دولتی پایان همین ماه؟
مطمئنید؟
دولتی پایان همین ماه؟
مطمئنید؟
فک کنم 18 واحد بهتون دادن ! اینا که همش مال شما نیست!
گروه بندیتون می کنن !
من آخر نفهمیدم برای " مدرک نظام وظیفه " چی باید بدم ؟
اگه کارت معافیم رسیده بود که همونو اسکن میکردم میدادم میرفت
ولی الان هیچ چیزی ندارم چیکار کنم ؟
ثبت نامم ناقص مونده سر همین
ممنون میشم اگر بهم لینک بدید
بله برای آزاد
می خواستم ببینم تکمیل ظرفیت پزشکی و غیر پزشکیش کی هست ، برای کارشناسی
تکمیل ظرفیت واسه پیام نور چطوریاست ؟ گذشته یا هنوز وقتش نشده ؟ کی تکمیل ظرفیت میکنن ؟
من کلا انتخاب رشته نکردم امسال ، میتونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم ؟
برای تکمیل ظرفیت ازاد انتخاب رشته مجدد گذاشتن لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت شرکت کردم و دانشگاه پیام نور مهندسی نرم افزار هم قبول شدم (مازنداران-واحدرینه) (ثبت نام هم بصورت اینترنتی از 1 تا 7 مهر هست)
بعد اینطور که میگن اونایی که تکمیل ظرفیت شرکت میکنن باید از بهمن شروع کنن و همینطور جوابیه تکمیل ظرفیت آزاد 15 مهر میاد مثل اینکه
خب تا اون وقت ثبت نام پیام نور تموم شده و ممکنه من تو تکمیل ظرفیت قبول نشنم ، اون موقع چی کار باید بکنم؟؟؟
الان هم پیام نور ثبت نام کنم و منتظر بمونم که جواب تکمیل ظرفیت آزاد بیاد؟؟؟ یا پیام نور ثبت نام نکنم؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
Last edited by ehsanpc_in; 17-09-2012 at 10:52.
دانشگاه شهید چمران اهواز کســـــــــی نبود!!؟؟!؟؟؟؟؟![]()
سلام ، منم منتظرم كارت معافيتم بياد ولي تا اونموقع اين كارو بكن.
برو سايت سنجش نتيجه نهايي رو كه گفته كجا قبول شديد رو پرينت كن بعدش برو نظام وظيفه بهشون بگو من دانشگاه x قبول شدم(اون برگه رو نشونشون بده) بهم يه رسيد بديد كه من معافم و منتظر كارتم هستم،اونام يه رسيد به نام دانشگات صادر ميكنند كه ايشون معافه و منتظره كارتشه اونو به عنوان "مدرك نظام وظيفه" استفاده كن.منم همين كارو كردم
دوستان پیرو پست های گذشته این لیست رو پیشکش میکنم شاید که قبول افتد!
برای قیمت بعضی در حد نو است اما بعضی ازجلد جدا شده! برای شما مهم نیس که تستای کتاب زده شده اند(خیلی مهمه)؟؟؟؟برای قیمت اونایی که نو هستن رو کمی از قیمت جلد کم کنیم و اونایی که خرابترن رو بیشتر کم کنیم. شما هم نظرتون رو بگید.موافقید؟
لیســــت
ادبیات:تاریخ ادبیات رمزینه نوه نوه 1هفته قبل کنکور خریدمش اخرین ویرایش--قرابت سبطی--زبان فارسی سبطی در حد نو--املا و لغت سبطی--ارایه رمزینه--
عربی:عربی به زبان ساده ایاد فیلی مبتکران
دینی:جامع الگو--ایات الگو اخرین ویرایش که رنگی شده در حد نو
زبان:کیاسالار اما تستاش رو زدم(برای شما مهمه؟)--واژه نامه کیاسالار در حد نو--درک متن به زبان ساده شهاب اناری
هندسه 1و2 و تحلیلی و امار:گاج سفید
گسسته و جبر:اموزش و تست فار
دیف و ریاضی:کلاس رفتم---جزوه..--ابی قلمچی در حد پوکیده
فیزیک:کلاس رفتم---جزوه..خوشخوان--بنفش قلمچی--ابی قلمچی در حد پوکیده
شیمی:ازدوم تا پیش2 تست مبتکران همه جدید مثلا سوم 2جلدیه!
***کتب دیگری هم هس که من یادم رفت بنویسم شاید! یا مثلا برای قرابت دوست نزدیکم که باهم کتب رو می خریدیم اون الگو داره و از این کتاب های مبحثی و کوچولو زیاد داره!!!
حالا شما کتبی که تو این لیست نیست رو بگو شاید براتون تونستم تهیه کنم.
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)