سلام
قبلاْ هم گفتم. حالت At Risk را بخاطر فایروال نشون میده.
فایروال ویندوز را خاموش کردم درست نشد.
خودش را هم بارها کلیک کردم. حل نمیشه: فقط میخواد گزارش تهیه کنه.
فقط مونده یکبار دیگه نصب کنم: شاید درست بشه.
سلام
قبلاْ هم گفتم. حالت At Risk را بخاطر فایروال نشون میده.
فایروال ویندوز را خاموش کردم درست نشد.
خودش را هم بارها کلیک کردم. حل نمیشه: فقط میخواد گزارش تهیه کنه.
فقط مونده یکبار دیگه نصب کنم: شاید درست بشه.
با سلام
علی اقا کومودو برنامه ای برای ارائه فایروال برای سیستم عامل مک نداره ؟ فکر کنم فقط یک نسخه انتی ویروس برای این سیستم عامل وجود داره
دوم اینکه در مورد این گواهینامه ای که کومودو برای ایمیل میده یه توضیحی میدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر
Last edited by K1lou; 09-11-2013 at 10:01.
کومودو رو روی ویندوز 8.1 نصب کردم .... به جرات میتونم بگم نسبت به ویندوز 7 خیلی سریعتر و بهتر جواب داد ....تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.... امیدوارم به همین خوبی باقی بمونه.
سلام دوستان این دو تا گزینه که تو عکس مشخص کردم چی کار میکنند و ایا باید فعال باشن یا غیر فعال و ایا روشن بودنشون باعث کم شدن سرعت دانلودم با IDM میشه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با تشکر
1- متاسفانه فعلا اطلاع زیادی در این باره ندارم
2- رمزنگاری ایمیل و فایلهای پیوست هست. بیشتر به درد کاربرانی میخوره که از ابزارهای email client استفاده می کنند....
دو گزینه مربوط به فیلتر IPv6 و loopback network traffic هست. اینکه چه کار میکنند فیلتر یعنی نظارت؛ و فعال بودنش اصلا باعث کند شدن سرعت اینترنت یا کندی سرعت IDM نمیشه.
بهتره هر دو فعال باشه.
باز دوباره با نصب Comodo قسمت network مربوط به Task Manager غیر فعال میشه.
بعد از یکی دو روز سر و کله زدن با kaspersky دوباره برگشتم واسه comodo
متاسفانه کاسپر خیلی روی ویندوزم باگ داشت(Windows Pro 8.1 64bit) و هنوز نتونستن نسخه درست و حسابی واسش بدن
حالا هم کومودو رو نصب کردم و واقعا یه مقدار با تنظیماتش آشنا باشیم قدرت شخصی سازیش فوق العادس یعنی تا حالا آنتی ویروسی رو ندیدم در این حد انعطاف پذیر باشه
و اینکه خوشحالم که کاسپر با باگاش ناخواسته من رو برگردوند به سمت کومودو / اصلا نمیدونم چرا از اولش رفتم کاسپر نصب کنماحتمالا به خاطر نظر سنجی تاپیک همسایه در مورد بهترین آنتی ویروس بوده
![]()
سلام
کدوم نسخه رو نصب کردید؟
آنتی ویروس یا انیترنت سکوریتی ؟
به کرک ها که گیر الکی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
نسخه ی Comodo Internet Security Primium رو نصب کردم
به بعضی کرک ها گیر میده ولی راحت میشه کرک رو تو لیست استثناء قرار داد تا دیگه گیر بیخود نده / در مورد IDM هم همینطور البته Idm رو باید برنامش رو توی لیست امن قرار داد.
فقط یه مدت طول میکشه بهش عادت کنین چون هر کاری رو کنترل میکنه و ازتون سوال میکنه / به نظرم بهترین موقع نصب کومودو زمانیه که همه ی برنامه های اصلیتون رو نصب کردین / و بعدش اگه به برنامه ای (مثلIDM) گیر داد و مطمئن بودین که اون برنامه مشکلی نداره(یا مثلا فایل های کرک) اونا رو توی لیست استثنا یا امن قرار بدین.
موفق باشید![]()
سلام
کومودو نسخه جدید داده کسی لینک مستقیم داره بزاره
ممنون و موفق باشید
Last edited by Parseh38; 12-11-2013 at 21:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)