تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 396 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

آقا من بازی رو ریختم.... 2تا مشکل دارم
    1.دسته رو نمیشناسه و فقط تو منو موس و کیبورد رو داره...در حالی که دسته با NFS کار میکنه...درایور هاشم ریحتم
    2.چجوری بازی رو فول اسکرین کنم؟ گرافیک AMD 6770 M 1GB

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یچیز باحالی که بازی داره اینکه با تقویم بروزه دیروز تو بازی هالووین و تبریک میگفت خیلی باحال بود

3. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا من بازی رو ریختم.... 2تا مشکل دارم
    1.دسته رو نمیشناسه و فقط تو منو موس و کیبورد رو داره...در حالی که دسته با NFS کار میکنه...درایور هاشم ریحتم
    2.چجوری بازی رو فول اسکرین کنم؟ گرافیک AMD 6770 M 1GB
    بوسیله فیفاکانفیگ میتونین resolution رو تغییر بدین و فول اسکرین بازی کنین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خداییش این دیگه از اون حرفا بود . لااقل من یکی که اینجا مطمئنم cpu به هیچ وجه باهوش نیست و تاکتیک حالیش نیست . تیمی که تنها با یک فرمیشن تو کل بازی بره جلو چطور باهوشه ؟ موقع بازی فرمیشن cpu رو نگاه کن به هیچ وجه تغییرش نمیده .
    بر فرض هم باهوش باشه . چرا چندتا بازی خنگ میشه بعد چندتا بازی باهوش میشه پس ؟ من که اینهمه وسط بازی ترکیب عوض میکنم و تاکتیک و ... و حتی وقت میزارم واسه custom tactic اگه cpu بخواد راحت منو میبره .

نه . مشکل اینجاست که cpu توی بازی تو دست میبره و خرابش میکنه . شما اگه تونستی روی منوال بازی کنی و cpu به هیج وجه کمکت نکنه اونوقت میفهمی که بازی واقعی چیه . منتهی منوال واقعا سخته و امکانش نیست بشه روی این درجه سختی منوال بازی کرد .
    (همین الان یه فکری به سرم زد که بزنم تو کار منوال و از سختی semi pro شروع کنم تا لذت فوتبال واقعی رو بچشم و حرفه ای تر که شدم برم تو کار ورلد کلاس) هر چند همینجوریش 11 نفر تیم رو cpu داره هدایت میکنه .

یکی نیست بگه اخه ما داریم در انٍ واحد 1/22 بازیکنها رو کنترل میکنیم و بقیه رو cpu . چطوری ممکنه که Cpu به ضرر خودش کار کنه .
    واقعا خیلی عجیبه که میگی cpu ترکیب و تاکتیک عوض نمیکنه!! با این حرفت کل فیفا رو زیر سوال میبری به نظر من در این صورت فیفا برای سینگل پلیرز کوچکترین ارزشی نخواهد داشت
    شما فقط ظاهر قضیه رو میبینی
    یک دست با هرکس دوست داری بازی کن اگر عقب افتادی تیمت رو بکش جلو اولترا اتک تا دقیقه 80 به هیچ وجه اون حملات وحشیانه ای رو که رو دروازه هجوم میارن بازیکنانت رو اصلا نخواهی دید دقیقا فقط اواخر بازی تیمت هجوم شدید میبره به دروازه خریف
    این همون ده دقیقه اخر بازی هست که دوستان میگن cpu کارو تموم میکنه
    این دقایق اطمینان داشته باش حتما CPU دستور حمله رو داده هرچند که اون درجه ظاهر نمیشه
    یعنی شما میگی چون اون درجه ظاهر نمیشه پس CPU هم دستور حمله نمیده؟

یعنی شما میگی چون ترکیب در اسکرین تغییری نمیکنه پس در بازی هم اینطور نیست؟ اون دوران فیفا 07 .. 08 گذشت
    من کاملا تغییر تاکتیک رو از CPU حس میکنم پس این هجومی رو که CPU انجام میده چیه؟ اسمش تاکتیکه نه تقلب!!
    اما فقط در مورد هوش میتونم با شما موافق باشم
    فیفا نمایش قدرت میده و هوشش پایینه (البته نه نسبت به بازیهای دیگه بلکه نسبت به انسان!) اما میخواد به نظر من تقلیدهایی رو در ضعف و قدرت انجام بده این نمایش قدرت بر اساس توطئه و تقلب نیست بخاطر تغییر ماهرانه تاکتیک هاست اما این تاکتیک ها بسیار محدوده و بهتون قول میدم مثل فیفا 12 تا چند ماه دیگه میگید لجند هم که تکراری شد و هر بازی لجند رو با چند گل در هم میکوبید
    من تا چند هفته قبل از اومدن فیفا 13 از لجند فیفا 12 شکست میخوردم اما اونقدر بازی کردم که برام تکراری شد و در هر بازی میبردمش الان هم از لجند 13 خیلی میبازم ولی تا چند ماه دیگه هر بازی خواهم بردش و تکراری خواهد شد برتری بازی فیفا نسبت به تمام بازیهای دیگه بخاطر دیر تکراری شدنشه و این دلیل خوبیه برای اثبات هوش بالای فیفا نسبت به بازیهای دیگه

در رابطه با این توجیهی که اوردید و گفتید چون در اسکرین ما تغییر فرمت و تاکتیک رو نمیبینیم بنابراین CPU تغییرات رو اعمال نمیکنه
    یه چیز جالب بهتون بگم:
    توی فیفا 12 یادمه چندبار که در نیمه اول CPU عقب بود وقتی نیمه دوم شروع میشد در یک لحظه بسیار بسیار کوتاه اون درجه رو دیدم که CPU میرفت روی اولترا اتک، که مطمئنم این یک سوتی و در واقع باگ بود که این درجه دیده شد CPU اصلا نمیخواد شما تغییراتش رو ببینید ولی بهتون اطمینان میدم تغییر میکنه هم فرمت هم تاکتیک و هم دستورات دفاعی حمله ای

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آپدیتی چیزی نیومده ک مایکل اوون رو آورده باشه ؟

+

اگه بخوام خودم فیسشو درس کنم باس چیکا کنم ؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یچیز باحالی که بازی داره اینکه با تقویم بروزه دیروز تو بازی هالووین و تبریک میگفت خیلی باحال بود

آره خیلی باحال بود ، واقعا ابتکارشو ن حرف نداره !

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واقعا خیلی عجیبه که میگی cpu ترکیب و تاکتیک عوض نمیکنه!! با این حرفت کل فیفا رو زیر سوال میبری به نظر من در این صورت فیفا برای سینگل پلیرز کوچکترین ارزشی نخواهد داشت
    یک دست با هرکس دوست داری بازی کن اگر عقب افتادی تیمت رو بکش جلو اولترا اتک تا دقیقه 80 به هیچ وجه اون حملات وحشیانه ای رو که رو دروازه هجوم میارن بازیکنانت رو اصلا نخواهی دید دقیقا فقط اواخر بازی تیمت هجوم شدید میبره به دروازه خریف
    این دقایق اطمینان داشته باش حتما CPU دستور حمله رو داده هرچند که اون درجه ظاهر نمیشه

یعنی شما میگی چون ترکیب در اسکرین تغییری نمیکنه پس در بازی هم اینطور نیست؟ اون دوران فیفا 07 .. 08 گذشت
    من کاملا تغییر تاکتیک رو از CPU حس میکنم پس این هجومی رو که CPU انجام میده چیه؟ اسمش تاکتیکه نه تقلب!!
    فیفا نمایش قدرت میده و هوشش پایینه (البته نه نسبت به بازیهای دیگه بلکه نسبت به انسان!) اما میخواد به نظر من تقلیدهایی رو در ضعف و قدرت انجام بده این نمایش قدرت بر اساس توطئه و تقلب نیست بخاطر تغییر ماهرانه تاکتیک هاست اما این تاکتیک ها بسیار محدوده و بهتون قول میدم مثل فیفا 12 تا چند ماه دیگه میگید لجند هم که تکراری شد و هر بازی لجند رو با چند گل در هم میکوبید
    من تا چند هفته قبل از اومدن فیفا 13 از لجند فیفا 12 شکست میخوردم اما اونقدر بازی کردم که برام تکراری شد و در هر بازی میبردمش الان هم از لجند 13 خیلی میبازم ولی تا چند ماه دیگه هر بازی خواهم بردش و تکراری خواهد شد برتری بازی فیفا نسبت به تمام بازیهای دیگه بخاطر دیر تکراری شدنشه و این دلیل خوبیه برای اثبات هوش بالای فیفا نسبت به بازیهای دیگه

در رابطه با این توجیهی که اوردید و گفتید چون در اسکرین ما تغییر فرمت و تاکتیک رو نمیبینیم بنابراین CPU تغییرات رو اعمال نمیکنه
    یه چیز جالب بهتون بگم:
    توی فیفا 12 یادمه چندبار که در نیمه اول CPU عقب بود وقتی نیمه دوم شروع میشد در یک لحظه بسیار بسیار کوتاه اون درجه رو دیدم که CPU میرفت روی اولترا اتک، که مطمئنم این یک سوتی و در واقع باگ بود که این درجه دیده شد CPU اصلا نمیخواد شما تغییراتش رو ببینید ولی بهتون اطمینان میدم تغییر میکنه هم فرمت هم تاکتیک و هم دستورات دفاعی حمله ای
    اون درجه رو که همیشه دست میزنه . منم دست میزنم و موقع حمله میبرمش بالا یا موقع دفاع میارمش پایین . من از همه تاکتیک های پیش فرض و کاستوم استفاده میکنم . اما تنهای چیزی که دیدم cpu به کار ببره مود هجومی و دفاعیه تیمه که خیلی هم کار شاخی نیست و هر کسی که بازی رو عقب باشه یا جلو باشه اونو عوض میکنه که خیلی هم تاثیر داره .
    از تاکتیک های پیش فرض هم استفاده میکنه . کاستوم رو نمیدونم اما فکر نکنم در این حد باشه که از اون هم استفاده کنه . ولی حتی فرمیشن رو هم عوض نمیکنه . مثلا من با هر ترکیبی جلوش ظاهر شدم از همون دیفالتش استفاده میکنه . باز خوبه تعویض یاد داره .

کلا قدرت cpu به همونه که کامیار اشاره کرد .

در جواب کامیار جان هم بگم که مثلا ژاوی پاسش 97 هستش یعنی توی دقت پاس دیگه خداست . ولی cpu وقتی میاد با یک بازیکن ضعیف چنان پاسی میده اون 60 تا پاسش کجا تاثیر گذاشته . باید پاسش احتمال خطاش بالا بره یا نه . ولی چون cpu دقیق میفرسته پس با یک بازیکن با پاس 10 تا هم میتونه همون پاس رو بده . پس چه فرقی میکنه .
    واقعا هم الان من همین حس رو دارم . وقتی با یک تیم ضعیف در میفتم انگار بارسا و حتی کلاسیک جلوم ایستاده . چون قدرت بازیکنهاشون غیر از عوامل فیزیکی بازیکن هیچ تاثیر نداره توی حرکات cpu . شاید فقط از لحاظ سرعت و ... درست کار کنن . اما همه چیشون تخیلیه . نباید من جلوی تیم های درجه یک یه مقدار سختی بیشتر حس کنم ؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه چیز جالب بهتون بگم:
    عمرا cpu ترکیب عوض نمیکنه. تو کریر بعد از 20 فصلم که بری باز ترکیب تیمای دیگه همونیه که از اول بوده.

داره خودمونی میشه vahidjon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام. تفاوت نسخه 5 گیگا بایتی و 9 گیگا بایتی فیفا 13 چیه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تفاوتشون فقط مربوط به زبان های بازی میشه و فرق دیگه ای ندارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •