تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 251 از 1547 اولاول ... 1512012412472482492502512522532542552613013517511251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب آخه انصافا یکمی بنظرم ستمه برام که نامحدود بگیرمو فقط 17 گیگ بتونم مصرف کنم

الان همین 17 گیگ رو به قول شما تقسیم بر یکماهش بشه، میشه حدودا روزی 500مگ اگه اشتباه نکرده باشم، خب این یعنی من واقعا هیچ دانلودی نمیتونم بکنم! مثلا فک کنم یه ویندوز حدودا 4 گیگ بخوام دانلود کنم فرتی محدود شمو بیچاره شم ! در این مورد واقعا چیکار میشه کرد؟

و اینکه دانلود کردمو محدود شدم، احتمالا سرعت به حدی میاد پایین که یه پیج هم نشه باهاش باز کرد، اونجا باید چیکار کرد؟
    ببین ترفند سرویس های آرت شاتل اینه که شما از آرت1 شروع کنی و هر وقت که محدود شدی ، با پرداخت 8 هزار تومن به عنوان ما به تفاوت آرت 1 و 2 ، سرویستو ارتقا بدی تا از محدودیت دربیای و اگه دوباره محدود شدی، همین روندو ادامه میدی الی آخر... و وقتی اول ماه شد که خواستی تمدید کنی ، دوباره با آرت 1 شروع کنی و ادامه میدی ؛ اینجوری هم واست به صرفه تره و هم حجم بیشتری میتونی دانلود کنی ( نسبت به اینکه بخوای یه ماهو کلن با آرت 3 سپری کنی ) و هم اینکه نهایت خیلی دیگه دانلود کنی و همش محدود شی ، دیگه احتمال زیاد بیشتر از 50 تومن خرج نمیکنی ( مگر اینکه واقعا دانلودات زیاد باشه )
    تفاوت سرعت سرویس ها هم آنچنان نیست که حالا شما به خاطر 60 کیلوبایت سرعت بیشتر ، حاضر نباشی آرت 1 بگیری.
    در ضمن با آرت 1 اگه به کوب دانلود نکنی ، بین 20 تا 30 گیگ میتونی دانلود کنی ( بسته به مرکزت )

2. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین ترفند سرویس های آرت شاتل اینه که شما از آرت1 شروع کنی و هر وقت که محدود شدی ، با پرداخت 8 هزار تومن به عنوان ما به تفاوت آرت 1 و 2 ، سرویستو ارتقا بدی تا از محدودیت دربیای و اگه دوباره محدود شدی، همین روندو ادامه میدی الی آخر... و وقتی اول ماه شد که خواستی تمدید کنی ، دوباره با آرت 1 شروع کنی و ادامه میدی ؛ اینجوری هم واست به صرفه تره و هم حجم بیشتری میتونی دانلود کنی ( نسبت به اینکه بخوای یه ماهو کلن با آرت 3 سپری کنی ) و هم اینکه نهایت خیلی دیگه دانلود کنی و همش محدود شی ، دیگه احتمال زیاد بیشتر از 50 تومن خرج نمیکنی ( مگر اینکه واقعا دانلودات زیاد باشه )
    تفاوت سرعت سرویس ها هم آنچنان نیست که حالا شما به خاطر 60 کیلوبایت سرعت بیشتر ، حاضر نباشی آرت 1 بگیری.
    در ضمن با آرت 1 اگه به کوب دانلود نکنی ، بین 20 تا 30 گیگ میتونی دانلود کنی ( بسته به مرکزت )
    مرسی از توضیحاتت

اگه اینجوری باشه خب خوبه !

فقط هزینه این کار از آرت 1 تا 3 حدودا چن میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مرسی از توضیحاتت

اگه اینجوری باشه خب خوبه !

فقط هزینه این کار از آرت 1 تا 3 حدودا چن میشه؟
    وقتی شما از آرت 1 شروع کنی مابه تفاوت بدی با آرت 2 انگار که پول آرت 2 رو دادی دیگه Art 2 - Art1 = همون مابه تفاوت برای ارتقا
    پَ اگه تا آرت 3 هم بری هزینه ی نهایی میشه در اصل همون آرت 3

5. 2 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه شب سرعت دانلودم خوب بود 16 گیگ رایگان دان کردم محدودم کردن الان سرعتم شده 24 کیلو بایت
    چیکار کنم سرعت نرمال قبلو به دست بیارم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی شما از آرت 1 شروع کنی مابه تفاوت بدی با آرت 2 انگار که پول آرت 2 رو دادی دیگه Art 2 - Art1 = همون مابه تفاوت برای ارتقا
    پَ اگه تا آرت 3 هم بری هزینه ی نهایی میشه در اصل همون آرت 3
    گرفتم چی شد

بعد حجم دانلود هم حداقل در بدترین حالت تا آرت 3 میشه 41 گیگ که حساب کردم

که اینم اگه یکم مدیریت کنم شاید بیشترم بتونم بگیرم

فقط من تا حالا از شاتل نداشتمو پنلش رو ندیدم، برا ارتقا به آرت بعدی ، فقط باید از طریق ارتقا سرویس بزنمو بعدم خودش فقط ما به تفاوت رو ازم میخواد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض گزارش مصرف آرت 1

سلام. من اولین ماهی هست که دارم از شاتل استفاده میکنم. از 4 مرداد سرویسم شروع شده. هنوز هم محدود نشدم به هیچ عنوان عکس زیر هم مصرفم هست که حدود 23 گیگ مصرف داشتم تا الان. البته اصلا پشت هم نذاشتم دانلود شه و فقط یک یا دو بار یه فایل یک گیگی رو گذاشتم پشت هم دانلود شه و به جز اون 2 دفعه بقیه مصرفم تقسیم شده بود.
    عکس زیر گزارش مصرف این ماهم هست

9. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام. من اولین ماهی هست که دارم از شاتل استفاده میکنم. از 4 مرداد سرویسم شروع شده. هنوز هم محدود نشدم به هیچ عنوان عکس زیر هم مصرفم هست که حدود 23 گیگ مصرف داشتم تا الان. البته اصلا پشت هم نذاشتم دانلود شه و فقط یک یا دو بار یه فایل یک گیگی رو گذاشتم پشت هم دانلود شه و به جز اون 2 دفعه بقیه مصرفم تقسیم شده بود.
    عکس زیر گزارش مصرف این ماهم هست
    سرعت دانلود art1 توی روز چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سرعت دانلود art1 توی روز چقدره؟
    میانگین 128

12. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه جوری مصرفت رو کنترل کردی که تا این حد تونستی دانلود کنی؟

مرکز تون شلوغ نیس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه شب سرعت دانلودم خوب بود 16 گیگ رایگان دان کردم محدودم کردن الان سرعتم شده 24 کیلو بایت
    چیکار کنم سرعت نرمال قبلو به دست بیارم؟
    اگر سرعت دانلودتون از سرورهای داخل ایران (مثل سافت 98 دات ir) محدود نشده باشه راه حل داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •