تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2511 از 4105 اولاول ... 1511201124112461250125072508250925102511251225132514251525212561261130113511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,101 به 25,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید زیاد سوال می کنما، تو آموزشی یه نامه دادن که به طور خلاصه نوشته بود که "این سرباز ادعا می کنه تک پسره، درسته یا نه؟" نامه رو دادم به ثبت احوال، تایید کرد، بعد نامه رو پلمپش کرد، نمی شد ازش کپی بگیرم.
    حالا الان دوباره از شیراز نامه بگیرم واسه ثبت احوال و دوباره بیام تاییدیه بگیرم؟
    چه حرفیِ
    توی دوره کد معمولاً نامه نمیدن میگن بهتون برید توی یگان بگیرید
    حالا اکر به شما دادن که هیچ اگرم ندادن پدرتون تشریف ببرن با شناسنامه شما و خودشون اونجا کار انجام میدن زیاد نگران نباشید.
    اما حتماً برید ببینید که مدارک شرایط داری شما ثبت شما یا نه
    اگر اشنا داررید کد پرسنلی بهش بدین میتونه انجام بده براتون

_____

دوستان بند پوتین هم باید همرو از زیر بندازید 2 تای اولی و باید از بالا بندازید.گره هم که زدین اضافه هاش باید توی پوتین بذارید.
    کش هم اگر انداختین گرفتنتون کارتون تمومِ

2. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

اخه شنبه برم. دوشنبه عاشورا تاسوا هست. چطوری یه هفته مرخصی می خوان بدن واسه محرم؟
    قرار نیست مرخصی بدن، من سال قبل محرم که دیگه به آخرای خدمت نزدیک میشد، تاسوعا شیفت بودم، عاشورا صبح که ساعت 10 باید تعویض میشدیم آماده باشه بود، البته من 2 برگشتم خونه ولی معمولا تا شب آماده باش میشه.

البته آموزشی فرق میکنه، این بیشتر برای ناجا و یگان هست ولی منظورم اینه که قرار نیست حتما به شما مرخصی بدن.

خود سپاه را من میدونم بعضی جاها آماده باش هست،البته آماده باش اونها بیشتر یعنی پست دادن، ولی آماده باش ناجا یعنی گشت دادن.

دادا مگه شیوه خاصی داره؟
    دو سر بند را در دو سوراخ پایین از خارج به داخل رد میکنینو بعد ضربدری میاد بالا از سوراخ های بالا دو سر بند از داخل میاد بیرون، بعد که گره خورد باید اضافه را بدین داخل پوتین، با اینکه پوتین های من کوتاه تر بود ولی موقع باز کردن باز باید حداقل بند را از دو سوراخ در آورد.

4. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی.....یعنی برای در اوردن پوتین باید تمام بند ها خارج بشه درسته؟ فکر میکردم مث بند کفش که یه گره میزنی و باز میکنیه!

در آغاز فعالیت mamadhd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان تورو خدا این سوالو جواب بدید
    من از طریق یکی از آشنا ها میخوام بیفتم نیرو هوایی سپاه .. بعد گفت آموزشتو بعد از اینکه برگه سفیدت اومد تغییر میدیم بیفتی اردکان یزد
    حالا شنیدم میگن قانون اومده که سپاه فقط با دوره تکمیلی سرباز میگیره .... میخوام ببینم راسته ؟؟؟؟
    میترسم دفترچه پست کنم بعد نتونه کاری بکنه
    سلام
    اگر سپاه فقط بسیجی با تکمیلی بگیره . دیگه پادگان اموزشی میخواد چه کار ؟؟؟؟؟
    البته اولویت با بسیجی ها هست ولی اگه اشنا داری همه چی حله نگران نباش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان چجوری میشه پذیرش سپاه را گرفت؟
    من اصفهان هستم.ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی بی سوادم تو این زمینه.
    لیسانس هم هستم.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها تروخدا هر کی میدونه جواب بده ممنونم:

1-این درخواست تمدید و تعجیل تاریخش دست ماست یا دست نظام وظیفه ؟ مثلا اگر اعزاممون ابان بود میشه بگیم برای اردیبهشت تمدید کن ؟

2-فقط برای اموزشی باید موها رو با 4 بزنیم یا در کل دوران خدمت حتی توی یگان باید همیشه با 4 بزنیم ؟

3-توی پادگان سلمانی هست ؟ اگه هست چقدر میشه بهش اعتماد کرد ؟ تیغ و شانه و ماشینشو که تو سر و صورت چند صد هزار نفر میزنه ضد عفونی هم نمیکنه .ممکنه بیماری پوستی بگیریم یا تمیزه ؟

4-اگه کسی روز اعزام براش مشکل پیش بیاد و دو یا سه روز بعدش بره خودشو معرفی کنه سه ماه اضافه میخوره یا کمتر ؟

5-اگه چند روز زودتر از تاریخ اعزام خودمونو به پادگان مربوطه معرفی کنیم راهمون میدن جای خواب میدن یا میگن برو روز اعزام بیا ؟

