تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 444 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

بازی های جهانی چند روزیه شروع شده بازی فیفا هم هست اونم فیفا 14 شاهکار !
    2 تا نماینده ایران هم هستن و هر دو از گروهشون رفتن مرحله بعد اما هر دو تو گروهاشون آخرین نفری بودن که رفتن مرحله بعد
    حالا اینا به کنار اما کسی که در مسابفات انتخابی ایران اول شد دیروز بازی داشت یک نفر از تیم همراه هم لحظه به لحظه بازیوگزارش میکرد که چی به چیه

یک جاشو خوندم خیلی جالب بود : بنده خدا که خودش زیاد اهل فیفا نبود نوشته بود که جاوید اصلا دفاع نمیکنه فقط حمله میکنه !!!!

تو دلم گفتم بنده خدا خبر نداری ! تو این افتضاحی به اسم فیفا 14 نمیشه دفاع کرد ! کسی که بخواد مثلا اصولی دفاع کنه کلاهش پس معرکس یهو به خودش میاد میبینه 5-6 تا گل خورده بدونه اینکه یک گل بزنه
    دفاع رو باید بسپاری به نیروهای غیبی و دعا کنی زیاد گل نخوری و ار اونور با 11 نفر حمله کنی که شاید کاری از پیش ببری

نتایج رو نگاه میکنم خندم میگیره به مولا : 5-1 ! 4-0 ! 6-1 !
    خیلی خنده داره خدایی ! فیفا 13 نتایج یا 1-1 مساوی بود یا 1-0 بود یا 2-3
    13 بازیا بهم نزدیک بود درست میشد دفاع کرد میشد حمله حریف رو خنثی کرد برای همین نتایج هم نزدیک به هم بود وفتی دو تا حرفها ی بازی میکردن . اما 14 ... از نتایج بازی ها در مسابقات جهانی معلومه چیه
    دوتا حرفه ای که بازی میکنن نباید نتیجه بشه 5-1 !!!! اونم بازی مثل فیفا ! حالا ساکر بود میگیم بچه بازیه موردی نداره اما فیفا ...

عوضش فیفا 14 چند تا نکته مثبت داره که نباید ازش چشم پوشی کرد مثل خیابون های اطراق ورزشگاه ها و هم چنین خط کشی های عابرین پیاده خیابون های اطراف ورزشگاه که باعث میشه عبور و مرور عابرین تسهیل پیدا کنه و شاهد ترافیک روانی باشیم و تماشاگران زودتر برسن به ورزشگاه ها . دیگه جونم براتون بگه مثلا تیرک های دروازه ها . چهره بازیکن موقع تکل زدن . چمن ورزشگاه از اون فاصله ای که عکسش چند صفحه قبل بود ( انگار موقع بازی کردن با همون فاصله میخواد بازی کنه که اومده از چمن تعریف کرده و عکس گذاشته )
    این ذو سه مورد آخرو در موردش همین 2=3 صفحه فبل خوندم . گویا بعضی از دوستان خیلی با این چیزا حال میکنن که کلی در موردش به بحث و تبادل نظر پرداختن !!!!!

2. 3 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

چطوری می شه شماره پیرهن بازیکن ها رو عوض کرد ؟؟
    منظورم خارج از کریره

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام کسی اکانت فیفا 14 دست دوم نداره؟ میخرم!

در آغاز فعالیت kasra r.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    همین نزدیکا

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده؟ چرا همه ی بازیام تو season mode تو ایکس باکس لایو خارج خونست؟

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چطوری می شه شماره پیرهن بازیکن ها رو عوض کرد ؟؟
    منظورم خارج از کریره
    از ادیت پلییر باید بری....خود بازیکن رو انتخاب میکنی و شمارشو عوض میکنی

7. این کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خداوکیلی افتضاح ترین فیفایی بود که بازی کرده بودم هرکار میکنم که بتونم با بازی حال کنم اصلا نمیشه سرتاپاش ایراده اصلا نمیشه به چشم یه فوتبال حرفه ای بهش نگاه کرد.فیفا 13 واقعا سرتر از 14 هست.لامصب تو 14 انگار به بازیکنا موتور جت وصله با اینکه با حالت low بازی میکنم ولی بازم سرعتشون خیلی غیرطبیعیه.
    درکل امسال جفت فوتبالا(pes وfifa) افتضاح بودن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده؟ چرا همه ی بازیام تو season mode تو ایکس باکس لایو خارج خونست؟
    season خیلی شانسیه!!!
    یدفه میبینی 10 تا بازی توی خونه ی خودت بازی میکنی..............
    وقتی شما سرچ رو میزنی اگه کسی توی رتبه ی شما دنبال حریف باشه شما رو به هم وصل میکنه ولی اگه کسی نباشه شما رو host میکنه و باید صبر کنی یکی رو به شما جوین کنه.............
    معمولا اگه زود حریف رو پیدا کنه اون هاست هستش و باید توی خونه ی حریف بازی کنید،ولی اگه زیاد تر از حد معمول طول بکشه شما هاست هستید....................

10. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی های جهانی چند روزیه شروع شده بازی فیفا هم هست اونم فیفا 14 شاهکار !
    2 تا نماینده ایران هم هستن و هر دو از گروهشون رفتن مرحله بعد اما هر دو تو گروهاشون آخرین نفری بودن که رفتن مرحله بعد
    حالا اینا به کنار اما کسی که در مسابفات انتخابی ایران اول شد دیروز بازی داشت یک نفر از تیم همراه هم لحظه به لحظه بازیوگزارش میکرد که چی به چیه

یک جاشو خوندم خیلی جالب بود : بنده خدا که خودش زیاد اهل فیفا نبود نوشته بود که جاوید اصلا دفاع نمیکنه فقط حمله میکنه !!!!

تو دلم گفتم بنده خدا خبر نداری ! تو این افتضاحی به اسم فیفا 14 نمیشه دفاع کرد ! کسی که بخواد مثلا اصولی دفاع کنه کلاهش پس معرکس یهو به خودش میاد میبینه 5-6 تا گل خورده بدونه اینکه یک گل بزنه
    دفاع رو باید بسپاری به نیروهای غیبی و دعا کنی زیاد گل نخوری و ار اونور با 11 نفر حمله کنی که شاید کاری از پیش ببری

نتایج رو نگاه میکنم خندم میگیره به مولا : 5-1 ! 4-0 ! 6-1 !
    خیلی خنده داره خدایی ! فیفا 13 نتایج یا 1-1 مساوی بود یا 1-0 بود یا 2-3
    13 بازیا بهم نزدیک بود درست میشد دفاع کرد میشد حمله حریف رو خنثی کرد برای همین نتایج هم نزدیک به هم بود وفتی دو تا حرفها ی بازی میکردن . اما 14 ... از نتایج بازی ها در مسابقات جهانی معلومه چیه
    دوتا حرفه ای که بازی میکنن نباید نتیجه بشه 5-1 !!!! اونم بازی مثل فیفا ! حالا ساکر بود میگیم بچه بازیه موردی نداره اما فیفا ...

عوضش فیفا 14 چند تا نکته مثبت داره که نباید ازش چشم پوشی کرد مثل خیابون های اطراق ورزشگاه ها و هم چنین خط کشی های عابرین پیاده خیابون های اطراف ورزشگاه که باعث میشه عبور و مرور عابرین تسهیل پیدا کنه و شاهد ترافیک روانی باشیم و تماشاگران زودتر برسن به ورزشگاه ها . دیگه جونم براتون بگه مثلا تیرک های دروازه ها . چهره بازیکن موقع تکل زدن . چمن ورزشگاه از اون فاصله ای که عکسش چند صفحه قبل بود ( انگار موقع بازی کردن با همون فاصله میخواد بازی کنه که اومده از چمن تعریف کرده و عکس گذاشته )
    این ذو سه مورد آخرو در موردش همین 2=3 صفحه فبل خوندم . گویا بعضی از دوستان خیلی با این چیزا حال میکنن که کلی در موردش به بحث و تبادل نظر پرداختن !!!!!
    والا قبل از فیفا 14 که گل میخوردی میشد یه جورایی به این حساب گذاشت که حریف خیلی حرفه ایه . اما الان دفاع فقط کلمه مضخرف واسش مناسبه و 90% درصد گلهایی که میخوری همه گل مفتن .

در آغاز فعالیت kasra r.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    همین نزدیکا

پيش فرض

season خیلی شانسیه!!!
    یدفه میبینی 10 تا بازی توی خونه ی خودت بازی میکنی..............
    وقتی شما سرچ رو میزنی اگه کسی توی رتبه ی شما دنبال حریف باشه شما رو به هم وصل میکنه ولی اگه کسی نباشه شما رو host میکنه و باید صبر کنی یکی رو به شما جوین کنه.............
    معمولا اگه زود حریف رو پیدا کنه اون هاست هستش و باید توی خونه ی حریف بازی کنید،ولی اگه زیاد تر از حد معمول طول بکشه شما هاست هستید....................
    من الان dvision 6هستم بیشتر از 30تا بازی کردم ولی حتی یدونه هم تو خونه خودم نبوده
    غیر طبیعیه واقعا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

منم اصلا خوشم نیومد. خیلی افتضاح شده. اسلایدر ها فیفا رو هم تغییر دادم بازم فایده نداشت.

حرکت بازیکن ها شبیه pes شده و همین افتضاح کرده بازی رو. گیم پلی واقعا افتضاحه. خیلی بده! والا!
    گرافیک بازی اصلا قابل قبول نیست. لباس بازیکن ها و چمن بازی خیلی تویه ذوق میزنه.

حس میکنم این فیفا مثل فیفا 11 هست که نسخه کنسول خیلی بهتر از پی سی بود. فقط اینبار نسخه نسل بعد حسابی روش کار شده ولی نسخه پی سی و کنسولها رو سرش کلاه گذاشتند!

من فیفا 13 رو خیلی کم بازی کردم. دوباره نصب کردم، تمام پچ ها و آپدیت ها رو هم نصب کردم. واقعا عالی شده. آدم لذت میبره از بازی.

14. 2 کاربر از king 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •