سلام بچه ها
یه سوال تو پارس انلاین هم نیاز هست برای اینکه تعرفه سیستم به اشتباه محاسبه نکنه
یکبار قبل از شبانه رایگان و یک بار قبل از پایانش مودم ریست بشه؟ اگر بله این کار باید چه ساعتهایی انجام بشه؟
سلام بچه ها
یه سوال تو پارس انلاین هم نیاز هست برای اینکه تعرفه سیستم به اشتباه محاسبه نکنه
یکبار قبل از شبانه رایگان و یک بار قبل از پایانش مودم ریست بشه؟ اگر بله این کار باید چه ساعتهایی انجام بشه؟
بچه ها میشه مقدار ترافیکی که باقی مونده از اشتراک رو به دوره بعد انتقال داد یا کلا از بین میره؟ مثلا من 2 گیگ ترافیکم مونده ولی اشتراک 3 ماهم تموم شده روزش. حالا از بین میره؟
دوستان سلام .
در حال حاصر از سرويس صبا نت استفاده ميكنم . ميخوام از پارس آنلاين طرح 2 مگ بگيرم . سرعت دانلودش چقدره ؟
بايد چيكار كنم ؟ فقط فرم پارس آنلاين و پر كنم يا لازمه واسه صبا نت هم كاري انجام بدم ؟
احتمالا بعدی حجم خاصی محدود بشید مثلا 50 گیگ در ماه پیشتبانی من پرسیدم گفتن بله محدودیت داره ولی گفت برای هر سرویس یک حجک خاصی هست .
می تونی زنگ بزنی می بینی پیشتبانی سرویس بگی دقیقا می گه بعد چند گیگ محدود می شی البته بعضی سرویس ها شناور محدود می شن مثلا یک گیگ دانلود سرعت می شه 100 یا کمتر .
Last edited by trackshare; 28-09-2013 at 17:41.
بهترین و سریعترین روش واسه ثبت نام چه جوری هست !؟ مثل که اگه اینترنتی ثبت نام کنی ، طول میکشه که پیک بیاد دم خونه تا فرم و کارها تکمیل بشه ...
حالا حضوری یعنی برم .. بهتره ؟! و سریعتر کارم راه میفته .. متوسط وصل کردن یه سرویس بین 3 تا هفت روز هست !؟
سلام ، نه نیازی به این کار نیست
بازم بحث محدود کردن !!!
من طی ماه گذشته ( 7 شهریور تا 7 مهر ) با سرویس 2 مگ محدود، 155.5 گیگ دانلود کردم ! حالا تازه برخی شبها پیش اومده که میزان دانلود بعد از خاموش روشن کردن مودم هم در پنل پارس انلاین نوشته نشده ! دلیلشم نمیدونم ! دو شبی هم قطعی زیاد بود و مشکل وجود داشت ! در کل دوستان دیگه هم میتونن میزان دانلود یک ماه اخیرش رو از طریق پنل پارس انلاین حساب کنن . وارد بخش گزارش مصرف بشید و از شمارش گر دوم استفاده کنید و بازه رو یک ماه اخیر در نظر بگیرید ... بعد که جداول کامل شد ، از قسمت بالای جدول ، از منوی کشویی select a format فورمت excel رو انتخاب کنید و export رو بزنید ، بعد به راحتی میتونید میزان دانلود رایگانتون رو از طریق دستور sum در excel محاسبه کنید !
خیالتون تخت ، برای سرویس های محدود ( 128 تا 2 ) چیزی به نام محدود کردن وجود نداره ! اگه قراره سرعتتون کم باشه از اول کم میشه ( شاید سرعتت روزانه ی خط 128 به 300 برسه ولی شبانه سرعتش از همون روز اول هم کم خواهد بود ! نباید انتظار داشته باشید که سرعت با سرویس بالاتر یکسان باشه ! ) و اینجور نیست که مثلا 20 گیگ که دانلود کردید سرعت تا اخر ماه افت کنه ! اینو نه از طریق پشتیبانی بلکه با توجه به تجربه ای که داشتم گفتم ! افت سرعت و کم و زیاد بودنش همیشه وجود داره !
Last edited by alex_love; 28-09-2013 at 18:44.
حجمی که بعد از تمدید بهت میدن میسوزه اما حجمی که بعد از حجم تمدیدی بخری میمونه واسه دوره بعد(مثلا pol256 6GB اگه از شش گیگ طی سه ماه واست چیزی بمونه میسوزه اما اگه بعد از تموم شدنش حجم بگیری به دوره بعد انتقال پیدا میکنه)
باید به شرکت صبا اعلام کنی که میخوای از شرکتشون بری تا خطت رو از رانژه اون شرکت تخلیه و آماده وصل شدن به پارس کنی البته میتونی قبلش اول با پارس قرارداد امضا کنی بعد با شرکت صبا فسخ قرارداد تا معطل نشی و زودتر خطت رو وصل کنن
دوستان من میخوام از مخابرات برم پارس انلاین زنگ زدم مخابرات گفت یه روزه خط رو خالی میکنن ولی قبلا شنیده بودم یکم اذیت میکنن چطوره ؟؟
کلا از مخابرات درام و برم پارس انلاین چقدر طول میکشه ؟
پارس انلاین سریع تا بگیری وصل میکنن ؟
یه سوال دیگه پارس انلاین نامحدود 128 حدودا چه سرعتی رو میده(زمانی که 128 بشه نه اون 20 گیگ طرح) ؟؟
نمایندگی بگیرم سریع تره یا اینترنتی ؟؟
خرم اباد نمیدونید کدوم نمایندگی بهتره ؟
سرعت های 2 و 4 مگ تعرفه هاش رو نزده (توی سایت میزنی روش میره برا ثبت نام) از کجا بگیرم ؟؟
Last edited by sam09ft; 28-09-2013 at 20:19.
دوستان لطفا جواب بدید مهمه
دست همگی درد نکنه با این سوال پاسخ دادنتون.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)