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1-این درخواست تمدید و تعجیل تاریخش دست ماست یا دست نظام وظیفه ؟ مثلا اگر اعزاممون ابان بود میشه بگیم برای اردیبهشت تمدید کن ؟

2-فقط برای اموزشی باید موها رو با 4 بزنیم یا در کل دوران خدمت حتی توی یگان باید همیشه با 4 بزنیم ؟

3-توی پادگان سلمانی هست ؟ اگه هست چقدر میشه بهش اعتماد کرد ؟ تیغ و شانه و ماشینشو که تو سر و صورت چند صد هزار نفر میزنه ضد عفونی هم نمیکنه .ممکنه بیماری پوستی بگیریم یا تمیزه ؟

4-اگه کسی روز اعزام براش مشکل پیش بیاد و دو یا سه روز بعدش بره خودشو معرفی کنه سه ماه اضافه میخوره یا کمتر ؟

5-اگه چند روز زودتر از تاریخ اعزام خودمونو به پادگان مربوطه معرفی کنیم راهمون میدن جای خواب میدن یا میگن برو روز اعزام بیا ؟
    1.فقط درخواستش دست ماست ، بعدش نظام وظیفه تاریخ اعزام و مشخص میکنه ( توی اکثر موارد 2 ماه بعد تاریخ میخوره )
    2.بستگی به مدرک تحصیلی داره و صد البت به فرمانده مستقیم شما اما افسر ها معمولا موهاشون بلند تره نیاز به ماشین کردن نداره
    3.توی همه پادگان ها چند تا آرایشکاه هست ، تیغ که ندارن اگر میخواید تیغ بزنن براتون باید از بوفه بگیرید ، در ارتباط با تمیزی هم بستگی به اون ارایشگر داره ما یه افسر داشتیم سابلون میگن فکر کنم بهش همیشه ضد عفونی میکرد.اما معمولاً تمیز نیستن
    4.توی آموزشی؟مورد مشابه داشتیم سه ماه اضاف هم نخورد پذیرشش کردن ، هیچی کلاً
    5.در ارتباط با یگان میگید؟راه میدن مشکل نداره

10. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

جناب ahwazp30

درسته من به نوبه خودم دیگه جواب سوالاتتون را نمی دم ولی به حدی شده که خواستم نظری در این مورد بنویسم.

بنده اصلا و ابدا معتقد نیستم که سوال باید پرسیده نشه، بلکه معتقدم همه باید سوالاتی که مد نظرشون هست و شاید به نظر ما ساده و بی اهمیت باشه را بپرسن تا فکرشون بابت نکات جزیی متشنج نشه، بعضا هم که ما جواب را طوری میدیم که شاید لحنش تند باشه به این دلیل هست که بیدار بشن و واقعیت ها را ببینن و رویا پردازی نکنن.

و اما در مورد شما، بنده تقریبا مطمئن شدم که شما ما را مسخره کردی، شاید کسی که مقطعی دنبال میکنه این را ندونه ولی کسانی که به طور دائم دنبال میکنن درک میکنن، شما هر روز با داستان جدیدی میاین و سوالات بیشماری می پرسین و بعد هم سوالات بیشتر در همون مورد و بیخود باعث پر شدن تاپیک و گم شدن پست افرادی که واقعا سوال دارن و یکبار پست دادن میشید.

یک روز نمیرین خدمت، یک روز تا دکتری می خونین، یک روز اضافه دارین، یک روز هنوز سنوات دانشگاه پر نشده، یک روز دو واحدتون مشکل پیدا میکنه و... یک روز پذیرش میگیرین، یک روز سرباز معلم میشین، یک روز امریه میگیرین، یک روز میگین پادگان زندانه میرم ناجا، یه روز باز قهر میکنین میگین نمیرم تازه یه تعداد عزیز ساده میان شما را راضی کنن که برو والا ضرر میکنی و...

در همه موارد هم سریعا کمک می خواین، طوری که ظاهرا همون روز فردا قراره اعزام بشین.

کسی که چندین پست روزانه میده دیگه تا الان سوالات پیش پا افتاده مثل اصلاح مو و... را دهها بار شنیده.

به هر حال من کاری ندارم که مدیران اجازه پست دادن های شما را میدن و یا نه، حداقل خواستم این پست را بدم که بدونید کسانی هستن که می فهمن که شما اونها را سر کار گذاشتین و دیگه جواب سوالاتتون را نمیدن!
    Last edited by ice_man_sh; 26-10-2014 at 22:29.

12. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

281 الان اعزام نیرو داره ، البته منطقه غرب امنِ مشکلی نداره از این حیث
    اما خوب زیاد جای تعریفی نیست.
    این دوسته ما 281 رزمیه
    نصیحتی پیشنهادی چیزی ندارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

لیسانسم
    01 بودم
    زده گروهبان
    همه را زده گروهبان من ستوان ندیدم
    اعزامی 1/6 هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •