آره ,من کف کردم
اولا فکر میکردم این یکی دیگس ولی دیدم نه بابا خوده خودشه
بعد اون جنجالی که بپا کرد این جریان خیلی مشوک بود
آره ,من کف کردم
اولا فکر میکردم این یکی دیگس ولی دیدم نه بابا خوده خودشه
بعد اون جنجالی که بپا کرد این جریان خیلی مشوک بود
فکر کنم سوسک باشه لباس لاکپشت پوشیده !!!!!!!
![]()
مصطفی! من واقعا موندم روستایی که 40 تا continent اونور تر باشه به چه دردی می خوره (; ... این وضعیت شما دوتا حقایق تلخی رو متذکر می شن D:
M.c. اخراج شد
کی بود الان گفت که خواستگاری کرده ؟
یحتمل می خواستن ساکتش کنن..
من رفتم بخوابم ....
دیشب تا ساعت 3 بیدار بودم....
ای همچین
به بچه لاکشت توهین نکن وگرنه اسمش را می زارم صفا
راستی کی فیما بود؟؟؟
FEMA has lost about 650,000 pts or est 80 villages
تایید می شود؟
اون روستاها یکدکه
اگه یموقع یه اتفاقی افتاد که به سمت نابودی میل کردیم میتونیم از اونجا تو اون قسمت با قدرت نسبی دوباره شروع کنیم
بله ...FEMA has lost about 650,000 pts or est 80 villages
آرمان بود ...ولی رفته ویروس ....
یدک آخه به چه دردی می خوره وقتی تو Main Base ات شکست بخوری! دیگه اونجا یه جوجه میاد می گیرتت... ببین World که دیگه اوایلش نیست بگی اینجا رفت اونجا دارم، حالا منم رگ پدربزرگیم باز گرفت ولی هی همه دارن قوی تر می شن تو دیگه اونوقت کارت به یدک نمی کشه تو Cluster ات سوت شی یکی هم از همون دورو ورا میاد و روستاهات رو می گیره! جات خالی من تو W1 تو ( Rim ( K60-61 انقدر از این جور ویلیج ها گرفتم، یه دلیلش هم که نحوه ی بازیم از اونی که بود ( این رو بگم نگن داره از خودش تعریف می کنه) همینطوری بهتر شد به خاطر سر و کله زدن با این جور player ها بود
البته استثنا هم داره.
مثلا اگر الان ترایب های مربوط به دیپلماسی رو بهش اضافه کنم میفهمی که اکثر روستاهای من در دریای آبیها هستند و برای فعالیت در بازی مجبورم توی مرزهای ترایب روستا داشته باشم.
الان بیشتر فعالیت من در همون قسمتهای جنوبی و غربی هست که مجموعه های کوچیکی از چند تا روستا دارم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)