مارو شنبه میدن ما دوره کد هستیم اعزامی 1 تیر خدا کنه ستوانی بهمون بدن وگرنه کارمون تموم هستش
یعنی از دوستانتون کسی دوره کد نخوردش؟
حاالا من برعکس دوس دارم راه دور بیوفتم ..تک پسرم![]()
نه نزده
اونا که دوره کد خوردند را نزده
شما اموزشی کجا بودی؟
کد کجا بودی؟
Last edited by 55312; 26-10-2014 at 23:50.
دوست عزیز مطمئنی هتله؟
کجاش بهتره؟
تا 2 نگه میدارند یا تا 4؟
من گروهبانما!!
پووووف، 19 آذر اعزامم، هیچ نمی دونم کجا میفتم چیکار کنم، داره میزنه به سرم دیگه.
mp3 player میشه برد؟ کتاب چیا میشه برد؟ اگه فرمانده بره رو اعصابت باهاش درگیر (فیزیکی) بشی چی میشه؟
تو این تاپیک چند بار از طرف مدیران و کاربران به من توهین شد بعضی ها هم با گوشه و کنایه حرف دلشون رو گفتن اما من بروی خودم نیوردم ولی با پستی که الان دادی مجبورم پاسخ بدم .من دارم اسپم میدم تا پست هام زیاد بشه ؟ زیاد بشه که چی بشه ؟ من که دیگه اخر خطم پست زیاد بدم یا ندم چه فرقی به حالم میکنه ؟اصلا پست زیاد من رو به کجا میرسونه ؟ از سربازی نجاتم میده یا زندگی از هم پاشیدمو بهم برمیگردونه ؟همین شما که از نظرت من ادم نیستم و باید حتما برم سربازی تا ادم بشم و دیگه خیال پردازی نکنم خودت که سربازی رفتی چه گلی به سرت زدی ؟ غیر از اینه که اومدی اینجا و خودت رو جای مدیر گذاشتی و نظر شخصیت رو گفتی و جای بقیه کاربرا حرف زدی ؟ اگه پست من اسپمه پس پست شما چیه ؟ اینا رو میتونستی توی پیغام خصوصی بگی لزومی نداشت بیای اینجا و اینطوری منو تحقیر کنی .مشاوری و کلی تجربه داری دمت گرم که وقت میزاری به سوالات جواب میدی ولی به جای این که گره گشای کار بقیه باشی به هر سوالی که خوشت اومد جواب میدی و از هر سوالی خوشت نیومد اینطوری توهین میکنی .اگه واقعا از شرح حال من خبر داری و میگی که هر روز یه سوال جدید میپرسم پس باید اینو هم بدونی که لابد یه مشکلی دارم که هر جواب یا راه حلی میتونه زندگی منو 180 درجه تغییر بده و از این بدبختی نجات بده .من مثل شما علامه دهر نیستم که از همه چیز خدمت خبر داشته باشم خوب معلومه که همه جور سوالی میپرسم عجله ام هم به خاطر اینه که زودتر یه راه حل پیدا کنم قبل از این که دیر بشه . تازه من چند صفحه قبل مشکلم رو گفته بودم ولی شما اسمش رو گذاشتی خیال پردازی .من با این همه مشکلی که دارم به اندازه کافی ذهنم درگیر هست فکر میکنی اونقدر بیکارم که بیام اینجا بقیه رو سر کار بزارم ؟ اگه قرار به افزایش تعداد پست ها بود به جای اینکه بیام اینجا خودمو تابلو کنم توی هر تاپیک انجمن یه پست مجزا میزدم . اگر هم قصدم این بوده شما در جایگاهی نیستی که بخای درست یا نادرست بودن کارم رو بهم بگی .اینجا مدیر داره شما فقط مشاوری .کسی هم مجبورت نکرده به سوالات من پاسخ بدی .بقیه هم خودشون عقل و شعور دارن لازم نیست به جای بقیه نظرتو بگی .اصلا هم برام مهم نیست که شما و بقیه چه فکری در مورد من میکنید .بلاخره یک روزی من از این فروم میرم اونوقت همه میفهمن که در مورد من اشتباه میکردن و چه جوری با این طور پست دادنشون دل منو شکوندن و منو تحقیر کردن شما و بقیه کاربرا هر چی خاستین به من بگین فقط کاری نکنید که پیش خدا شرمنده بشین چون شرمندگی پیش خدا خیلی بدتر از شرمنده شدن پیش بنده ی خداست .بنده خدا میگذره ولی خدا هیچ وقت از این چیزا نمیگذره .دل شکوندن و تحقیر کردن خیلی بده همونطور که من دل شکوندم و ............
