تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2511 از 4428 اولاول ... 1511201124112461250125072508250925102511251225132514251525212561261130113511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,101 به 25,110 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سوال تو پارس انلاین هم نیاز هست برای اینکه تعرفه سیستم به اشتباه محاسبه نکنه

یکبار قبل از شبانه رایگان و یک بار قبل از پایانش مودم ریست بشه؟ اگر بله این کار باید چه ساعتهایی انجام بشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها میشه مقدار ترافیکی که باقی مونده از اشتراک رو به دوره بعد انتقال داد یا کلا از بین میره؟ مثلا من 2 گیگ ترافیکم مونده ولی اشتراک 3 ماهم تموم شده روزش. حالا از بین میره؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان سلام .

در حال حاصر از سرويس صبا نت استفاده ميكنم . ميخوام از پارس آنلاين طرح 2 مگ بگيرم . سرعت دانلودش چقدره ؟

بايد چيكار كنم ؟ فقط فرم پارس آنلاين و پر كنم يا لازمه واسه صبا نت هم كاري انجام بدم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چون واسه خودم هنوز بعد از ۴ شب دانلود مستمر محدودیتی اعمال نشده ، ولی برای بعضی از دوستانم سمت شمال شهر تهران محدود شده

---------------------------------------------------------

خب دیشب رکورد دانلود شبانم حدود ۱۲ گیگ شد ، ۵ گیگ با مبین نت گرفتم ، حدود ۷ گیگ هم با پارس آنلاین

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
    احتمالا بعدی حجم خاصی محدود بشید مثلا 50 گیگ در ماه پیشتبانی من پرسیدم گفتن بله محدودیت داره ولی گفت برای هر سرویس یک حجک خاصی هست .

می تونی زنگ بزنی می بینی پیشتبانی سرویس بگی دقیقا می گه بعد چند گیگ محدود می شی البته بعضی سرویس ها شناور محدود می شن مثلا یک گیگ دانلود سرعت می شه 100 یا کمتر .
    Last edited by trackshare; 28-09-2013 at 17:41.

داره خودمونی میشه amirmufc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بهترین و سریعترین روش واسه ثبت نام چه جوری هست !؟ مثل که اگه اینترنتی ثبت نام کنی ، طول میکشه که پیک بیاد دم خونه تا فرم و کارها تکمیل بشه ...

حالا حضوری یعنی برم .. بهتره ؟! و سریعتر کارم راه میفته .. متوسط وصل کردن یه سرویس بین 3 تا هفت روز هست !؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سوال تو پارس انلاین هم نیاز هست برای اینکه تعرفه سیستم به اشتباه محاسبه نکنه

یکبار قبل از شبانه رایگان و یک بار قبل از پایانش مودم ریست بشه؟ اگر بله این کار باید چه ساعتهایی انجام بشه؟
    سلام ، نه نیازی به این کار نیست

احتمالا بعدی حجم خاصی محدود بشید مثلا 50 گیگ در ماه پیشتبانی من پرسیدم گفتن بله محدودیت داره ولی گفت برای هر سرویس یک حجک خاصی هست .

می تونی زنگ بزنی می بینی پیشتبانی سرویس بگی دقیقا می گه بعد چند گیگ محدود می شی البته بعضی سرویس ها شناور محدود می شن مثلا یک گیگ دانلود سرعت می شه 100 یا کمتر .
    بازم بحث محدود کردن !!!
    من طی ماه گذشته ( 7 شهریور تا 7 مهر ) با سرویس 2 مگ محدود، 155.5 گیگ دانلود کردم ! حالا تازه برخی شبها پیش اومده که میزان دانلود بعد از خاموش روشن کردن مودم هم در پنل پارس انلاین نوشته نشده ! دلیلشم نمیدونم ! دو شبی هم قطعی زیاد بود و مشکل وجود داشت ! در کل دوستان دیگه هم میتونن میزان دانلود یک ماه اخیرش رو از طریق پنل پارس انلاین حساب کنن . وارد بخش گزارش مصرف بشید و از شمارش گر دوم استفاده کنید و بازه رو یک ماه اخیر در نظر بگیرید ... بعد که جداول کامل شد ، از قسمت بالای جدول ، از منوی کشویی select a format فورمت excel رو انتخاب کنید و export رو بزنید ، بعد به راحتی میتونید میزان دانلود رایگانتون رو از طریق دستور sum در excel محاسبه کنید !
    خیالتون تخت ، برای سرویس های محدود ( 128 تا 2 ) چیزی به نام محدود کردن وجود نداره ! اگه قراره سرعتتون کم باشه از اول کم میشه ( شاید سرعتت روزانه ی خط 128 به 300 برسه ولی شبانه سرعتش از همون روز اول هم کم خواهد بود ! نباید انتظار داشته باشید که سرعت با سرویس بالاتر یکسان باشه ! ) و اینجور نیست که مثلا 20 گیگ که دانلود کردید سرعت تا اخر ماه افت کنه ! اینو نه از طریق پشتیبانی بلکه با توجه به تجربه ای که داشتم گفتم ! افت سرعت و کم و زیاد بودنش همیشه وجود داره !
    Last edited by alex_love; 28-09-2013 at 18:44.

7. 5 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها میشه مقدار ترافیکی که باقی مونده از اشتراک رو به دوره بعد انتقال داد یا کلا از بین میره؟ مثلا من 2 گیگ ترافیکم مونده ولی اشتراک 3 ماهم تموم شده روزش. حالا از بین میره؟
    حجمی که بعد از تمدید بهت میدن میسوزه اما حجمی که بعد از حجم تمدیدی بخری میمونه واسه دوره بعد(مثلا pol256 6GB اگه از شش گیگ طی سه ماه واست چیزی بمونه میسوزه اما اگه بعد از تموم شدنش حجم بگیری به دوره بعد انتقال پیدا میکنه)
    دوستان سلام .

در حال حاصر از سرويس صبا نت استفاده ميكنم . ميخوام از پارس آنلاين طرح 2 مگ بگيرم . سرعت دانلودش چقدره ؟

بايد چيكار كنم ؟ فقط فرم پارس آنلاين و پر كنم يا لازمه واسه صبا نت هم كاري انجام بدم ؟
    باید به شرکت صبا اعلام کنی که میخوای از شرکتشون بری تا خطت رو از رانژه اون شرکت تخلیه و آماده وصل شدن به پارس کنی البته میتونی قبلش اول با پارس قرارداد امضا کنی بعد با شرکت صبا فسخ قرارداد تا معطل نشی و زودتر خطت رو وصل کنن

9. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان من میخوام از مخابرات برم پارس انلاین زنگ زدم مخابرات گفت یه روزه خط رو خالی میکنن ولی قبلا شنیده بودم یکم اذیت میکنن چطوره ؟؟
    کلا از مخابرات درام و برم پارس انلاین چقدر طول میکشه ؟
    پارس انلاین سریع تا بگیری وصل میکنن ؟
    یه سوال دیگه پارس انلاین نامحدود 128 حدودا چه سرعتی رو میده(زمانی که 128 بشه نه اون 20 گیگ طرح) ؟؟
    نمایندگی بگیرم سریع تره یا اینترنتی ؟؟
    خرم اباد نمیدونید کدوم نمایندگی بهتره ؟
    سرعت های 2 و 4 مگ تعرفه هاش رو نزده (توی سایت میزنی روش میره برا ثبت نام) از کجا بگیرم ؟؟
    Last edited by sam09ft; 28-09-2013 at 20:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان من میخوام از مخابرات برم پارس انلاین زنگ زدم مخابرات گفت یه روزه خط رو خالی میکنن ولی قبلا شنیده بودم یکم اذیت میکنن چطوره ؟؟
    کلا از مخابرات درام و برم پارس انلاین چقدر طول میکشه ؟
    پارس انلاین سریع تا بگیری وصل میکنن ؟
    یه سوال دیگه پارس انلاین نامحدود 128 حدودا چه سرعتی رو میده(زمانی که 128 بشه نه اون 20 گیگ طرح) ؟؟
    نمایندگی بگیرم سریع تره یا اینترنتی ؟؟
    خرم اباد نمیدونید کدوم نمایندگی بهتره ؟
    سرعت های 2 و 4 مگ تعرفه هاش رو نزده (توی سایت میزنی روش میره برا ثبت نام) از کجا بگیرم ؟؟
    دوستان لطفا جواب بدید مهمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دست همگی درد نکنه با این سوال پاسخ دادنتون.

13. این کاربر از imdo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •