تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2512 از 4428 اولاول ... 1512201224122462250225082509251025112512251325142515251625222562261230123512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,111 به 25,120 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

در آغاز فعالیت M0hadeseh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

دوستان من میخوام از مخابرات برم پارس انلاین زنگ زدم مخابرات گفت یه روزه خط رو خالی میکنن ولی قبلا شنیده بودم یکم اذیت میکنن چطوره ؟؟
    کلا از مخابرات درام و برم پارس انلاین چقدر طول میکشه ؟
    پارس انلاین سریع تا بگیری وصل میکنن ؟
    یه سوال دیگه پارس انلاین نامحدود 128 حدودا چه سرعتی رو میده(زمانی که 128 بشه نه اون 20 گیگ طرح) ؟؟
    نمایندگی بگیرم سریع تره یا اینترنتی ؟؟
    خرم اباد نمیدونید کدوم نمایندگی بهتره ؟
    سرعت های 2 و 4 مگ تعرفه هاش رو نزده (توی سایت میزنی روش میره برا ثبت نام) از کجا بگیرم ؟؟

جواب این بنده خدا رو هم یکی بده. سوال منم هست. 128 محدود رو چقدر میده؟ شب و روز فرقی داره؟

2. این کاربر از M0hadeseh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

الان از ساعت 7 به بعد تا یه زمان مشخص مثلا نیم ساعت یا یه ربع بعد از ساعت 7 دانلود رایگان نیست؟ قبلا بین 6 تا 7 هم رایگان بود وقتی از 1 تا 6 رایگان بود الان چطوره؟ سرعت من از ساعت 7 به بعد میرسه به 980 kb/s یعنی هر دقیقه تقریبا یه مگ دانلود میشه اما قبل از 7 به زور به 50 میرسه.ضمنا 256 دارم.
    چرا ، گویا دوستان تست کردن و برای بعضی مناطق رایگان بوده ، به امضای دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید، روش رو اونجا توضیح دادن
    دوستان من میخوام از مخابرات برم پارس انلاین زنگ زدم مخابرات گفت یه روزه خط رو خالی میکنن ولی قبلا شنیده بودم یکم اذیت میکنن چطوره ؟؟
    کلا از مخابرات درام و برم پارس انلاین چقدر طول میکشه ؟
    پارس انلاین سریع تا بگیری وصل میکنن ؟
    یه سوال دیگه پارس انلاین نامحدود 128 حدودا چه سرعتی رو میده(زمانی که 128 بشه نه اون 20 گیگ طرح) ؟؟
    نمایندگی بگیرم سریع تره یا اینترنتی ؟؟
    خرم اباد نمیدونید کدوم نمایندگی بهتره ؟
    سرعت های 2 و 4 مگ تعرفه هاش رو نزده (توی سایت میزنی روش میره برا ثبت نام) از کجا بگیرم ؟؟
    فکر نکنم یه روزه خط رو خالی کنن ! حداقل دو روز کش میدن ! فقط شما حواسون باشه ، قبل از اینکه خط رو خالی کنید ازشون بپرسید که آیا خطتون فیبر نوری هست یا مسی ، اگه فیبر نوری باشه از پارس نمیتونید سرویس بگیرید
    برا من دو روز طول کشید تا وصل بشه ! کلا حداکثر یک هفته پروسه ی کاری شما طول میکشه !
    مشخصا نمایندگی سریعتره !
    پارس سرعت 4 مگ نداره ( حداقل تو پنل کاربری من نیست ) اما سرعت 2 مگ محدودش برای شهر هایی که خطشون رو 4 مگ بسته شده 400-500 و برای خطهایی که روی 9 مگ بسته شده 400-700 ! بعضی مواقع تا 1 مگ هم گویا رفته ! شبانه هم کلا متفاوته ! بسته به منطقه ی مخابراتی و شهرتون از 10 کیلوبایت داریم تا 400 کیلوبایت ! اینو باید از همشهریا و بخصوص کسانی که منطقه ی مخابراتی یکسانی باهاشون دارید و از پارس انلاین استفاده میکنن بپرسید !
    سرعت 128 نامحدود رو هم متاسفانه اطلاع دقیق ندارم ولی وقتی که 20 گیگ تموم شد ، سرعت واقعی 128 کیلوبیت رو بهتون خواهد داد ، یعنی 128/8 = حداکثر 16 کیلوبایت !

4. 4 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من انینترنتی درخواست دادم واسه پارس آنلاین زنگ زدن گفتن پورت خالی نداریم تو منطقه شما باید برید تو لیست انتظار. حضوری برم دفترشون(تهران) میتونم بفهمم چند نفر دیگه تو لیست انتظار هستند و چقدر طول میکشه حدودا؟یا بیخیال شم برم سراغ های وب؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

دوستان اینترنت پیشگامان چطوریاس؟
    ارزش داره جابجا بشم به اونجا؟ چون من از پارس آنلاین راضیم

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان اینترنت پیشگامان چطوریاس؟
    ارزش داره جابجا بشم به اونجا؟ چون من از پارس آنلاین راضیم
    آقا تا وقتی راضی هستی واسه چی میخوای عوض کنی

در ضمن پیشگامان از شاتل بدتره و بعد از دانلود چند شب پشت سر هم سرعتت رو در حد زیر ۱۲۸ محدود میکنه و میری تو بلک لیست

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

8. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    ببخشید نمیدونستم کجا بپرسم فکرکنم اینجا بهتره
    من از سایت دانلودها"----------" وقتی یک بازی را میگذارم برای دانلود شبانه حدود 3 گیگ کامل دانلود میکنم کدام سرور میتونه چنین سرعت دانلود شبانه ای بهم بده از مولتی شیر امتحان کردم فقط 1.5 گیگ دانلود تونستم بکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من که خیلی راضیم از پارس ... تاحالا downstream بالای 4 مگ نداده بودن الان 9 مگ هست اکانت دو مگ ام ... سرعتش تو روز رو 2 تا 5 مگ هست تو شب هم با سرعت 200 تا 300 دانلود میکنه معمولا 250 و 260 هست ...
    جالب اینجاست هم آسیاتک هم صبانت میگفتن مرکز شما امکانش رو نداره و تجهیزاتشون فلان هست و ... !! صبا نت میگفت امکان نداره هیچ کس تو این منطقه مخابراتی بیش تر از 1 مگ نمیتونه سرعت بهتون بده !!
    شبی 4 گیگ دانلود میشه ... یاد آسیاتک روزهای اول که گرفتم 2 سال پیش افتادم ...

11. این کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من که خیلی راضیم از پارس ... تاحالا downstream بالای 4 مگ نداده بودن الان 9 مگ هست اکانت دو مگ ام ... سرعتش تو روز رو 2 تا 5 مگ هست تو شب هم با سرعت 200 تا 300 دانلود میکنه معمولا 250 و 260 هست ...
    جالب اینجاست هم آسیاتک هم صبانت میگفتن مرکز شما امکانش رو نداره و تجهیزاتشون فلان هست و ... !! صبا نت میگفت امکان نداره هیچ کس تو این منطقه مخابراتی بیش تر از 1 مگ نمیتونه سرعت بهتون بده !!
    شبی 4 گیگ دانلود میشه ... یاد آسیاتک روزهای اول که گرفتم 2 سال پیش افتادم ...
    منظورتون از 2 تا مگ چیه بیت یا بایت؟ بایت که امکانش نیست پس حتما بیته که میشه بین 256 تا 640 کیلو بایت

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    ببخشید نمیدونستم کجا بپرسم فکرکنم اینجا بهتره
    من از سایت دانلودها"----------" وقتی یک بازی را میگذارم برای دانلود شبانه حدود 3 گیگ کامل دانلود میکنم کدام سرور میتونه چنین سرعت دانلود شبانه ای بهم بده از مولتی شیر امتحان کردم فقط 1.5 گیگ دانلود تونستم بکنم
    دانلودها دیگه ته سرعتت رو بهت میده بیشتر گیر نمیاری

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان پارس آنلاین چجوریاس؟
    من دارم از وایمکس ایرانسل کوچ میکنم.
    اول میخواستم از های وب سرویس بگیرم اما سرویس دینامیت نداره تو مخابراتِ ما (ایستگاه باهنر)
    الان مثلِ این که پارس آنلاین از همه بهتره؟
    ممنون میشم پاسخ سوالاتم رو بدین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •