آخه گفتین کرک منم فک کردم کرک
آره قابلیته جالبی داره و میتونی سیستمها رو خودت مثل یه سرور کنترل کنی و آپدیتشون کنی و تنظیماتشون رو دستکاری کنی و ....... که میشه گفت انگار تو نشستی پشت همون سیستم![]()
آخه گفتین کرک منم فک کردم کرک
آره قابلیته جالبی داره و میتونی سیستمها رو خودت مثل یه سرور کنترل کنی و آپدیتشون کنی و تنظیماتشون رو دستکاری کنی و ....... که میشه گفت انگار تو نشستی پشت همون سیستم![]()
سلام،
اینم گزارش
جدیدا بعد از هر بار ری استارت همین جوری میشه و ارور میده که دتابیس از دست رفته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخواستم ویندوزم رو عوض کنم دیدم کسپر 2014 اومده اما ظاهرا فاینال نیست. میخواستم ببینم اگه الان ویندوز رو عوض کنم و ورژن 2013 رو نصب کنم بعد که 2014 اومد میتونم ارتقاء بدم؟ یا اینکه همین الان این ورژن 2014 رو نصب کنم مشکلی نیست؟
پ.ن : راستی من لایسنس اصلی 2 ساله 2012 دارم که هنوز 200 روز دیگه ازش باقی مونده اگه بخوام 2014 رو الان نصب کنم بهش میخوره؟ کلا الان 2014 رو نصب کنم یا اینکه 2013 رو فعلا نصب کنم؟
Last edited by Vah!d; 12-08-2013 at 18:02.
با اجازه از kases عزیز
تنها برنامه هایی که در سیستم شما ناسازگار شناخته شده برنامه ask toolbar و nero bar هستند.شما ابتدا از طریق control panel برنامه ask toolbar رو پیدا و حذف کن.
سپس از طریق برنامه ccleaner پوشه temp رو کاملا خالی کن.و یا بجای استفاده از این برنامه ،بصورت دستی مسیر زیر را برو و محتویات پوشه temp رو پاک کن:C:\Users\YOURACCOUNT\AppData\Local\Tempحالا مراحل زیر رو به ترتیب انجام بده:
برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن.
روی آیکون کسپر در کنار ساعت ویندوز کلیک راست کرده و exit کن
برنامه kavremover رو اجرا کن و مثل عکس زیر،حروف داخل کادر رو بنویس،و از منوی دوم محصولی که روی سیستم داری رو انتخاب کن:
بعد از اتمام کار،سیستم ریستارت شود
ترجیحا آخرین ورژن kis رو دانلود کن:
حالا کسپر رو نصب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد از پایان نصب،یکبار دیگه سیستم رو ریستارت و کسپر رو آپدیت کن.
مشکل شما باید برطرف شده باشه.اگه هنوز مشکل داشتی همینجا با گرفتن دوباره getsystem info مطرح کن.
شما هر نسخه ای که داشته باشی میتونی نسخه جدید رو با حذف نسخه قبلی نصب کنی.برای سریال هم مشکلی وجود نداره ولی قبل از حذف یک نسخه،باید مطمئن باشی که سریال رو جداگانه در جایی ذخیره ردی.
نسخه نهایی 2014 تا چند هفته دیگه منتشر خواهد شد.میتونی تا اون موقع صبر کنی.
آقا ممنون از جوابتون، تا فردا نتیجه رو میگم.
اما این سرعت پایین آپدیت کردن رو چیکار کنم؟
همش بین 2 تا 12 KB سرعت داره تو آپدیت.
راستی اگه ورژن 2013 رو داشته باشیم بعد بخوایم 2014 رو نصب کنیم نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست؟
سرعت آپدیت برای این پایین هست تا در کارهای اینترنت تاثیری نداشته باشه.کاریش هم نمیشه کرد خود کسپر این کاررو کرده.البته فقط در آپدیت اولیه حجم زیادی نیازه و در آپدیتهای بعدی حجم کمتری داره و با همون سرعت در چند دقیقه آپدیت میشه.
نخیر.مراحل رو مثل پست قبل،از مرحله دانلود kavremover به بعد برای هر نسخه ای میشود انجام داد.
سلام..من فعلا با گوشی ج میدم چون در حال عوض کردن شرکت هستم
در مورد سرعت کم بودن سرور باید بگم ک صبح ها سرعت دانلود از سرور بالا هست.
و دلیل پایین بودن بخاطر چک کردن سرور کسپرسکی برای دادن ادامه فایل اپدیت هست..برسی اپدیت فایل ها
و چون کسپرسکی ب صورت اتومات اپدیت میکنه این کاهش دانلود اپدیت احساس نمی شود
گرچه ک اپدیت ها حجم کمتری نسبت ب نسخه قبلی دارند.
..............................
ادم دچار گرگ ببیان بشود ولی احتیاجی به اینترنت ایرانسل نداشته باشه..سرعتش واقعا ........؟!
Last edited by paradisepersian; 14-08-2013 at 00:11.
نسخه نهایی کسپر 2014 در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)