تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 421 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

اگر کارمند یا مامور دولت حرف غیرمنطقی بزنه و تهدید کنه چی؟ کدوم یک از این کارها را کنم؟
    من ترجیح میدم چنین فردی رو عصبانی نکنم؛ خودش هم نتونه کاری کنه، 100 تا دوست و آشنا داره
    اگه کارتون گیر باشه، عملاً خودتون اذیت میشید
    اگه مطمئنید حق با شماست، سعی کنید راه مناسبی پیدا کنید و با کمترین تنش حقــتون رو بگیرید
    مهمتر از پاسخ دندان شکن، حل مشکل هست. جدال لفظی گاهی فقط مسئله رو پیچیده تر میـکنه

2. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مستاجر پولشو میخواد و من هم پول ندارم

حالا هی میگه : دو سه روزه برو چندین میلیون از دوستات قرض کن بده من که چک دارم واگه چکم برگشت بخوره قاطی می کنم و رفاقتمون از بین میره و از این حرفها ، حتی با لحن تند هم صحبت میکنه ...
    در هر صورت من که آه در بساط ندارم و باید مستاجر بیارم تا پولش و بدم و از طرفی این مستاجر واسم شاخ و شونه میکشه؟ من هم ادمی محجوب نگو!!!
    در ضمن قیمت رو خیلی پائین کشیدم ولی بازم لامصب مستاجر گیر نمیاد ...

حالا شما بگید چه کنم؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اگر کارمند یا مامور دولت حرف غیرمنطقی بزنه و تهدید کنه چی؟ کدوم یک از این کارها را کنم؟
    اینجور جاها نباید حرف بدی بزنید تا آتو بدید دستش باید با مقامای بالاترش صحبت کنید دهنشو چیز کنن
    البته اگه خیلی گردن کلفت باشه ایرانه دیگه همینه که هست

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

حالا هی میگه : دو سه روزه برو چندین میلیون از دوستات قرض کن بده من که چک دارم واگه چکم برگشت بخوره قاطی می کنم و رفاقتمون از بین میره و از این حرفها ، حتی با لحن تند هم صحبت میکنه ...
    در هر صورت من که آه در بساط ندارم و باید مستاجر بیارم تا پولش و بدم و از طرفی این مستاجر واسم شاخ و شونه میکشه؟ من هم ادمی محجوب نگو!!!

حالا شما بگید چه کنم؟
    خوب باید یه جوری پولشو بدی دیگه البته اگه نداری فعلا و نمیتونی از جایی جور کنی به قول خودش رفاقتتون به هم میخوره و ازت شکایت میکنه و ... که خودش کلی زمان خریدنه .تو این مدت میتونی جور کنی یه جوری

6. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

برای اینکه تو جمع دوستان حرفی برای گفتن داشته باشی باید چیکار کرد؟ نگید کتاب خوندن که کسی از کتاب حرف نمیزنه :|

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

برای اینکه تو جمع دوستان حرفی برای گفتن داشته باشی باید چیکار کرد؟ نگید کتاب خوندن که کسی از کتاب حرف نمیزنه :|

از قبل در نظر بگیرید که دوستاتتون اهل چطور مسائلی هستن؟ مثلا برای مثال بیشتر در مورد فیلم و سینما صحبت دارن یا ورزش یا حرف از مسائل جاری کشور و یا تکنولوژِی یا چیزای دیگه بهرحال اخلاقیاتشون تا حدی دستتون هست میدونید
    سعی کنید بیشتر در اون موارد اطلاعتتون به روز باشه تا حرفی برای گفتن داشته باشید کتاب هم نیازی نیست کمی سرچ در اینترنت کلی حرف برای گفتن میاره

9. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حالا شما بگید چه کنم؟
    خب اگر قرارداد طوری بسته شده که الان موعد تحویل پولش هست باید باهاش راه بیاید ولی اگر پیش از موعد خواهان پولش هست بگید : من رو حساب قراردادی که با شما دارم رو پول حساب کردم((فرضا جایی سرمایه گذاری کردم))
    باید تا موعد قرارداد صبر کنی تا مستاجر جدید بیارم
    شاخ و شونه چی؟وقتی حق با شما باشه! بگید خب برو شکایت کن اینم بهش بگید اینقدر مراحلش طول میکشه که اگر صبر کنه شما خودتون پول رو بهش بدید به نفعشه! ولی اگر وقته اضافه داره بره سرگردون شه
    اگر حق با ایشونه که پیشنهاد خاصی ندارم فقط فکرمیکنم باید سعی کنید از کسی قرض هم شده بگیرید و بهش بدید بعد که مستاجر اوردید قرضتون رو بدید

11. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

شما سعی کن با کسانی رابطه برقرار کنی که از نظر جهان بینی و شخصیت و رفتار و کردار شبیه شما باشند تا به راحتی بتونی باهاشون ارتباط برقرار کنی

13. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

حالا شما بگید چه کنم؟
    فقط حواستون باشه، برای حل این مشکل مشکل بزرگتری ایجاد نکنید. یعنی یه دفعه از چاله در نیاید بیفتید تو چاه!
    جایی که حرف پول باشه باید مراقب بود. رو حساب رفاقت اگه بیش از حد به یکی اعتماد کنید ممکنه ضربه بخورید

15. 2 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    نمی دونم این سوالم جزو آداب معاشرت محسوب میشه یا خیر

این آگهی های استخدام هست که میگن رزومه بفرستید. مثلا: شرکت فلان به این تخصص ها نیازمند است
    روزمه خود را به فلان ایمیل بفرستید

شرکت یا سازمان هم معتبر هست و جای الکی و نامشخص مد نظر نیست

خوب سوال اینجاست که بعد از اینکه ما رزومه فرستادیم، پیگیری باز از سمت ماست یا صاحب آگهی؟
    من چند جا رزومه فرستادم و خبری نشد.... فکر میکنم رزومه من حداقل برای مصاحبه مناسب بود!!!؟؟؟
    امروز رفیقم میگفت رزومه میفرستی باید زنگ بزنی اون شرکت و بپرسی چی شد؟
    ولی من فکر میکردم تماس باید از طرف شرکت باشه!!!

دوستانی که در این زمینه تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •