بازی های جهانی چند روزیه شروع شده بازی فیفا هم هست اونم فیفا 14 شاهکار !
2 تا نماینده ایران هم هستن و هر دو از گروهشون رفتن مرحله بعد اما هر دو تو گروهاشون آخرین نفری بودن که رفتن مرحله بعد
حالا اینا به کنار اما کسی که در مسابفات انتخابی ایران اول شد دیروز بازی داشت یک نفر از تیم همراه هم لحظه به لحظه بازیوگزارش میکرد که چی به چیه
یک جاشو خوندم خیلی جالب بود : بنده خدا که خودش زیاد اهل فیفا نبود نوشته بود که جاوید اصلا دفاع نمیکنه فقط حمله میکنه

!!!!
تو دلم گفتم بنده خدا خبر نداری ! تو این افتضاحی به اسم فیفا 14 نمیشه دفاع کرد ! کسی که بخواد مثلا اصولی دفاع کنه کلاهش پس معرکس یهو به خودش میاد میبینه 5-6 تا گل خورده بدونه اینکه یک گل بزنه
دفاع رو باید بسپاری به نیروهای غیبی و دعا کنی زیاد گل نخوری و ار اونور با 11 نفر حمله کنی که شاید کاری از پیش ببری
نتایج رو نگاه میکنم خندم میگیره به مولا : 5-1 ! 4-0 ! 6-1 !
خیلی خنده داره خدایی ! فیفا 13 نتایج یا 1-1 مساوی بود یا 1-0 بود یا 2-3
13 بازیا بهم نزدیک بود درست میشد دفاع کرد میشد حمله حریف رو خنثی کرد برای همین نتایج هم نزدیک به هم بود وفتی دو تا حرفها ی بازی میکردن . اما 14 ... از نتایج بازی ها در مسابقات جهانی معلومه چیه
دوتا حرفه ای که بازی میکنن نباید نتیجه بشه 5-1 !!!! اونم بازی مثل فیفا ! حالا ساکر بود میگیم بچه بازیه موردی نداره اما فیفا ...
عوضش فیفا 14 چند تا نکته مثبت داره که نباید ازش چشم پوشی کرد مثل خیابون های اطراق ورزشگاه ها و هم چنین خط کشی های عابرین پیاده خیابون های اطراف ورزشگاه که باعث میشه عبور و مرور عابرین تسهیل پیدا کنه و شاهد ترافیک روانی باشیم و تماشاگران زودتر برسن به ورزشگاه ها . دیگه جونم براتون بگه مثلا تیرک های دروازه ها . چهره بازیکن موقع تکل زدن . چمن ورزشگاه از اون فاصله ای که عکسش چند صفحه قبل بود ( انگار موقع بازی کردن با همون فاصله میخواد بازی کنه که اومده از چمن تعریف کرده و عکس گذاشته )
این ذو سه مورد آخرو در موردش همین 2=3 صفحه فبل خوندم . گویا بعضی از دوستان خیلی با این چیزا حال میکنن که کلی در موردش به بحث و تبادل نظر پرداختن !!!!!