تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 624 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    من هم میخواستم یه آنتن دیجیتال بگیرم،چند تا سوال داشتم
    1:بهترین مارک برای قیمت حداکثر 100 تومن چیه{ مثله اینکه بلوسنس خوب از آب در اومده }{ اگه بهتر هم میشناختید بگید،کلا یه بار میخوایم بگیریم یه خوبش رو بگیریم}
    2:ترجیحا مدیاپلیر قوی داشته باشه مخصوصا برای پخش فیلمهای Full HD و فرمتهای MKV , AVI , و....
    3:ما آنتن مرکزی داریم+دیش مرکزی....باید از آنتن استفاده کرد دیگه؟
    4:همسایه پایینی گرفته میگه نگرفته{نمیدونم بلد نبوده یا مشکل از آنتنه}...قضیه چیه؟ دیجیتال که دیگه نباید همچین مشکلی داشته باشه{ما انتهای اتوبان همت...شهرک باقری هستیم...نمیدونم ربط داره یا نه ولی تصاویر آنالوگ رو خیلی بد میگیره}
    اگه بخوام یه آنتن قوی رومیزی بگیریم اون چقدر میشه؟
    5:زیر نویس فارسی هم که یه چیز واجبه تقریبا
    ممنون میشم کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سوال من را جدی بگیرید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

راستی کسی تاکنون مدل me885 ،محصول مارشال رو دیده و تست کرده؟
    با توجه به قیمت نازلی که داره نسیت به دیگر مدل ها کیفیت خوبی داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مدل ال سی دی ex400 از سری klv هستش

در ضمن این رو هم اضافه کنم برا ی این تلویزیون جهت شبکه های استانی رو دارم از دیش استفاده میکنم و مشکلی ندارم اما چون تلویزیون قبلی ام شهاب 21 اینچ و تو اتاق خواب هست وهیچ گونه آنتنی نداره خواستم ببینم با این پرو ويژن T7 و یه آنتن پورتابل می تونم مشکل رو حل کنم ضمن این مدل پرو ويژن T7 با ایکش ویژن فرق داره یا همونه تو بعضی پست ها خوندم دوستان از انتن هائی که بهخ شیشه می چسبه استفاده کردن وراضی هم بودن
    با همه اینا می خوام اگه اینقدر هزینه کنم مدلی رو بخرم که فردا پشیمون نشم یا یکی نگه اون مدل رو میگرفتی بهتر بود چون واقعا در این زمینه هیچ شناختی ندارم و می خوام از تجربیات شما دوستان خوب استفاده کنم
    با تشکر از توجه جنابعالی
    مدل هایی از سونی گیرنده دیجیتال داخلی دارن که مدل اونها با KDL شروع بشه . KLV ها انالوگند

پروویژن T7 Plus دارای تیونر قوی هستش و امکان اینکه با انتن رومیزی جوا بده زیاده (به شرطی که اتاقتون پنجره داشته باشه) در کل فکر کنم از ایکس ویژن بهتره

5. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    بنده بک عدد گیرنده دیجیتال مارشال مدل me885 خریدم،از کیفیت صدا و تصویر راضی هستم
    فقط میخواستم بدونم حداکثر میشه باهاش 14 تا شبکه تصویری رو گرفت؟!!
    یعنی قادر نیست شبکه های استانی بیشتری رو بگیره؟(اصفهان،خوزستان،و...)
    با تشکر
    منم این مدل رو دارم به نظر من که دستگاه خوبیه فقط عیبش اینه که نه می تونید فیلمهای ضبط شده رو توی کامپیوتر ببینید و نه می تونی هیچ فرمتی رو توی دستگاه ببینید و این واقعا آزار دهنده هستش من که قبلا زنگ زدم خدماتشون و گلایه کردم طرف می گفت قرار مشکل رو با آپدیت حل کنن. شما تست کن ببین مشکل حل شده یا نه. به نظر من ارزش پیگیری داره. اگه این مشکل حل بشه واقعا جزء بهترین هاست.
    تایم شیفت داره و ضمنا می تونی یک شبکه رو ببینی و شبکه دیگری رو هم ضبط کنی اگه خواستی شما هم نقشی داشته باشی با 02188828455 تماس بگیر و مشکل رو در میان بزار

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان من اين مشكلات را با --- برايت دارم اگه كسي راه حلي داره

لطفا رهنمايي كنه
    1- فايلهايي كه از كامپيوتر روي فلش ريختم (فيلم عكس موزيك)چه جوري توي برايت پاكشون كنم چون مثل حالت پخش برنامه هاي ضبط شده كه با دكمه زرد ريموت مي شه فايلها رو پاكشون كرد توي حالت پخش (فيلم عكس موزيك) دكمه زرد غير فعاله
    2- زيرنويسهاي Sub/idx همچنين Xsub هايي كه اتيچ شده رو نشون نمي ده فقط Srt نشون مي ده؟ اگه بتونه Sub/idx هم نشون بده خيلي خوبه
    3- وقتي به دستگاه برنامه مي دم مثلا از ساعت 7 تا 8 يه شبكه اي رو ضبط كنه بعد وسط ضبط مثلا ساعت 7/30 ضبط رو بصورت دستي كنسل مي كنم و شروع مي كنم يه چيز ديگه اي ضبط كنم سر ساعت 8 كه اتمام برنامه ريزي قبلي بوده پيغام ميده و ضبط فعلي رو خود به خود كنسل مي كنه
    فعلا همين سه تا مشكل رو دارم اگه راه حلي هم نداره آقاي SONY-SHOP كه دست اندر كار فروش هستن به اطلاع سازندگان برسونن تا در آپديت بعدي اين مشكلات رو رفع كنن
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    من روز پیش دستگاه بلوسنس T14 را خریدم ولی متاسفانه تنها کانالهای پرس تی وی، العالم، جام جم و مستند را دارد و سایر شبکه ها را پیدا نمی کند. ایراد از کجاست؟ آنتن هم از این آنتن های شاخه ایی VHF است. لطفا کسی من را راهنمایی کند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان من اين مشكلات را با --- برايت دارم اگه كسي راه حلي داره

لطفا رهنمايي كنه
    1- فايلهايي كه از كامپيوتر روي فلش ريختم (فيلم عكس موزيك)چه جوري توي برايت پاكشون كنم چون مثل حالت پخش برنامه هاي ضبط شده كه با دكمه زرد ريموت مي شه فايلها رو پاكشون كرد توي حالت پخش (فيلم عكس موزيك) دكمه زرد غير فعاله
    2- زيرنويسهاي Sub/idx همچنين Xsub هايي كه اتيچ شده رو نشون نمي ده فقط Srt نشون مي ده؟ اگه بتونه Sub/idx هم نشون بده خيلي خوبه
    3- وقتي به دستگاه برنامه مي دم مثلا از ساعت 7 تا 8 يه شبكه اي رو ضبط كنه بعد وسط ضبط مثلا ساعت 7/30 ضبط رو بصورت دستي كنسل مي كنم و شروع مي كنم يه چيز ديگه اي ضبط كنم سر ساعت 8 كه اتمام برنامه ريزي قبلي بوده پيغام ميده و ضبط فعلي رو خود به خود كنسل مي كنه
    فعلا همين سه تا مشكل رو دارم اگه راه حلي هم نداره آقاي SONY-SHOP كه دست اندر كار فروش هستن به اطلاع سازندگان برسونن تا در آپديت بعدي اين مشكلات رو رفع كنن
    ممنون
    2 تا مورد اول (پاک کردن و زیر نویس sub , idx) رو که فکر نمی کنیم هیچکدوم از گیرنده ها انجام بدن و نمیشه به عنوان عیب برایت مطرح کرد - مورد بعدی رو هم چک می کنیم و به شرکت ارجاع می دیم
    خودتون هم می تونید با برایت تماس بگیرید و پیگیر موضوع باشید ، حتما بررسی میشه
    021-66461570

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    لطفا گيرنده ديجيتال معرفي كنيد كه :

1- از همه مهمتر توانايي ضبط برنامه ها با تنظيم ساعت و تاريخ در هر زمان دلخواه را داشته باشه. فقط بصورت يكبار در روز و روزانه و هفتگي نباشه بلكه مثلا در طول يك روز در چند ساعت مختلف روشن شه و ضبط كنه و خاموش. مثلا از 7 تا 8 صبح شبكه يك و بعد از 12 تا 2 ظهر شبكه 2 و .... يعني توانايي ضبط اتوماتيك در هر ساعت و تاريخي داشته باشه.

2- با كيفيت بالا و حجم كم ضبط كنه. مثلا با فرمت دايويكس ضبط كنه. يا با هر فرمت ديگري كه ضبط ميكنه براي هر ساعت ضبط كردن چند صد مگابايت جا ميگيره؟

3-توانايي پخش اغلب فرمتهاي صوتي و تصويري (موسيقي -فيلم-عكس)را داشته باشه.
    bmp-jpg-wav-mp3-mpg-mov-mkv-divx-avi-wmv

4- قدرت گيرندگي زيادي داشته باشه و تصوير فريز يا شطرنجي نشه.

5- برد كنترل از راه دورش زياد باشه.

6- hdmi و كامپوننت و كامپوزيت داشته باشه.

7- قيمتش مناسب باشه

8- گارانتي نداشت مهم نيست.

مرســـي

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

به نظر من 131ماديران رو بگيريد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •