بازيش كردم رو pc تكراريه ديگه !!!
از بازياي قديمي بيشتر پيشنهاد بدين دوستان ... من تقريبا هيچي بازي نكردم( جز dead space 2 - cod1,2,4,6,7 - crysis1, MOH )
بازيش كردم رو pc تكراريه ديگه !!!
از بازياي قديمي بيشتر پيشنهاد بدين دوستان ... من تقريبا هيچي بازي نكردم( جز dead space 2 - cod1,2,4,6,7 - crysis1, MOH )
رد دد عالیه
mafia 2 هست ولی فقط گرافیک داره مگه نه خیلی مزخرفه . ( ولی به گرافیکی داره خــــــــــفـــــــــــــ ـن )
میشه بگید منبع تحقیقتون کجاس ؟آقا من یه چیزی میگم ولی لطفا منا نکشید رفتم شدیدا تحقیق و به این نتیجه رسیدم که گرافیک و رم ps3 دو برابره xbox هست . و من از تهران یه 160 gb میگیرم . راستی بازیهای انحصاریشم که خداست .![]()
نه چونکه زنگ زدم به یه سری استادا این چیزا . کسایی که همه اطلاعاتا را دارن و هر مغازه ای رفتم همهشون ps3 تموم کرده بودن و یا یکی داشتند و همهشون گفتند ps3 بگیر .![]()
سخت افزار ps3 كه فكر نكنم فرقي داشته باشه با اكس باكس اما من شنيدم كه فرقشون توي cpu وvga هستكه يكي ( دقيق يادم نيس ) vg قوي تر و ديگري cpu قوي تر داره ...
اما اين برتري خيلي كم ps3 سودي براش نداره چون شركتا نميتونن بازيي بسازن كه از تمام قدرت سخت افزار استفاده كنه و بازي هاي مولتي پلتفرم اول براي xbox ساخته ميشن بعد پورت ميشن براي ps3 ( اينم تو همين انجمن خوندم اينطور كه يادم مياد )
البته من بشخصه هر دو كنسولو قبول دارم و فن هيچ كدوم نيستم ...
( بحثو ادامه ندين ديگه)
ببین پی اس 3 قدرت سخت افزارش بالاتره... ولی دست برنامه نویسا تو استفاده از قدرتش بستست و بازیا از تمام قدرتش استفاده نمی کنن... دو برابر هم نیست... فقط یه کمی بیشتره... و به خاطر اینکه برنامه نویسا نتونستن از تمام قدرت پی اس 3 استفاده کنن لگ توی بازیای ایکس باکس کمتره و به دلیل استفاده از یه سری تکنولوژی های گرافیکی هنگام پردازش یه سری افکت تصویری اضافه میشه که واقعا گرافیکو خفن میکنه... خرید بازی واس PS3 هم که نگووووو خیلی خیلی سخته باید هارد یا کنسول ببری بیرون واست بازی بریزن که بازیاشم مغازه های درپیت که بازی ایکس باکس دارن رو ندارن...اون وخ سونی هم ساعتی یه باریه آپدیت جدید میده بیرون اون وخ یکی دو ماه طول می کشه کپی خور شه... به محظ اینکه اون قبلیه کپی خور شد (یه روز بعدش
) سونی یه آپدیت جدید میده باز باید 2 ماه واس جیلبرکش صب کرد... بازیای جدید هم که میان به آخرین آپدیت نیاز دارن و همین باعث میشه که هر بازی رو تقریبا با تاخیر 2 ماه بازی کنین
این موضوع هم سلیقه ایه ولی به نظر من دسته ایکس باکس خیلی باحال تره... و نکته خیلی مهم اینکه ایکس باکس کینکت داره... که موو در برابرش به قول یکی که فک کنم آقا سعید بود شوخی بیش نیس
خلاصه بگم که توی بازیایی که واس هر دو تا کنسول اومدن ، با وجود اینکه PS3 قدرت سخت افزاری بالاتری داره ، ایکس باکس گرافیک بالاتر و فریم بالاتر و لگ پایین تری داره...
بازیایی که گرفتی چرتن... گرز آف وار 1 و 2 رو بگیر تهشه... بتمن آرخام اسایلوم هم بگیر حرف نداره... مرتال کامبت هم یادت نرهردددردمپشن
همون رد دد خودمون
اون که تهشه
الن ویکو بگو
ال ای نویر کجاس؟؟؟ بگردین پیداش کنین
این بازیا رو من گرفتم خیلی ردیفن :
Batman : Arkham Asylum
Gears of War : 1-2
Dragon Age 2 : خریدم ولی بازی نکردم ببینم باحاله یا نه
Red Dead
Alan Wake
L.A Noire
DiRT 3
واس کینکت :
Deca Sports Freedom (اینو خودم ندارم ولی به نظرم باحاله)
Kinect Sports
Dance Central اینو حتما بگیر خیلی از دموش کامل تره...
Virtua Tennis 4
بقیه بازیای بازیای کینکت دیگه تقریبا مث همینن... چن تا اسپورتز و دنس دیگه هم هست باحال نیستن... جوی راید باحاله که سریع تکراری می شه و همون دموش پاسخ گوئه و مایکل جکسون که افتضاحه...
کینکت بازی زیاد داره که من نمی دونم باحالن یا نه ولی اینایی که گفتم به جز اونی که ندارم خودم تضمینینبالاییاش هم همینطور
![]()
یه سوال از کجا می تونم بفهمم درایوم چیه و چیه ؟ D: یعنی هم شمارش هم سامسونگ و هیتاچی و اینا
با اجازه تون گرافیک xbox هست 256 ولی از پی اس تری 512 هست . به نظرتون این دو برابر نیست؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)