برا من عالیه عالی ماشالله![]()
برا من عالیه عالی ماشالله![]()
سلام
از دیشب که نت ها قطع شدن ، امروز صبح با سلام و صلوات وصل شده ولی وضعیت خط من این شده :
خط من تا قبل از این تا 10 مگ می کشید اما الان شده 1600 نهایتا ! نویز خط من از اولش همین بوده
به پشتیبانی که زنگ میزنم میگه سرویس شما دو مگه ، با سرویس دو مگ انتظار داری داون استریمت چند باشه !! میگم حداقل 2048 ، میگه خوب این چرخشیه ، بالا پایین میشه !
چی بهشون بگم که خطم به وضعیت سابق برگرده ؟
شاید چون تو این وضعیت فعلی مکس ریت شده 1700 خود مودم دان استریم تنظیم کرده روی 1500 و اگه وضعیت خطتون بهتر بشه مجدد دان استریم میره بالا
خسته نباشید. من حدودا 10 روزی میشه از سرویس 1 مگ مخابرات استفاده می کنم. هر شب سرعت رو 128 کیلوبایت فیکس میموند چند شبه کلا وسط کار قطع میشه دیشب هم کلا قطع بود ارور DNS میداد. DNS رو باس رو چند گذاشت؟ داناستریمم رو 10 مگ هست. نمیشه سرعت شبانه رو افزایش داد. بعد یه وقت شبانم رو لیمیت نکردن؟ مخابرات ازین کارا نمیکنه؟. قبلا با شاتل کار کردم زیاد لیمیت میکرد.
بعد 2 تا 6 رایگان هست یا 2 تا 7 ؟
نه مخابرات محدود کردن سرعت بلد نیست شما از ساعت 12به بعد آی پی عوض نکن کم نمیشه
از 1-6
پشتیبانیشون میگه از ساعت 2 تا 6 واسه طرح شما رایگان هست (جشنواره نیستم). مطمئنی شما از ساعت 1 تا 6 هست؟
بعد من اگه مودمو ریستارت نکنم با همون ایپی دانلود کنم از حجمم کم نمی کنه؟ (نصابه گفت شب مودمو رستارت کن حتما)
شما از پشتیبانی چیزی نپرس خبر ندارن نیازی هم به ریستارت نیست
حله. خیلی مچکر عزیز.
پشتیبانی ی حرف زیاد میزنه.
از هر 10 تا کلمه ای که تحویلت میده 11 تاش دروغه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)