کسی جواب این سوالو نمیدونه؟
تو یه شبکه ورک گروپ بعضی از کامپیوترا تو شبکه وقتی بهش فلش میزنی فلش میاد ولی باز نمیشه میگه access denied
احتمالا تو group policy براش محدودیت گذاشتن حالا کسی میدونه از کدوم قسمت میشه این محدودیتو برداشت؟ ویندوز xp هست
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
کسی جواب این سوالو نمیدونه؟
تو یه شبکه ورک گروپ بعضی از کامپیوترا تو شبکه وقتی بهش فلش میزنی فلش میاد ولی باز نمیشه میگه access denied
احتمالا تو group policy براش محدودیت گذاشتن حالا کسی میدونه از کدوم قسمت میشه این محدودیتو برداشت؟ ویندوز xp هست
Last edited by starpars; 19-11-2011 at 17:46.
باید این امکان باشه... من XP ندارم که بتونم ببینم.
شما Group Policy رو Filter کن اگه داشته باشه، تا دنبال کلمه ی USB بگرده.
حالا من روی VMWare ویندوز XP میریزم بهت خیر میدم.
سلام
یه راهنمایی میخواستم
روی ویندوز سون , مودم adsl دارم و از طریق usb به کامپیوتر وصله .تمام کامپیوتر ها هم از طریقه شبکه به هاب سوئیچ و روتر وصل هستند.
کامپیوتر ها همه domin هستند.حالا میخوام اینترنت این ویندوز سون را SHARE کنم که روی یه کامپیوتر با ویندوز xp استفاده کنم.
قبلا که ویندوز سون نداشتیم از ccproxy خیلی راحت استفاده میکردم ولی ویندوز سون که نصب شد دیگه برنامه کار نکرد.لطفا اگه راه کاری کسی بلده بطور کامل کلیه مراحل تنظیم روی هر دو ویندوز را بنویسید.
خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنید.
سلام به همه
من یه چند وقتیه که به یه مشکل برخوردم و امیدوارم که یه نفر پیدا بشه و بتونه منو را راهنمایی کنه
قضیه اینه که من تو یه شرکت نظامی کار میکنم و ما دو نوع شبکه داریم
یکیش شبکه که به اینترنت وصله
و دیگری یک شبکه داخلی که به اینترنت وصل نیست
حالا ما یه کامپیوتر تو اتاق داریم که به اینترنت وصله
مشکل اینه که ادمین شبکه نگرانه که ما بیاییم و این کامپیوتر رو از شبکه اینترنت جدا کنیم و بزنیم به شبکه داخلیمون و هرچی فایل میخواهیم بریزیم توش و بعد دوباره وصلش کنیم به شبکه اینتنرت و همه اطلاعات را بفرستیم به جایی(آپلودش کنیم)
حالا به نظرتون راه حلی برای این مشکل وجود داره یا خیر؟
یه راه مسخره که به ذهنم رسیده اینه که از طریق یه ابزاری، نزاریم کابل شبکه از سوکت کارت شبکه کامپیوتر جدا بشه
ممنون میشم کسی منو راهنماییم کنه
یاعلی
احتمالا شما با یوزر admin ویندوز رو بوت نکردید.
شما باید روی تمام درایوها به ترتیب از c شروع کن right click-propertiec -security بعد برای هر گزینه ای که میخوای پرمیشن های اونا رو allow کن.البته همشونو allow کن که خیالت راحت باشه.
اینایی که گفتن برای این بود که بتونی همه درایوها رو مجوز بدی که چه فایهایی استفاده بشه .
ولی احتمالا شما مشکلتون یه کمی پیشرفته تره و باید کارهای زیر رو انجام بدی.
شما توی device manager روی گزینه localusers and group کلیک کن دو تا گزینه میاد.تو گزینه group برو و روی administrator روش راست کلیک کن و propertice رو انتخاب کن. و اگه یوزری که باهاش ویندوز رو بوت میکنی توی لیستش نبود برو و اونو add کن.باید مشکلت حل بشه.
همه این حرفا در حالتی هستش که پورت usb سیستمت نصب شده باشه و کار کنه
ممنون حالا باید برم تستش کنم
ولی یوزر نیمی که باهاش تو ویندوز لاگین میشم administrator هست با یه پسورد خاص
در ضمن پورت usb نصب شده چون چنتا دیوایس usb به سیستم وصل هست ماوس هم usb یه
سلام
من نمی تونم با لپ تاپم به اینترنت وصل شم ، تمام تنظیمات رو انجام دادم به شبکه وایرلسم وصل می شه اما دسترسی به اینترنت نداره درصورتی که هم زمان که با کامپیوتر هم کانکت هستم از اینترنت استفاده می کنم . باید چیکار کنم ؟
کسی نیست که بتونه راهنمایی کنه؟
اگه خودت میدونی مشکل از رجیستری هست این روش رو دنبال کن .
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies
ممكنه كليد StorageDevicePolicies وجود نداشته باشه به راحتي با استفاده ازدستور New Key اين كليد رو بساز .
يك رشته ازنوع ِdword كه درواقع ارزش كليد داره به نام Write Protect بساز و مقدار 0 به اون بده . 1 برای قفل کردن استفاده میشه .
اگه مکان و اطلاعات انقدر مهم باشن حتما یک سروری وجود داره و شبکه از نوع Domain هست . اگه اینجوری نیست که باید واسه شبکه ی چنین جایی افسوس خورد . شبکه های domain هم به این راحتی نیست که شما بتونی کابل شبکه رو از یه جا در بیاری بزنی جای دیگه و به شبکه های مختلف وصل بشی و همچنان کارت رو انجام بدی . موفق باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)