تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 419 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به greenpaket که مودم gp2101 رو تولید میکنه میل زدم فریمور رو بگیر که این جوابشون بود من نمیدونم این ایرانسل این شرکت های ناشناس رو از کجا پیدا میکنه
    Dear Morteza,

This email served as notification that we have received your technical enquiry.

Please note that Green Packet only sells customized fixed wireless broadband devices and firmware to its client
    (a Telecommunication Company) and not to individual. Hence our clients are the sole proprietor of the product (including firmware) and are qualified to attend to your enquiry.

We encourage you to address your matter to your local telecommunication service provider company that you subscribed to.

Best Regards
    Green Packet Customer Service
    حتما به خاطر مسایل انلاک از قبل جلوشو میگیرند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

با سلام
    خواااااااهش دار م از شما لطفا کممممممک کنید
    مودم دارم برن huawei مدل e5577 متاسفانه رمز پیشفرض admin رو تغییر دادم و بهد از مدتی بدون استفاده الان میخوام برم تو تنظیمات دقیق یادم نیست چی گذاشته بودم و هر چی دکمه ریست رو فشار و نگه میدارم اثلا ریست نمیشه یعنی حین فشار دادن ریبستارت میشه میشه ولی سر لوگو huaweiu او گیر میکنه فقط هنگام ریست کرن . کسی هست بگه چطور برش گردونم به تنظیمات قبلیش ؟ یا ایکه صفرش کنم.......؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

از دوستان کسی میتونه این فایل رو دانلود کنه و یه لینک ازش بده؟
    861F_Unlock_Guide_Rus.pdf : 4pda.ru/forum/dl/post/8527276/861F_Unlock_Guide_Rus.pdf

این مودم MTC 816F یکی از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC050
    مودم CA60 ایرانسل هم از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC051

روش آنلاک باید یکی باشه به نظرم.

این تایپک رو هم مطالعه کنید ببینید چیزی میفهمید ازش؟
    4pda.ru/forum/index.php?showtopic=747430

سپاس فراوان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

از دوستان کسی میتونه این فایل رو دانلود کنه و یه لینک ازش بده؟
    861F_Unlock_Guide_Rus.pdf : 4pda.ru/forum/dl/post/8527276/861F_Unlock_Guide_Rus.pdf

این مودم MTC 816F یکی از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC050
    مودم CA60 ایرانسل هم از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC051

روش آنلاک باید یکی باشه به نظرم.

این تایپک رو هم مطالعه کنید ببینید چیزی میفهمید ازش؟
    4pda.ru/forum/index.php?showtopic=747430

سپاس فراوان
    این مودم که قیافه‌ای متفاوت از CA60 ایرانسل داره!
    من فکر میکنم مودم CA60 ایرانسل ساخت GreenPacket هست ومدل MH-335

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

s8.picofile.com/file/8300241392/861F_Unlock_Guide_Rus.pdf.html
    سپاس فراوان عزیز. من فایل رو کامل مطالعه کردم. متاسفانه اون عزیزی که اون آموزش رو گذاشته از بخش User data مودم خودش رو بک اپ گرفته و تغییرات ایجاد کرده که آنلاک شده

این مودم که قیافه‌ای متفاوت از CA60 ایرانسل داره!
    من فکر میکنم مودم CA60 ایرانسل ساخت GreenPacket هست ومدل MH-335

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    جالبه مودمی که معرفی کردید کاملا شبیه به CA60 هست.
    بعد به قیافه نیست که، اون DWR-932 دی لینک که معادل LH92 هست و فریمورش رو میشه بریزی روی LH92 و انلاکش کنی پنج شش نسخه داره، هیچ کدوم شبیه به هم نیستند ولی یک مدل اند. مهم سخت افزار هست، یکم تغییرات در برد و ... .

من به سه دلیل میگم این مودم برای ASKEY هست :

1 - من برد دو تا مودم CA60 رو از نزدیک دیدم، هر دو روی بردشون WWRC051 قید شده و کمپانی ASKEY تنها جایی بود که از این مدل نام برده بود.

2 - داخل پنل مودم هم بخش آپدیت میتونید این WWRC051 رو ببینید.

3- و در نهایت هم اینکه داخل مودم ایرانسل بخش آپدیت میتونید به صورت اتوماتیک فریمور رو آپدیت کنید. آدرس سروری که فایل آپدیت ازش دریافت میشه این هست :
    182.151.214.170:9090/update/WWRC051-D216/

داخل همین سرور یک پوشه دیگه هم با نام 182.151.214.170:9090/update/WWRC051/ هست که فریمور رسمی ASKEY برای این مودم هست.

نکته مهم : به هیچ عنوان فریمور پوشه ی دوم رو روی مودمتون نریزید. مودم بریک خواهد شد.

پی نوشت » من به ASKEY ایمیل زدم که اگر فریمور دارن بدن جواب ندادن، من به این گرین پکتی که گفتید هم الان ایمیل زدم شاید جواب بدن.

به هر صورت مودم اندرویدی هست اگر کسی قوی کار کرده باشه میتونه با یکم تغییرات توی همین فریمور ها یا فایل های سیستمی مودم از طریق بخش فست بوت مودم رو آنلاکش کنه.

داشت یادم میرفت، مودم اندرویدی هست و اگر دکمه WPS و Power رو با هم نگه دارید مودم روی FASTBOOT بالا میاد. اگر کسی رو میشناسید اندرویدش در این زمینه قویه و کار کرده بهش بگید روش کار کنه به نتیجه میرسه WWRC050 رو با استفاده از ADB و FASTBOOT و QPST آنلاکش کردند توی اون انجمنی که لینک دادم.
    Last edited by Merlin475; 11-07-2017 at 19:33.

7. این کاربر از Merlin475 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستان این مودم ZW101 رو فقط باید به دیرک وصل کرد؟ جای دیگه نمیشه؟ آخه دیرک از کجا بیارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بعد از انلاک کردن e3372 نمیشه فریمور ایرانسل رو اپدیت کرد؟
    منظورم همون فریموری هست که ایرانسل ارایه میده نه ورژن هوواوی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

پی نوشت » من به ASKEY ایمیل زدم که اگر فریمور دارن بدن جواب ندادن، من به این گرین پکتی که گفتید هم الان ایمیل زدم شاید جواب بدن.
    Dear Abolfazl Khazaei,

Please note that Green Packet only sells customized fixed wireless broadband devices and firmware to its client
    (a Telecommunication Company) and not to individual. Hence our clients are the sole proprietor of the product (including firmware) and are qualified to attend to your enquiry.

We encourage you to address your matter to your local telecommunication service provider company that you subscribed to.

Best Regards

خلاصش گفته ما طرف حسابمون شرکتیه که مودم رو بهش فروختیم نه شما.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

Dear Abolfazl Khazaei,

Best Regards

خلاصش گفته ما طرف حسابمون شرکتیه که مودم رو بهش فروختیم نه شما.

12. این کاربر از Merlin475 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بعد از انلاک کردن e3372 نمیشه فریمور ایرانسل رو اپدیت کرد؟
    منظورم همون فریموری هست که ایرانسل ارایه میده نه ورژن هوواوی
    یه Webui روی مودم نصب کنید بهتره که. هم امکانات بیشتری میده هم محدودیت قفل روی شبکه و دیسکانکت اتوماتیک نداره دیگه.

14. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •