من با اينترنت نرم افزلرشو از 2109 به 2113 ارتقا دادم ولي فرقه خاصي نديدم . اگه كسي اطلاعاني داره بگه
من با اينترنت نرم افزلرشو از 2109 به 2113 ارتقا دادم ولي فرقه خاصي نديدم . اگه كسي اطلاعاني داره بگه
سلام دوستان من st30 خریدم میخام وصلش کنم به pc از کابل ترکیبی استفاده کردم ( ورودی به hdmi...tvهست وروردی به pc مثل مانیتورهای معمولی هست کارت گرافیکم خروجی hdmi نداره GF7300 le ) ولی تصویر روی tv ندارم هر چی تو تنضیمات دستکاری میکنم نمیشه یکی به داد برسه ...
از کابلی که ورودیش به تی وی هم مثل مانیتورهای معمولی باشه نمیخام استفاده کنم چون صدا ازش میخام که این نداره
سلام پونل جان اره واقعا این tv ها بدون دریم باکس و سی سی کم معنی نداره به نظر من خریدشون مخصوصا کانل های 3d که یواش یواش داره راه میوفته تو پکیج های مختلف بگذریم حرفی که میخواستم بزنم اینه که من الان نزدیک به 3 ساله میخوام tv بگیرم منتها هر دفعه به یه دلیلی نشده هی دیدم داره جدیدتر میاد بیخیال شدم مخصوصا که با تصویر led ها اصلا حال نمیکنم بماند کاری به اون نداریم چون خودم همیشه طرفدار پلاسما بودم الان میخوام یه vt30 50 اینچ بخرم حتما هم باید تو این چند روزه بگیرم دیگه خسته شدم میخواستم از دوستان خاهش کنم یه جواب درست حسابی بدن تا تکلیف ما روشن بشه من ساکن تهران هستم از کجا بلاخره میتونم این مدل رو تهیه کنم از بانه یا... هر جایی که بفرستن فرقی نمیکنه فقط بفرستن دوستان کسی اگه جایی رو میشناسه اعتماد داره راهنمایی کنه من رو حالا یا همین جا یا تو پیغام خصوصی ممنون از همگی
نمایندگی جمهوری نبش سی تیر داره.3200 با ضمانت نامه بانیان.
ممنون.
رایان جان یعنی 100% خودش بوده؟
آخه چند بار تو این سایت گفتن اومده. بعد معلوم شد نیومده. یه بارم که یکی اشتباه کرده بود ST30 رو دید و گفت VT30 اومده.
شما با چشم خودتون رویت کردید؟ خبر دارید بطور عمده وارد شده یا محدود؟
Last edited by poonel; 08-11-2011 at 22:02.
تایید میشه . شیراز هم مدل 50 اینچ با ضمانت بانیان همین قیمت هست.
از سایز های دیگه هم فعلا خبری نیست
من تماس گرفتم و حضوری نرفتم.پشت تلفن که اینجوری گفت.
دوستان عزیزی که st30 دارن و از نداشتن گزینه isf Mode رنج میبرن که البته حق هم دارن.میتونن از طریق منوی مخفی که البته بهتره فقط حرفه ای ها انجامش بدن تصویر تی وی خودشون رو کالیبره کنن.
البته بهتره فقط gain ها رو دستکاری کنین ضمنا قبلش از تمام مقادیر اورجینال پنل خودتون تو منوی مخفی عکس بگیرین که مقاذیر استانداردش رو داشته باشین.
فقط تورو خدا خیلی مواظب باشین .بقیه مقادیر رو به هیچ وجه تغییر ندین.از ما گفتن بود من همین الان با یه اشتباه سهوی تو منوی مخفی با پنل c650 خودم مشکل پیدا کردم.البته به نظر من منوی مخفی پانی خیلی بهتر و دقیقتر از سامسونگ هست.
اگه کسی از دوستان هم این کار رو تست کرده لطف کنه تجربش رو در اختیار بنده و بقیه دوستان قرار بده
باز هم تاکید میکنم فقط حرفه ای ها انجامش بدن.بعد نگی نگفتی
با این مدل کارت گرافیک فکر نمیکنم بشه صدا انتقال بدی صدا را از کارت صوتی انتقال بده . تصویر از DVI انتقال بده که خروجی دیجیتاله به یک مبدل dvi به hdmi نیاز داری که این کارو انجام بده.
یه سری برندهای مدل 2011 تو بازار موجوده که تنظیمات خروجی جدید و متفاوتی دارند از طرفی دیگه تا حدودی مشکل 50 هرتز بهبود یافته تو مدلهای 2011 مثل VT30 ST30 احتمال داره برندهای دیگه هم همین قابلیت را داشته باشند ولی تا TEST زده نشه بر روی تلویزیون مشخص نمیشه .حالا اینجای قضیه معلوم نیست چرا سیستم 50 هرتز با وجود اینکه فریمهای کمتری هم نسبت به 60 هرتز نمایش میده کلا عوض نمیشه که کل جهان یک سیستم داشته باشه.اینم یه سری مطالب درابطه با NTSC , PAL , SECAM
تو منوش بجای 50 و 60 هرتز PAL و NTSC نوشته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kambiz11000; 09-11-2011 at 11:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)