سلام دوستان کسی سرویس 1مگ یا 2مگ نامحدود مخابرات داره سرعتش چنده مرسی اگه راهنمایی کنین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان کسی سرویس 1مگ یا 2مگ نامحدود مخابرات داره سرعتش چنده مرسی اگه راهنمایی کنین
سلام بچه ها من اینترنت 2020 مخابرات دو هفته است خییل قطع و وصلش زیاد شده اذیت می کنه مال شما هم اینطوریه
من اینترنتم تا دیروز همین وقت مشکلی نداشت ! ولی یهو همه چیز تغیر کرد ! پینگ نجومی شد و تایم اوت شدید و از شب هم تا به الان قطعه و اصلا وصل نشده :|
همراه اول هم از دیروز قاط زده بود ! تایم اوت و پینگ بالا بود ! الان یکم بهتر شده
سلام دوستان
در مورد اينترنت مخابرات، اين سرويس غير حجمي يک مگابيت چطوريه؟ منظور از غير حجمي چيه؟
در ضمن به نظرتون مخابرات بهتره يا صبانت یا های وب؟
امروز یکی از دوستان داشت تعریف های وب رو میکرد.
Last edited by ™ Hadi; 13-01-2017 at 21:03.
همون سرویس نامحدوده که اسمشو عوض کردن ! محدودیت حجم داره برای سرعت بالا و بعدش سرعت عادی میشه :|
دوستان براي جمع آوري مخابرات بايد زنگ بزنيم؟ چون من توي پروفايل کاربري و اينا لينکي پيدا نکردم
گاها تلفنی هم جمع اوری میکنن
الآن زنگ زدم برا جمع آوری ، یه خانم برداشت همچین برخورد کرد که حالم به هم خورد
فعلا چون یه مقدار حجم باقی مونده، قرار شد هر وقت اون تموم شد تماس بگیرم.
این بار اگه اونجور جواب بدن تصمیم دارم بهش بگم چرا مثل سگ گاز میگیری؟ و گوشی رو قطع کنم.
دوستان ما به تازگی به یک ساختمان نقل مکان کردیم که 45 واحد داره و کلا 4 تا ساختمان هست که در کل میشه 180 واحد . هنوز از مخابرات تلفن برای این ساختمان ها وصل نشده و مخابرات میگه برای هر 4 ساختمان باید پول رو بیارید تا بیایم زمین رو بکنیم و دم و دستگاه نصب تلفن رو بزاریم
الان سوالم اینه که اگه خط تلفن رو مخابرات بیاد وصل کنه ایا میشه روی این خط adsl خرید ؟ یا مشکلات فیبر نوری و pcm و ... به وجود میاد ؟
چند تا شرکت هم تبلیغات اینترنت پرسرعت مجتمع های مسکونی رو اورده بودن که مثلا مکس نت رو نگاه کردم قیمت هاش از 4g ایرانسل بیشتره !!!؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
دوستان ما به تازگی به یک ساختمان نقل مکان کردیم که 45 واحد داره و کلا 4 تا ساختمان هست که در کل میشه 180 واحد . هنوز از مخابرات تلفن برای این ساختمان ها وصل نشده و مخابرات میگه برای هر 4 ساختمان باید پول رو بیارید تا بیایم زمین رو بکنیم و دم و دستگاه نصب تلفن رو بزاریم
الان سوالم اینه که اگه خط تلفن رو مخابرات بیاد وصل کنه ایا میشه روی این خط adsl خرید ؟ یا مشکلات فیبر نوری و pcm و ... به وجود میاد ؟
چند تا شرکت هم تبلیغات اینترنت پرسرعت مجتمع های مسکونی رو اورده بودن که مثلا مکس نت رو نگاه کردم قیمت هاش از 4g ایرانسل بیشتره !!!؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد ! مگر اینکه فیبر باشه که در اون صورت فقط مخابرات میتونی بخری
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)