بعلـــــــه شما درست میگید
اما من که کلا با این ویندوز ها میونه خوبی ندارم چه کاری آدم خودش نرم افزار و.... روش میریزه دیگه![]()
بعلـــــــه شما درست میگید
اما من که کلا با این ویندوز ها میونه خوبی ندارم چه کاری آدم خودش نرم افزار و.... روش میریزه دیگه![]()
خوب الان سوال اینه چرا همه ما افتادیم دنبالش ؟
اگه 900 تومن نبود که من دانلود کرده بودم![]()
سلام دوستان...یه سوال دارم،چجوری ورژن بایوسم رو بفهمم؟؟؟لینکی هم هست که آموزش آپدیتشو داده باشه؟؟؟ممنونم....
شما تو (Run (Win+ r تایپ کنید dxdiag:
![]()
لطفااا اين كد رو يه بارم چك كنين ببينين درست نوشتين
چون من ويندوز 8 يا 7 ندارم اينو ميپرسم ( چون تو XP زدم جواب نداد )
اين كد تو ويندوز 7 كار ميكنه ؟ ؟
آره کار می کنه !
تو Xp هم باید کار کنه
اگه نتونستین ، تو ران اینو بزنین :
msinfo32.exe
تو قسمت Bios version/date نوشته .
تغییرات داخل ریجستری ویندوز باعث خیلی از مشکلات میشه
که شرکتا این کارو میکنن
من که تست کردم و به این نتیجه رسیدم
دوستان منم به کلوپ زد500 ایها پیوستهام ...آی7 شکلاتی رو خریده ام دومیلیون و ششصد و پنجاه ..با گرافیک 740 ...و گارانتی ویستا !...
حالا فروشنده با گرفتن 70 تومن قرارشده برنامه هاش رو نصب کنه ...یه کم زیاد نیست این مبلغ ؟...
ازتون میخوام سریع منو راهنمایی کنین که غیر از ویندوز 8 و درایوهای زد500 چه برنامه های دیگه ای باید نصب بشه که من امروز عصر که برای تحویلش میرم چک کنم...لطفا سریع جوابم رو بدین !![]()
چه خبره سر گردنست مگه
یه ویندوزه یه سری درایور و نرم افزار تو سیدی همراه یه آنتی ویروس . شاید چیز دیگه هم بخواد بریزه مثل فتوشاپ و آفیس . اینا همه شیراز با 20 تومن نصب کردن . ولی 70 تومن زوره !![]()
من اسفند گرفتم 3 میلیون رنگ مشکی با گرافیک 635 . آنتی ویروس و کیف و موس رایگان نصب ویندوز و نرم افزار ها رایگان با 3 ماه پشتیبانی نرم افزاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)