حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی رم شما 1600 مگاهرتز هست که الان داره در فرکانس 2000 کار می کنه و تا همین جا هم اگر سیستم پایدار و استیبل هست خوب اورکلاک شده
حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی رم شما 1600 مگاهرتز هست که الان داره در فرکانس 2000 کار می کنه و تا همین جا هم اگر سیستم پایدار و استیبل هست خوب اورکلاک شده
مرسی .الان شما ازکجا فهمیدید رو رمها رو 2000 هست اخه من رو 1800 گذاشتم تو تب مموری که فرکانسش رو 935.6 هست یعنی 1870 خورده ای............!!!!!!!
رم هاتون در 1800 کار میکنه
این سیستم رو می شه اورکلاک کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شدن که میشه
شما یک تست 15 دقیقه ای با نرم افزار prime95 در حالت blend بگیرید و حین تست دما را با نرم افزار hw monitor آخرین ورژنش چک کنید و حواستون باشه دما از 70 بیشتر نشه
دمای نهایی رو گزارش کنید
24 دقیقه گذشت
الان باید چی کار کنم![]()
این تنظیمات رو در بایوس اعمال کنید
base clock : 390mhz
dram frecauncy : 667mhz
timing :auto
vcore : +.01v
mch core :auto
cpu termination :auto
c1/c1e:disable
c2/c2e:disable
cpu thermal monitor :disable
cpu eist function :disable
فعلا به fsb و nb نمیخواد ولتاژ بدین
به سی پی یو یک صدم ولتاژ بدین اگه دیدین سیستم بوت نشد یا مشکلات دیگر پیش اومد یک صدم ولت دیگه هم ولتاز بدین
با افزایش کلاک پایه فرکانس رم زیاد میشه با spd یا ضریب رم فرکانس رم رو کاهش بدین
با این تنظیمات سی پی یو به 2.9 میرسه یک تست پایداری هم به مدت 10 دقیقه بگیرید حین تست دما را با hw monitor تست کنید که حداکثر از 70 بیشتر نشه
مدل مینتون رو هم بگین
ممنون بابت جواب
من این قسمت رو متوجه نشدم یعنی اگه خواستم بیشتر کنم ؟با افزایش کلاک پایه فرکانس رم زیاد میشه با spd یا ضریب رم فرکانس رم رو کاهش بدین
مدل مین منظورتون مادربورده؟
-
رم هم اورکلاک میشه یا نه ؟
-
بیشتر هم میشه اورکلاک کرد ؟
فرکانس رم با افزایش کلاپ پایه افزایش پیدا میکنه شما با ضریب رم باید فرکانس رم رو جدا کاهش بدین که افزایش نداشته باشه
نه رم با اینکاری که گفتم اور نمیشه
ممنون
فرکانس رم اگه زیاد بشه بده ؟ من االان که base clock : 390mhz قرار می دم باید ضریب رم کم کنم یا نه اگه خواستم بیس کلاک رو بیشتر کنم ؟
-
رم رو می تونم اور کنم ، همینی که عکسش رو قبلا گزاشتم ؟ اگه اره چجوری ؟
-
در باره ی مادر بود چیزی نگفتین ؟
ببخشین که اینهمه سوال می پرسم چون اصلا اطلاعاتی ندارم ، اگه گذرت توی بخش گرافیک افتاد خودم در خدمتون هستم و به تمامی سوالاتون ج ب می دم
یا علی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)