تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 942 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11 تعرفه مکالمات شبکه تلفن همراه دولتی ۸ درصد افزایش میابد

ICTna.ir - تعرفه مکالمات شبکه تلفن همراه دولتی کشور (MCI) هشت درصد افزایش پیدا میکند.

مهندس صابر فيضی -مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- در گفتگو با خبرنگار ایستنا با اشاره به طرح یکسان سازی تعرفه مکالمات مشترکین شبکه تلفن ثابت و افزایش ۱۶ درصدی تعرفه مکالمات در محدوده هر استان، گفت: افزايش 8 درصدي تعرفه موبايل نيز در راستاي يكسان‌سازي تعرفه‌ها صورت خواهد گرفت كه در صورت تصويب شوراي اقتصاد نهايي مي‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: در راستاي اين طرح، تعرفه داخل استاني استفاده از تلفن سيار هشت درصد افزايش مي‌يابد اما تعرفه بين استاني آن با رقم 760 ريال در هر دقيقه يكسان خواهد شد.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مراغه 6 یا 7 مین شهری بود که تحت پوشش ایرانسل قرار گرفته بود.
    عجبشیر 2 ماه پیش تحت ÷وشش ایرانسل قرار گرفته بود
    اون یکی ها هم فکر کنم خیلی وقته را افتادن ولی اطلاع چندانی ندارم
    نه بابا همین چند لحظه پیش زیر نویس کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستی آقای علیرضا چطور میری ایمیل چک میکنی؟منظورم اینه سایت یاهو رو چطور باز میکنی؟(با چه آدرسی)آخه من با wap هم که میرم بازم خود به خود هزینه میندازه.مرسی.یا علی
    سلام بر تو ای عزیزم
    من قبلا از هرچیزی بگم یه سری به سایت تعرفه ایرانسل بزن اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و بعد اینکه ایرانسل 2تا تعرفه داره 499 ریال رو افزایش نداده فقط یه تعرقه 625 ریالی که بصورت ثانیه ای حساب میکنه اضافه کرده که تو میتونی تعرفه خودتو هرماه یک بار رایگان عوض کنی
    در مورد ایمیل چک کردن شاید باورتون نشه همین الان چک کردم از طریق اپرا 6/7تا صفحه باز کردم یک دونه ایمیل به سعید فرستادم و به خودم باورتون نشد به من ربطی نداره شد 26 کیلوبایت 78 تومان
    خب دکتر امیدوارم اپرا داشته باشی
    بعد از اینکه اپرا رو باز میکنی توی قسمت بوکمارکس اونجا لینک یاهو هست روی همون کلیک کنی خودش مستقیم به صفحه یاهو میره و اونجا توی اولین گزینه به اسم New yahoo Mail هستش اونو کلیک کن تا به صفحه Usernem And Password بری بعد دیگه فکر کنم بقیشو میدونی
    Last edited by علیرضا خارجی; 20-05-2007 at 18:52.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ICTna.ir - تعرفه مکالمات شبکه تلفن همراه دولتی کشور (MCI) هشت درصد افزایش پیدا میکند.

مهندس صابر فيضی -مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- در گفتگو با خبرنگار ایستنا با اشاره به طرح یکسان سازی تعرفه مکالمات مشترکین شبکه تلفن ثابت و افزایش ۱۶ درصدی تعرفه مکالمات در محدوده هر استان، گفت: افزايش 8 درصدي تعرفه موبايل نيز در راستاي يكسان‌سازي تعرفه‌ها صورت خواهد گرفت كه در صورت تصويب شوراي اقتصاد نهايي مي‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: در راستاي اين طرح، تعرفه داخل استاني استفاده از تلفن سيار هشت درصد افزايش مي‌يابد اما تعرفه بين استاني آن با رقم 760 ريال در هر دقيقه يكسان خواهد شد.

قابل توجه بعضیها.....

ولی خدایش این مخابرات کی میخواد دست از این کلاه برداریهاش برداره؟؟ یه روز میگه میخاد هزنه هارا کم کنه !!! یه روز میگه زیاد میکنه!!!
    اصلا معلوم نیست قضیه جیه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تو این مخابرات چه خبره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بر تو ای عزیزم
    من قبلا از هرچیزی بگم یه سری به سایت تعرفه ایرانسل بزن اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و بعد اینکه ایرانسل 2تا تعرفه داره 499 ریال رو افزایش نداده فقط یه تعرقه 625 ریالی که بصورت ثانیه ای حساب میکنه اضافه کرده که تو میتونی تعرفه خودتو هرماه یک بار رایگان عوض کنی
    در مورد ایمیل چک کردن شاید باورتون نشه همین الان چک کردم از طریق اپرا 6/7تا صفحه باز کردم یک دونه ایمیل به سعید فرستادم و به خودم باورتون نشد به من ربطی نداره شد 26 کیلوبایت 78 تومان
    خب دکتر امیدوارم اپرا داشته باشی
    بعد از اینکه اپرا رو باز میکنی توی قسمت بوکمارکس اونجا لینک یاهو هست روی همون کلیک کنی خودش مستقیم به صفحه یاهو میره و اونجا توی اولین گزینه به اسم New yahoo Mail هستش اونو کلیک کن تا به صفحه Usernem And Password بری بعد دیگه فکر کنم بقیشو میدونی

مرسی از کمکت.اگه میشه یه راهنمایی در مورد چت هم بکن.من هر کاری میکنم نمیتونم با یاهو مسنجر وصل شم ارور میده.مرسی .یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

نه مثل اینکه واقعا رو تهران دارن کار می کنن !
    من هر وقت این صفحه رو لود می کنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته با Ctrl + f5
    جاهای زیاد تری زرد شده و مناطق آبی داره کم میشه
    حالا نمی دونم در عمل هم همینطوره؟!

