به نظرتون قیمت خودرو پایین میاد ؟
به نظرتون قیمت خودرو پایین میاد ؟
یه مدت قیمت ها از طرف کارخانه ها کاهش کمی داشته
اما خوب کارخانه قیمت برخی خودروها تو بازار کمتر بوده
بازار بی ثبات مونده
با تشکز از شما منم صفر 14.800 پیدا کردم!
من 4.5 روز پیش گفتم
دوستان من چند ماه پیش پرسیدم ولی بهم پیشنهاد شد تا دم عید صبر کنم بهتره.
الان 206 تیپ 5 مدل 90, سفید, کارکرد 7 هزار کیلومتر, بیمه تا 92/4 و حدود 350 لیتر بنزین تو کارت سوخت
چند بدم خوبه؟
با تشکر
پزو 206 تیپ 5 مدل 90 قیمت حدود 32 میلیون تومان
دوست من
شما فرض کن تندرت رو با قیمت 21050000 تومن فاکتور کرده بودن و الان تحویلت میدادن، تو این رکود بازار اگه بخوای بفروشی چند قیمت میزنی؟ آیا میای قیمت فروش قطعی بزنی یا بالاتر؟ کی از شما میخره؟ پس باید کوتاه بیای و تو سود ضرر کنی یعنی 32 بدی تا یکی بالاخره ماشینو از شما بخره در نتیجه قیمت بازار درحال حاضر با وجود تندر های 21 میلیونی میشه 32، همینطور راجع به سایر خودرو ها مثل مگان که 61 فاکتور شده دادن دست خلقالله و بازار دیگه کشش 85 رو نداره و ملت میدن زیر قیمت مصوب تا یکی بخره و این یعنی توی سود ضرر کردن
خب وقتی این ماشینا تموم شد و موند اونایی که با قیمت الان فاکتور شدن بازار چی میشه ؟ بله منفجر
اگه ماشین میخواید و پول دارید این زمان رو از دست ندید که بسیار بسیار مغتنم هستش واسه خرید ماشین
کاملا با حرف این دوستمون موافق هستم
اگر قصد خرید دارید بهترین موقع الان هست و بعد از تعطیلات عید
منتظر پایین اومدن محسوس ماشین نباشید
بیستم فروردین به بعد ماشین حدود 20 درصد ارزان می شود مطمئن باشید
کلا اگه کسی میخواد ماشین یا کلا هر کالایی رو بخره تو ایران باید همون موقع خریدشو انجام بده...و به امید ارزون شدنش نباشه.
بعد از عید هم هیچ خبری از ارزونی نیست...
گول این ارزونی 5 درصدی رو نخورید.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)