عاقلانه ترین کارو انجام دادی
عاقلانه ترین کارو انجام دادی
خیلی علاقه مند هستم بدونم بر اساس چه آماری خیلی مطمئن بعضی از دوستان مینویسن :
تعداد مردان کمتر از زنان است؟!!
اگر با دقت و بدون توجه به بعضی سخنان عوام فریبانه و سطحی برخی مسئولین به آمار جمعیت به تفکیک جنسیت (در تمام رده های سنی!) نگاهی بندازیم
خیلی مطمئن تر میتونیم بگیم تعداد زنان نسبت به مردان بیشتر است یا تعداد مردان نسبت به زنان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که من آشکارا در جامعه میبینم کمبود تعداد پسران نسبت به دختران نیست (آمار جمعیت هم این نکته رو تایید میکنه)
بلکه کمبود تعداد پسرانی هست که آمادگی لازم و کافی برای ازدواج رو دارند.
مطمئننا اگر قرار بر انتخاب از طرف دختران باشه در مرحله اول انتخاب اکثر پسرها با اولین نگاه وارد لیست حذف شدگان یا حتی لیست سیاه میشن : ) (البته خیلی از خانم های جامعه هم شاید در حد استاندارد نیستند ولی جامعه سنتی و فرهنگ سنتی تمرکز بیشتری روی پرورش و تربیت دختران برای ازدواج داره تا پسرها .. نتیجه اینکه تعادلی که باید بین دختر و پسر از نظر آمادگی برای ازدواج وجود داشته باشه، از بین میره و سن ازدواج هم بالا میره.. )
جسارتا! به نظرم اگر واقعا و دلسووووزانه! به فکر حل مشکل ازدواج خانم ها هستیم.. بهتر هست تلاش کنیم پسر ها رو به حد استاندارد و نرمال برای انتخاب شدن برسونیم و تعادل لازم رو بین هر دو جنس برقرار کنیم .
خب بله...
اینکه نفقه و مهریه و جهیزیه قابل استرداد و اجر المثل و ... وجود داشته و دارد که حق زن است و قابل منسوخ شدن نیستند
ولی "زن امروز"چند همسری "مرد خاورمیانه ای" را بر نمی تابد چون منسوخ شده و بدوی و جهان سومی است و در تقابل با عواطف زنان!
این جمله ی شما تا اواخر دهه ی پیش جمله ی صحیحی بود اما الان دیگه دو قسمت اول و دوم این جمله در خیلی از موارد هیچ ربطی بهم ندارن به این علت که نسل جدید دیگه نیاز جنسی خودش رو مثل نسل قبل تنها با راه حلی بنام ازدواج حل نمیکنه.
خیر چنین چیزی درست نیست. روزی میرسه که نفقه و مهریه و جهیزیه هم مثل هرچیز بی معنای دیگه ای کمرنگ میشن و از بین میرن به این شرط که حق اولیه ی زن که حق طلاق هست و در برابر نبودنش این حقوق جایگزین شدن بدست بیاد.
بهتره بجای نگاه تمسخر آمیز به زنان جامعه و ابله شمردن یا پرتوقع قلمداد کردنشون سعی کنیم علت های واقعی موجود رو ریشه یابی کنیم.
زن "امروز" حق دارد که چند همسری "مرد خاورمیانه ای" را برنتابد نه به این علت که منسوخ شده و بدوی و جهان سومی است بلکه به این علت که امروز بیشتر از گذشته به حقوق داشته و نداشته ی خود آگاه است!
نمی دونم شما کجای کشور زندگی میکنید ولی چیزی که میگید شاید در نهایت در قشر پولدار و شمال شهر نشین پایتخت و یا شهرهای بزرگ کمی جا افتاده باشه. هنوز در خانواده های سنتی تر شب زفاف رسم تست بکارت دارند. و در قانون و فقه داریم داریم اگر مرد شرط کند زن باکره باشد و بعد از ازدواج معلوم شود باکره نبوده مرد حق فسخ نکاح دارد. از این گذشته الان اثبات شده است که سالم ترین رابط جنسی چه از لحاظ روحی چه بیماری و بهداشتی بین یک زن و مرد هست.
موارد نفقه و مهریه و... هم بخواهید یا نه جز از قانون ازدواج هستند و تا وقتی هستند به همین صورت و روال پیش میره ، مگر طرفین خودشون پیش از عقد جور دیگری توافق کنند که باز هم محدود هستند مثلا نفقه با شوهر هست یا مهریه رو میتونند کم بگیرند ولی نمیتونند ذکر نکنند (اگر ذکر نشه در دائم مهرالمثل در نظر گرفته میشه و در موقت عقد باطل میشه)
بهتره از بحث های پسرها اینجور دخترها اونجور خودداری بشه ، چون نه میشه کلی نظر داد نه هم واقعا مشکلی رو حل میکنه ، حقیقت جامعه اینه که دست مرد برای ازدواج باز تر هست تا زن.
مثلا مرد طلاق گرفته ، مردی که همسرش فوت شده ، مردی که تا میانسالی ادواج نکرده و ... اگه بخواد ازدواج کنه بالاخره از یه طبقه اجتماعی همسر درخور براش پیدا میشه در حالی که در خصوص بانوان هر کدوم از اون شرایط باعث میشه با چالش بیشتری مواجه بشه.
مثلا من به عنوان یه مرد شاغل با یه مدرک تحصیلی و بیست و اندی سال حق انتخابم بالاست میتونم با دختر حدود 10 سال کوچکتر از خودم هم ازدواج کنم و هیچ کار خلاف عرفی هم مرتکب نشم. میتونم خودم بگم دوست دارم همسرم شاغل باشه یا نه دانشگاه رفته باشه یا خیر و خیلی حق انتخاب های دیگه.
Last edited by Captain_America; 01-10-2016 at 13:08.
این حس که به شما حق انتخاب بالایی میده صرفا به این دلیل به وجود اومده که پسرها به خواستگاری میرنمثلا من به عنوان یه مرد شاغل با یه مدرک تحصیلی و بیست و اندی سال حق انتخابم بالاست میتونم با دختر حدود 10 سال کوچکتر از خودم هم ازدواج کنم و هیچ کار خلاف عرفی هم مرتکب نشم. میتونم خودم بگم دوست دارم همسرم شاغل باشه یا نه دانشگاه رفته باشه یا خیر و خیلی حق انتخاب های دیگه.
ولی نباید این طوری فکر کنید چون رسم اینه پس نتیجش هم اونه که شمای نوعیِ پسر، حق انتخاب بیشتری دارید چون که در حالت برعکس هم دختری شاغل و با تحصیلات دانشگاهی مسلما توانایی نه گفتن به بسیاری از موردها رو داره ( وقرار هم نیست الزاما این موردها بیان خواستگاری و نه بشنون که به صورت اتومات همون اول در لِول همچین دختری قرار نمیگیرن) و همچنان مطمئن باشه که مورد مناسب با معیارهای مد نظر خودش هم برای ازدواج خواهد داشت
این حالت برای شمای پسر این طوری معنی میشه که دوست دارم 10 سال کوچیک تر باشه یا شاغل باشه یا ... ولی مجددا میگم به معنای حق انتخاب بیشتر نیست
شروط ضمن عقد و طلاق طوافقی و تمام مزایای قانونی و شبه قانونی کافی نیست،از بیشمار "مزایای مردی"فقط این حق طلاق لعنتی را تمام و کمال بدهید دست زنان دیگر!
در چند همسری مردان(کاری "امل"و "دیروزی" و ... است)=زن پذیرفته+ قانون حقوقی را برایش مشخص کرده و مرد مسوول است و هزینه اجتماعی و مالی و عرفی و ...برایش دارد
چند همسری زنانه(هر کس مقابلش بایستد "زن ستیز" و "مرد سالار" و ... است) = از نوع(تک همسری+ابرزامی)= طلاق بده>مهریه+نفقه+جهیزیه قابل استرداد+شرط تصنیف دارایی
و ... را به جیب بزن>برو برای بعدی =به لطف جامعه "مدرن" زن نباید شرم طلاق ببیند و از "حقوقش داشته و نداشته" اش کوتاه بیاید
مشخصا در شهرهای بزرگ و بین قشر مرفه بیشتر شاهد این تغییر هستیم اما اینطور نیست که بین سایرین وجود نداشته باشه بلکه ظاهر سنتی قضیه در طبقه ی پایین و متوسط بیشتر حقظ میشه. کشور ما دیگه یک کشور کاملا سنتی نیست بلکه کشوریه که ظاهر سنتی خودش رو حفظ کرده ولی جریانات بسیار متفاوتی زیر این پوسته ی ظاهری دارن اتفاق می افتن.
با شرایط انسانی برابر وارد ازدواج بشید تا نه کلمه ی بی معنایی بنام "مزایای مردی" لازم باشه براتون مطرح بشه نه عکسش!
هر حقی رو که بعنوان یک انسان برای خودتون قائلید برای همسر خودتون هم قائل بدونید تا نه قرار باشه برای راضی کردن کسی بهش چیزی بدید نه چیزی ازش بگیرید!
اگه مشکل شما تمام مزایای قانونی و شبه قانونی دیگه است که زن مطالبه میکنه من هم موافقم که بجای دادن چنین مزایایی حقوق برابر به دو طرف داده بشه و شروطی که بی معنا این وسط شکل گرفتن حذف بشه.در چند همسری مردان(کاری "امل"و "دیروزی" و ... است)=زن پذیرفته+ قانون حقوقی را برایش مشخص کرده و مرد مسوول است و هزینه اجتماعی و مالی و عرفی و ...برایش دارد
چند همسری زنانه(هر کس مقابلش بایستد "زن ستیز" و "مرد سالار" و ... است) = از نوع(تک همسری+ابرزامی)= طلاق بده>مهریه+نفقه+جهیزیه قابل استرداد+شرط تصنیف دارایی
و ... را به جیب بزن>برو برای بعدی =به لطف جامعه "مدرن" زن نباید شرم طلاق ببیند و از "حقوقش داشته و نداشته" اش کوتاه بیاید
درضمن در بسیاری از موارد چند همسری مردان, زن نپذیرفته بلکه مجبور به پذیرفتن شرایط شده.
نکته ی قابل توجه در نوشته های شما اینه که در خط اول به "مزایای قانونی و شبه قانونی" زن اعتراض میکنید ولی در خط سوم به راحتی با جمله ی "قانون حقوقی را برایش مشخص کرده" کنار میاین!
اینطور بنظر میرسه که شما هم از جمله کسانی باشین که وقتی قانون بضرر شماست بهش معترض میشید و وقتی باب میل شما باشه خیلی راحت میپذیریدش!
بحث شما بحث امل و دیروزی و زن ستیزی و مردسالاری نیست, بحث شما اینه که کجای قانون به نفع منه پس موافقش هستم و کجای قانون به ضرر منه پس مخالفش هستم! و تمام!
فرافکنی لازم نیست...ساده است
شما مردان را شماتت می کنید برای چند همسری که مردان امروز حتی جرات فکر کردن هم به ان ندارند چون زنان و جامعه زن محور امروز قلم پایش را خرد می کنند و هزینه های سنگین و مختلف برایش دارد
از عینیت قانون و شبه قانون برای زنان می گوییم که چگونه انواع تک همسری و چند همسری قوانین به نفع زنان است و یا به نفعشان تمام می شود(مستقیم یا غیر مستقیم) بحث می رود روی ذهنیت که "برابری طلبی" و "زن را به انسان پذیرفتن"! چه می شود!
مثل اینکه."هر چه که بشود مردان تا ابد به دولت و ملت بدهکارند..."
بله درسته نمیشه کلی گفت در چه قشری چه چیزی اعمال میشه ولی اینجا فقط مساله خلاف عرف نیست مساله غیرقانونی بودن هم هست ، رابطه نامشروع در قانون ما به عنوان یه جرم کیفری پیگرد و مجازات داره. مساله قانون به راحتی عرف نیست تو یه دهه یا یه نسل عوض بشه.
و مابقی فرمایشات شما من فکر میکنم یه دیدگاه ضدیت در شما هست ضد مرد ، ضد سنت ، ضد عرف و ... در حالی که بهتره به سمت تکثر آراء و تحمل نظریات متفاوت بریم و دست از مرد ستیزی یا زن ستیری برداریم. به نظر من زن و مرد در انسانیت به قدری مشترک هستند که اختلاف های جزئی بیولوژیکی نمیتونه دلیلی بر ضدیت با یکدیگه باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)