تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 427 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم سر همین موضوع ضایعش کردم دیگه.
    البته باید دید جمله ی طرف دقیقا چی بوده...
    چون مثلا اگه شما سیتمت تروجان داشته باشه...بعد گوشیتو وصل کنی بهش..اونم تروجان می گیره و بنا به قدرت اون تروجان کارایی گوشیت کم می شه مثلا سرعتش میاد پایین...و این هیچ ربطی به این موضوع که جاوا ویروس نمی گیره و این حرفها نداره
    من خودم این new folder لعنتی رو تجربه کردم که امد رو فولدر های رمم هم کپی شد سرعتش رو اورد پایین تا بلاخره با کاسپر اسکای از شررش خلاص شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه گارانتی گوشیت چی هست ؟

در آغاز فعالیت king_arthur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مگه گارانتی گوشیت چی هست ؟
    این سوال من هم هست

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا من گوشیمو امروز بردم گارانتی حرفهای خنده دار میزدند.
    یارو زنه که مسئول درست کردن گوشی بود میگفت چون گوشیت به کامپیوتر وصل بوده اگه با فلش درست شه باید هزینه فلش رو هم بدی وگرنه آیسی فلشش سوخته که باید عوض شه.
    در ضمن میگفت چون به کامپیوتر وصل بوده یا ویروسی شده یا اینکه جریان اضافی بهش وارد شده و منم تا دلتون بخواد به دلیل این حرفها ضایعش کردم.
    آره واقعا ویروس نمی گیره . از این حرف مصطفی هم تعجب میکنم که میگه گوشیم از کامپیوتر ویروس گرفت . ببین هر برنامه یا نرم افزاری نیاز به یک محیط برای اجرا شدن داره و اگر در سیستم عامل مربوط به خودش نباشه عمل نمیکنه . ویروس نیو فولدر مربوط به فضای کاری ویندوزه و از امکانات سیستم استفاده میکنه و عملا در محیط جاوا نکار نمیکنه . . مثل اینه که بگی من یه برنامه اپل مکینتاش رو توی ویندوز نصب کردم و دارم باهاش کار میکنم .!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

آره واقعا ویروس نمی گیره . از این حرف مصطفی هم تعجب میکنم که میگه گوشیم از کامپیوتر ویروس گرفت . ببین هر برنامه یا نرم افزاری نیاز به یک محیط برای اجرا شدن داره و اگر در سیستم عامل مربوط به خودش نباشه عمل نمیکنه . ویروس نیو فولدر مربوط به فضای کاری ویندوزه و از امکانات سیستم استفاده میکنه و عملا در محیط جاوا نکار نمیکنه . . مثل اینه که بگی من یه برنامه اپل مکینتاش رو توی ویندوز نصب کردم و دارم باهاش کار میکنم .!!!
    حرف شما كاملا صحيح فقط يه پرانتز اونم اينكه درسته ويروس نيو فولدر تو گوشه پوشه ايجاد ميكنه اما سرعت گوشي رو كم نميكنه....(اينو واسه اون دوستمون گفتم كه گفتن گوشيشون اين ويروسو داشت) منم اين مشكل واسم پيش اومد اما نه سرعت گوشيم اومد پايين نه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به نظر شما یه w810 کارکرده خیلی خیلی تمیز به همراه همه لوازمش به اضافه یک باتری یدک و کیس ولی بدون رم 512 ش-سریال اصلی (چنج شده نه) حداکثر چه قدر می ارزه؟؟؟؟؟؟من 240000 خریدمش میخوام ببینم سرم کلاه رفته یا نه؟؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر شما یه w810 کارکرده خیلی خیلی تمیز به همراه همه لوازمش به اضافه یک باتری یدک و کیس ولی بدون رم 512 ش-سریال اصلی (چنج شده نه) حداکثر چه قدر می ارزه؟؟؟؟؟؟من 240000 خریدمش میخوام ببینم سرم کلاه رفته یا نه؟؟
    کیس چیه؟
    یه نمه گرونه
    بابا ماشالا این کلوپ 810 تا واپسین ساعات بامداد همچنان با پست های جدید در صدر لیست پی سی ورد قرار داره

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بستگی داره چن روز کار کرده باشه.. اگه دو روز آره می ارزه
    اگه بیشتر ..
    گرون گرفتی ..
    لوازم برقی به محض دست دو شدن قیمتشون خیلی افت می کنه
    بابا ماشالا این کلوپ 810 تا واپسین ساعات بامداد همچنان با پست های جدید در صدر لیست پی سی ورد قرار داره
    تازه کجارو دیدی وقتی که همه p30 خوابه ما بیداریم داریم موسیقی آپ می کنیم
    Last edited by Doyenfery; 22-04-2007 at 05:28.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سريال اصلي با گارانتي؟ اگه گارانتي داره اسم گارانتيش و اينكه چقدر ازش مونده؟
    در ضمن نو اين گوشي در دو هفته پيش 245 هزار تومان بوده حالا به نظر خودت خوب خريدي؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چه جلب! من فکر میکردم باتری گوشیم خرابه......!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •