جواب این بنده خدا رو هم یکی بده. سوال منم هست. 128 محدود رو چقدر میده؟ شب و روز فرقی داره؟
جواب این بنده خدا رو هم یکی بده. سوال منم هست. 128 محدود رو چقدر میده؟ شب و روز فرقی داره؟
چرا ، گویا دوستان تست کردن و برای بعضی مناطق رایگان بوده ، به امضای دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید، روش رو اونجا توضیح دادن
فکر نکنم یه روزه خط رو خالی کنن ! حداقل دو روز کش میدن ! فقط شما حواسون باشه ، قبل از اینکه خط رو خالی کنید ازشون بپرسید که آیا خطتون فیبر نوری هست یا مسی ، اگه فیبر نوری باشه از پارس نمیتونید سرویس بگیرید
برا من دو روز طول کشید تا وصل بشه ! کلا حداکثر یک هفته پروسه ی کاری شما طول میکشه !
مشخصا نمایندگی سریعتره !
پارس سرعت 4 مگ نداره ( حداقل تو پنل کاربری من نیست ) اما سرعت 2 مگ محدودش برای شهر هایی که خطشون رو 4 مگ بسته شده 400-500 و برای خطهایی که روی 9 مگ بسته شده 400-700 ! بعضی مواقع تا 1 مگ هم گویا رفته ! شبانه هم کلا متفاوته ! بسته به منطقه ی مخابراتی و شهرتون از 10 کیلوبایت داریم تا 400 کیلوبایت ! اینو باید از همشهریا و بخصوص کسانی که منطقه ی مخابراتی یکسانی باهاشون دارید و از پارس انلاین استفاده میکنن بپرسید !
سرعت 128 نامحدود رو هم متاسفانه اطلاع دقیق ندارم ولی وقتی که 20 گیگ تموم شد ، سرعت واقعی 128 کیلوبیت رو بهتون خواهد داد ، یعنی 128/8 = حداکثر 16 کیلوبایت !
دوستان من انینترنتی درخواست دادم واسه پارس آنلاین زنگ زدن گفتن پورت خالی نداریم تو منطقه شما باید برید تو لیست انتظار. حضوری برم دفترشون(تهران) میتونم بفهمم چند نفر دیگه تو لیست انتظار هستند و چقدر طول میکشه حدودا؟یا بیخیال شم برم سراغ های وب؟
دوستان اینترنت پیشگامان چطوریاس؟
ارزش داره جابجا بشم به اونجا؟ چون من از پارس آنلاین راضیم![]()
آقا تا وقتی راضی هستی واسه چی میخوای عوض کنی
در ضمن پیشگامان از شاتل بدتره و بعد از دانلود چند شب پشت سر هم سرعتت رو در حد زیر ۱۲۸ محدود میکنه و میری تو بلک لیست
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
سلام
ببخشید نمیدونستم کجا بپرسم فکرکنم اینجا بهتره
من از سایت دانلودها"----------" وقتی یک بازی را میگذارم برای دانلود شبانه حدود 3 گیگ کامل دانلود میکنم کدام سرور میتونه چنین سرعت دانلود شبانه ای بهم بده از مولتی شیر امتحان کردم فقط 1.5 گیگ دانلود تونستم بکنم
من که خیلی راضیم از پارس ... تاحالا downstream بالای 4 مگ نداده بودن الان 9 مگ هست اکانت دو مگ ام ... سرعتش تو روز رو 2 تا 5 مگ هست تو شب هم با سرعت 200 تا 300 دانلود میکنه معمولا 250 و 260 هست ...
جالب اینجاست هم آسیاتک هم صبانت میگفتن مرکز شما امکانش رو نداره و تجهیزاتشون فلان هست و ... !! صبا نت میگفت امکان نداره هیچ کس تو این منطقه مخابراتی بیش تر از 1 مگ نمیتونه سرعت بهتون بده !!
شبی 4 گیگ دانلود میشه ... یاد آسیاتک روزهای اول که گرفتم 2 سال پیش افتادم ...
منظورتون از 2 تا مگ چیه بیت یا بایت؟ بایت که امکانش نیست پس حتما بیته که میشه بین 256 تا 640 کیلو بایت
دانلودها دیگه ته سرعتت رو بهت میده بیشتر گیر نمیاری
دوستان پارس آنلاین چجوریاس؟
من دارم از وایمکس ایرانسل کوچ میکنم.
اول میخواستم از های وب سرویس بگیرم اما سرویس دینامیت نداره تو مخابراتِ ما (ایستگاه باهنر)
الان مثلِ این که پارس آنلاین از همه بهتره؟
ممنون میشم پاسخ سوالاتم رو بدین.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)