چیزی به اسم جنرال 4 وجود نداره. منظورت C&C 4 هست؟ اگر اونه خوب معلومه که نباید داشته باشه.
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
چیزی به اسم جنرال 4 وجود نداره. منظورت C&C 4 هست؟ اگر اونه خوب معلومه که نباید داشته باشه.
بله منظورم همونه.....چیزی به اسم جنرال 4 وجود نداره. منظورت C&C 4 هست؟ اگر اونه خوب معلومه که نباید داشته باشه.
ولی بالای صفحه یک نظر سنجی هست اون چیه پس؟مگه مال همین بازی نیست؟
واسه اینکه جنرالز یه بازی از سری C&C هست.
اون بازی مورد نظر شما از سری باز ی های تایبر یم سری 4 اش هست که اصلا به طور کل اینها یک سری بازی دیگرند
و به جنراله ربط ندارند تنها ربطشون استرا تژیک بودن و استفاده از یک موتر مشترک است .
Last edited by ufo-alien; 06-03-2011 at 02:09.
روی جلد بازیم دقیقا همین عکسیه که شما گذاشتین!
پایینشم نوشته تایبریان...پس باید برم جنرالو بگیرم؟!
ولی من تو بازار به هرکی میگم جنرال میخوام همینو بهم نشون میدن؟
Last edited by Kit_Kat; 06-03-2011 at 08:46.
کسی نبود جواب من رو بده؟!!!
باید پوشه ها را اسمشون رو درست کنید این مشکل معمولا زمانی روی می دهد که جفت بازی ها بر ای یک شر کت نیست لطفا بگید در چه آدرسی نصب میشه تا کمکتون کنم (آدرس نصب را اینجا دقیقا کپی کنید )
تو این آدرس:
F:\Command & Conquer Generals
ممنون میشم کمکم کنید
شما نگفتید جنرال زرو را در چه آدرسی می خواد نصب کنه ولی این کار زیر را انجام بدید اگه بازم نشد آدرسی که جنرال زرو را می خواد نصب کنه رو هم بدید.
جنرال یک را در این آدرس نصب کن:
F:\Program Files\EAGame\Generals
احتمالا مشکل حل میشه
ممنون
در این آدرس هم نصب کردم در F:\Program Files\EAGame\Generals ولی بازمجنرال زرو نصب نشد حتی در c:\Program Files\EAGame\Generals هم نصب کردم بازم نشد
در مورد جنرال زرو طبق اسکرین شات زیر وقتی setup برنامه رو باز میکنم این صفحه میاد و به محض زدن next این پیغام ظاهر میشه و اجازه پیشروی نمیده که بفهمم کجا می خواد نصب کنه:
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)