پست های من رو هم خاستن پاک کنن بن کنن اخراج کنن هر کاری خاستن بکنن .دیگه برام مهم نیست .کسی که زندگیش رو هواست پست به چه دردش میخوره .توی یکی از تاپیکا هم یه سوال پرسیده بودم یه نفر اومد بهم توهین کرد منم مودبانه بهش گفتم چرا توهین میکنی اونوقت مدیر اون تاپیک به جای اینکه پست اونو پاک کنه پست منو پاک کرد .بدی این فروم ها ی اینترنتی اینه که حق دفاع از ادم گرفته میشه .هر چی فکر کردم نفهمیدم چی باعث شده بیای و جلوی همه بهم بگی که شما و تاپیک رو مسخره کردم .ترجیح میدم از یه دوست سوالاتم رو بپرسم تا اینکه توی جمع اینطوری تحقیر بشم .من دیگه حرفی ندارم .کاری هم دیگه با این تاپیک ندارم .تاپیک بمونه برای شما تا یه وقت پست دیگران گم نشه بین پست های اسپم من .اگر کسی از دست من ناراحت شده حلالم کنه .
کوچیک همه شما -پیام
ببخشید، همچین سؤالی میپرسم؛ منظورتون از 1/6 یعنی 6 فروردین سال بعد؟ یا اینکه کد یگان و ... هست
ییعنی شما الان خودت رو اعزام کردی افتادی سال بعد؟
نمیدونم پست های قبلیم رو یادتونه یا نه؟ به هر حال مهم هاش رو میذارم: (البته دوستان جواب دادن، برای یادآوری میگم، الان سؤالم یه چیز دیگه ست)
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 2
حالا اصل مطلب:
دلبران گرامی؛ من الان لبه پرتگاه تشریف دارم
امروز رفتم پلیس +10 پرسیدم اگه الان خودم رو معرفی کنم، کی اعزام میشم؛ گفت اسفند
اگه سریع انصراف بدم و خودم رو اعزام کنم ممکنه نتونم کارت سبز بسیج رو بگیرم؛ در حالیکه من میخوام دوره تکمیلی رو کامل بگذرونم کهاحتمال افتادنم تو سپاه نسبتاً بالا بره☺
از یه طرف دیگه اگه اینور سال نیفتم، علاوه بر اینکه 3 ماه اضافه باید خدمت کنم ( 24 ماه شدن خدمت ) ، کسر خدمت ایثارگران رو هم از دست میدم
ظاهراً متولدین غایب 72 و قبل اگه تا پایان 93 خودشون رو اعزام نکنن کسری ایثارگری رو از دست میدن ( اگه اشتباه میگم اصلاح کنید لطفاً )
چیکار کنم حالا؟ موندم بین 2 وضعیت:
گرفتن کارت سبز بسیج ( نرفتن اموزشی ) و افتادن احتمالی تو سپاه یا احتمالاً کسری ایثارگری و خدمت اینور سال (21ماه)
هر 2 تا با هم میشه؟ اگه بشه چی میشه!![]()
Last edited by hamed29; 27-10-2014 at 00:41.
من اموزشی 01 بودم
گردان 015
اعزامی 1 تیر بودم
دوره کد تکاوری خوردم تو مرآتکاور نزاجا پرندک
دهنمون سرویس شد اینجوری بهت بگم
چهار شنبه ترخیص میشیم خدارو شکر
فرمانده ها چیزی نمیگفتن اونجا در مورد کسایی که دوره کد بخورن ستوان میشن؟
چه جوری بود بالاخره قراره کیا ستوانی بگیرن؟
خبر جدید چی داری؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)