تپل جان
از راهنماییت متشکر. از دوستانم رادیاتور بارل داره. چجوریه؟ خدمات و گارانتیش و جنسش معتبره؟ راستی قیمت داری؟ بارل رو متری 290 میده بابل.
بقیه مهندسین کمک میکنند؟
ممنون از راهنمایی های سریعتون
تپل جان
از راهنماییت متشکر. از دوستانم رادیاتور بارل داره. چجوریه؟ خدمات و گارانتیش و جنسش معتبره؟ راستی قیمت داری؟ بارل رو متری 290 میده بابل.
بقیه مهندسین کمک میکنند؟
ممنون از راهنمایی های سریعتون
برای لوله کشی مدار گرمایش که حتما از 5لایه استفاده کنید و از لوله های پلی پروپیلن استفاده نکنید
برای مدار آب گرم مصرفی میتونید از پلی پروپیلن استفاده کنید .
برای لوله های 5لایه نیوپایپ کیفیت و قیمتت مناسبی داره .
ولی دستمزد به این زیاد نباید باشه . مگر اینکه بنا تون زیاد باشه . متری 2 تومن منصفانه است .
هیچ کدومشون هم رسوب نمیگیرن .
جرمگیری پکیج توسط خودتون توصیه نمیشه . چون باید از مواد شرکتی استفاده شه .
140تومن هم زیاده .
فیلتر رو خودتون هم میتونید عوض کنید . کاری نداره . بلورهاش هم هستش . کارتریجش رو هم میتونید عوض کنید .
این رادیاتور رو از نزدیک ندیدم . جدول مشخصاتش رو هم پیدا نکردم 0 به ظاهر که جنس خوبیه . قیمتش هم معمولی و مناسبه .
در مورد گارانتی از فروشگاه معتبر بگیرید .
چون در مورد این اجناس شما با فروشگاه در تماس هستید نه شرکت اصلی .
تپل جان بوتان هم رادیاتور پانلی داره؟ اگه اره کیفیتش چجوریه؟
چرا بقیه مهندسین عزیز جواب نمیدن!
سلام
دیروز پکیج ما - bn بوتان - دچار مشکل شد و برق از داخل و کنتور قطع شد. کنارش که رفتم بوی سوختگی - پلاستیک - می داد. بعد از وصل مجدد برق و راه اندازی پکیج، داره بدون مشکل کار میکنه. البته سال پیش این پکیج بردش گویا سوخته بود - بدون محافظ بود - که بردش بعد از کلی دردسر عوض شد و امسال هم یکبار دیگه قبلتر یک صدای وحشتناکی - مثل صدای ریختن کلی سرامیک و خرد شدنش روی زمین - باعث خاموش شدنش شد قبل این بار آخر که باز هم با راه اندازی مجدد شروع به کار کرده بود.
می خواستم بدونم مشکل از چی می تونه باشه؟ البته با این اتفاق آخر که به تعمیر کار باید مراجعه کنم حتما.
تپل جان بوتان هم رادیاتور پانلی داره؟ اگه اره کیفیتش چجوریه؟
چرا بقیه مهندسین عزیز جواب نمیدن!
سلام به آقا حسام ...
ممنون از راهنماییتون ... مشکل حل شد، مرسی دقیقا از موتورش بود همون پیچ رو چند بار گردوندم شیر تخلیه و شیر تنظیم فشار رو باز گذاشتم یکم رسوب ریخت بیرون الان موتور کار میکنه و رادیات ها هم آب گرم میرسه ...
اومدم فقط تشکر کنم دوست عزیز ..
خیر نداره و در برنامه آیندش هم نیست .
با سلام خدمت همه بچه های گل forum ... من برای خونه 120 متری یه پکیچ خوب میخوام بخرم. بین 3 تا برند ایساتیس، بوتان، ایران رادیاتور موندم. با مطالبی که توی اینجا خودنم یکی از موارد مهم در زمان انتخاب یک پکج خوب، داشتن خدمات پس از فروش اونه و کارشناسان مجرب و پاسخگو. من در حال حاضر پکیج "اخگر" دارم که علاوه بر اینکه شرکت تعطیل شده قطعات و تعمیرکارش هم خیلی بد گیر میاد و واقعاً اذیتم کرده. کاملاً با گفته خدمات پس از فروش خوب در انتخاب پکیج موافقم.
امروز کسی که برای تعمیر پکج اومده بود بهم گفت که سریعاً عوضش کنم ازش راهنمایی خواستم گفت 28000 ایران رادیاتور که فن دار و دیجیتالی هست رو بخر چون فاصله حمام از پکیچ زیاده. من کمی تحقیق کردم در مورد دو مبدله و احتراق بسته و .... اما با مدل های بسیاری مواجه شدم. اگر کسی میتونه من رو راهنمایی کنه که از کدوم برند بخرم بهتره و چه مدلیش رو. از همه بچه های گل این forum هم ممنون که اطلاعاتی خوبی به مردم میدم. دمتون گرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)