داره خودمونی میشه mosi7616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها منم خودم شديدن مخالف شده بودم با ايرانسل
    ولي خداييش بخواي حساب كني اين ثانيه اي كردن خيلي به صرف شده
    مني كه خيلي كم حرف ميزنم براي خوبه
    در ضمن شما فكر كردين كه اپراتور اول دقيقه اي چند حساب مي كنه براتون
    مثلا مني كه تو اسلامشهر هستم ولي خط تهران دارم
    يعني همشه بايد هزينه جابه جايي بدم
    ولي ايرانسل جابه جايي نداره
    يه دو دو تا چهار تاي سادس
    همين الان هزينه هاي ايرانسل از دولتي كمتره
    شما اگه با دولتي به خونتون زنگ بزنين چند براتون حساب مي كنن با ايرانسل چند
    اين يعني مزيت
    منم مثل خيليا اول موافق بودم بعد با اين تبليغات منفي مخالف شدم حتي خواستم بفروشم خطمو
    ولي الان پشيمون شدم
    اول خوب فكر كنيد
    گول تبليغات منفي رو نخوريد
    واقع بين باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

بچه ها منم خودم شديدن مخالف شده بودم با ايرانسل
    ولي خداييش بخواي حساب كني اين ثانيه اي كردن خيلي به صرف شده
    مني كه خيلي كم حرف ميزنم براي خوبه
    در ضمن شما فكر كردين كه اپراتور اول دقيقه اي چند حساب مي كنه براتون
    مثلا مني كه تو اسلامشهر هستم ولي خط تهران دارم
    يعني همشه بايد هزينه جابه جايي بدم
    ولي ايرانسل جابه جايي نداره
    يه دو دو تا چهار تاي سادس
    همين الان هزينه هاي ايرانسل از دولتي كمتره
    شما اگه با دولتي به خونتون زنگ بزنين چند براتون حساب مي كنن با ايرانسل چند
    اين يعني مزيت
    منم مثل خيليا اول موافق بودم بعد با اين تبليغات منفي مخالف شدم حتي خواستم بفروشم خطمو
    ولي الان پشيمون شدم
    اول خوب فكر كنيد
    گول تبليغات منفي رو نخوريد
    واقع بين باشيد
    منم همین طوری که میگی بودم .

حتی وقتی که تو تلویزیون واسه تبلیغات منفی تعرفه اعتباریها رو گفت 92 تومن با اینکه خودم اعتباری ندارم ولی قات زدم بعدش دیدم 85تومنه

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

شما برای اینکه یه اپراتور راه اندازی کنی اولین کاری که باید بکنی چیه؟
    یعنی باید با کی قرار داد ببندی؟
    من رگولاتوری و تو سرمایه گذار من و تو قرارداد میبندیم که تو یک اپراتور در ایران راه اندازی کنی به آن شرتی که در 11 ماه تمامی مراکز استانهارو تحت پوشش ایرانسل در بیاری
    تو برای اینکه برنامه ریزی کنی کلی وقت میزاری و با پیمانکاران قرارداد میبندی و پیمانکار به تو میگه در 8 ماه فلان شهرو کامل میکنم و تو هم توی خبرها اعلام میکنی ...
    بعدا تجهيزات پیمانکارها سر مرز گیر میکنه و معلوم نیست به چه دلیلی ولی ماه ها اونجا گیر میکنه
    و از این طرف تلویزیون تبلیغ منفی از شرکت تو میکنه
    رگولاتوری هو به تو گیر میده
    تی سی ای هم باهات همکاری نمیکنه
    در واقه تو تنهایی
    و برای اینکه از شهرداری مجوز بگیری ماها کارت تول میکشه
    شهرداری هم باهات توافق نمیکنه
    حالا خیلی چیزهای دیگه هست که یادم نیماد
    یاداوری میکنم توی ایران 1سال واسه دولت مثل 1 ساعته
    برای اینکه کارای دولتی انجام بدی ماه ها باید وقت بزاری

درست حرفات کاملا منطقی ولی چند تا سوال میمونه
    1---اگه لوازم گیر کرد پس چرا بعدش این همه تبلیغ شد با اینکه همه میدونن اینجا ایران و هیچی حساب کتاب نداره
    2--- اگه لوازم گیر کرد چرا سیم فروخت یا قصد کلاه برداری داشت یا مشکل پیش اومد خوب تو کل دنیا غیر از ایران اول مدیر پروژه صبر میکنه تا مشکل حل بشه بعد پروژه رو ادامه میده درسته؟
    3---حالا مشکلات بود درست شهرداری سنگ انداخت صحیح چرا پس شفاف سازی نشد یه بار مدیر عامل میومد میگفت ما این مشکلات رو داریم کی جواب گوست
    4--51% سهام مال ایرانیهاست اونا تا حالا بوق بودن یعنی یه ارگان دولتی نمیتونه از پس شهرداری بر بیاد یا کالا حارو از مرز رد کنه بابا یارو سالی ان تومن قاچاق میکنه پس راه داره سهل انگاری هم در کار بوده
    5 ---اقا کلیه حرفا هیچی چرا وقتی یه سری خدمات داد وقتی دید نمیتونه ادامه بده برای جذب مشتری بازم تبلیغ کرد ولی بجای ارتقاسطح کیفی هی از خدمات کم شد اگه اولش خوب بود پس بازم میتونست ادامه بده اگه نذاشتن یوزراشو زیاد نمیکرد تا سطح کیفیت پایین نیاد
    و..........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •