تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 251 از 598 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

کاری از دستم بر بیاد انجام میدم اگه بخوای احتمال قبولی رو بدونی
    ممنونم لطف میکنین بله میخوام...
    منطقه2
    رتبه816
    نمایش میخوام کارگردانی(زیرگروه4) دخملم

---------- Post added at 04:21 AM ---------- Previous post was at 04:19 AM ----------

گزینه2 درسته تو ترافیکه اما چون شبه سرعت افتضه

---------- Post added at 04:22 AM ---------- Previous post was at 04:21 AM ----------

راستی من هنر بودما........... البته معلوم بود گفتم که گفته باشم^^

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

همه رفتین؟

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

نمیدونم چی بگم....بیشتر از خودم، دلم برای دوستام میسوزه، چون میدونم که خودم خیلی تلاش نکردم و اینکارم هم عمدی بوده، براش دلیل دارم، اما رفیقام که با چشمای خودم میدیدم بدجوری زحمت میکشیدن آخرش موفق نشدن، یکیشون میخواست سه رقمی بشه شد 3000....من شدم 20000 اما مهم نیست ! در عوض یکی از دوستای قدیمیم شد رتبه 18، الان بدجوری خوشحاله، نوش جونش....

به هر حال، چیزیه که گذشته و مسیر آینده هنوز بازه، میشه چند برابر اینا موفق تر بود در آینده.....

4. این کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

[QUOTE=leon scott kendy;6333295]
    سلام بچه ها با رتبه ی 172753
    غیر انتفایی به نظرتون
    کجا نزدیک ترین به تهران می تونم به زنم
    ریاضی بیدم
    /QUOTE]

بچه ها نزدیک ترین جا
    با رشته های معماری و عمران و از این چیز ها
    کجا می تونم با این قبول شم
    نظرتون چی بید ؟؟؟؟؟؟
    ممنون می شوم

بچه ها یک چیزی هم به ما بگید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نمیدونم چی بگم....بیشتر از خودم، دلم برای دوستام میسوزه، چون میدونم که خودم خیلی تلاش نکردم و اینکارم هم عمدی بوده، براش دلیل دارم، اما رفیقام که با چشمای خودم میدیدم بدجوری زحمت میکشیدن آخرش موفق نشدن، یکیشون میخواست سه رقمی بشه شد 3000....من شدم 20000 اما مهم نیست ! در عوض یکی از دوستای قدیمیم شد رتبه 18، الان بدجوری خوشحاله، نوش جونش....
    واقعا توی این کنکور آدم چیزایی میبینه که دلش رو کباب میکنه ...

به هر حال، چیزیه که گذشته و مسیر آینده هنوز بازه، میشه چند برابر اینا موفق تر بود در آینده.....
    درسته،میشه؛اما این که کدوم رشته و دانشگاه بری خودش یه نوع تعیین کننده ی مسیر هست ...
    باید تلاش کرد که بشه تغییرش داد ...

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیز برو متخصص ارتوپد شو ماهیانه خدا تومن در امد داری
    طرف رشتش ریاضیه ارتوپدی تخصص پزشکیه قبوشدنشم بسیار سخته
    مکانیک و برق شریف هم نه گمون نکنم
    ییعنی میشه گفت نه
    تهران ولی اره

مهندسی پزشکی درسته رشته جدیدی هست ولی توروخدا به اسم و ایناش نگاه نکنین مخصوصا تو این مملکت
    تا جایی که میدونم کارش تعمیر و نگهداری و ساخت دستگاههای پزشکیه . درآمدشم شنیدم خوبه ولی رشته سنگینیه (یکی از دوستای داداشم شبانه امیرکبیر همین رشته رو میخوند البته ارشدشو)

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سرعت تاپیک رفت بالا : ))

سینا تکلیف ما رو مشخص کن آخرش با 811 چی میشه تو تهران ؟
    والا چی بگم اگه از من میشنوی من هنوز سر حرفم هستم . احتمالش کمه تهران دارو قبول شه ولی همه رشته هارو توی شهرستان میاره . از من میشنوی گیر به تهرانش نده بخدا بعد از گرفتن مدرکش هیچ کس ازش نمیپرسه کجا خوندی. دندون رو راحت میاره تو شهرستان . بزنه بره بخونه 6سال بعد میفهمه چقدر حرکت بزرگ و مهمی تو زندگیش کرده. ضمنا به دخترا راحت تر از پسرا انتقالی میدن به تهران. بخصوص اگه عقدنامه ای چیزی بیارن سه سوته انتقالی میدن بهشون. از تو کلاس خود ما تا الان 3تا دختر رفتن تهران 1دونه پسرم نتونسته بره!اگه دندون دوست نداره بزنه پزشکی یا داروی شهرستان. همین قزوین که 2ساعت تا تهرانه راحت میاره. قم هم دندون گذاشته امسال اونم احتمالا میاره. پزشکیش که صددرصده چون رتبه های کمی میخواد. 2ساعت راهم شد مسیر؟!
    با 14 هزار تجربی چی میشه تو تهران قبول شد؟بهترین چیه؟
    بعیده تهران بشه چیزی قبول شد ولی شهرستان میشه خیلی از رشته های پیراپزشکی رو قبول شد. آزمایشگاه/رادیولوژی و ...
    4سال دور از خونه بودن بهتره از اینه که بعد از 4سال حسرت این روزارو بخورین که کاش میزدین شهرستان و یه رشته بهتر با بازار کار بهتر میخوندین و الان مجبور نبودین تا آخر عمر با این رشته سر کنین . بخدا من دیدم این جور چیزارو. 4سال مثل برق میگذره ولی بعدش میخواین چکار کنین؟فقط به فکر رشته باشین و بس.

---------- Post added at 05:32 AM ---------- Previous post was at 05:30 AM ----------

با 8000 تجربی منطقه 1 بهترین چیزی که میشه قبول شد چیه؟
    اگه شانس بیاری دامپزشکی روزانه (به احتمال کم) و یا شبانه
    اگه بازم شانس نیاری شاید اعضای مصنوعی
    در نهایت علوم آزمایشگاه به خاطر آینده تحصیلیش و بازار کارش (تا دکترا داره و 4تا دکترای علوم آزمایشگاه حق زدن آزمایشگاه دارن)

9. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با 5330 ریاضی (منطقه 1 ) بهترین دانشگاهی که میشه حوالی تهران برق قبول شد کجاست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان لطفا جواب منو هم بدین این اولین و آخرین فرصت من بود که با زاری و التماس بدستش آوردم دیگه اجازه کنکور شرکت کردن ندارم لطفآ راهنماییم کنید با رتبه 30318 منطقه 2 تجربی میتونم توی رشته از زیر گروه یک قبول شم ؟چه رشته هایی امکانش هست قبول شم که ارزش خوندن رو داشته باشه؟؟؟؟
    راستش این رتبه شما یکم دردسر سازه . من نمیدونم غیر از پزشکی و دندون و پیراپزشکی ها کدوم رشته های دیگه توی زیر گروه 1 هستن ولی اینایی که گفتم رو نمیتونین بیارین . ولی رشته های پیام نور و غیر انتفاعی رو میارین ایشالا

---------- Post added at 05:37 AM ---------- Previous post was at 05:35 AM ----------

دانلود کردمش ...
    فقط میخواستم بدونم کی میاد؟

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

بچه ها با رتبه ی 4300 منطقه دو علوم تغذیه میشه خوند؟
    به احتمال خیلی زیاد بله میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان خوبم یکی هم اگه میتونه به من کمک کنه ...
    با رتبه ی 3700 منطقه 1 رشته تجربی چی میتونم قبول شم ؟؟؟شیمی محض یا تغذیه یا دامپزشکی میتونم...شهرستان ؟؟؟؟؟چه رشته ی های دیگه ای خوبه ..تورو خدا هر کی میدونه منو کمک کنه که دارم داغون میشم ...
    شما دختر هستین؟من رو حساب اسم کاربری و عکسی که گذاشتین فرض رو بر این میذارم که دخترین. با این فرض به احتمال بسیار بالا تغذیه و شیمی محض رو میارین و دامپزشکی هم همینطور. نگران نباشین . دامپزشکی هم روزانه میگیره هم شبانه که این باعث میشه قبولی توش کمی راحت شده باشه. اگه پس بودین احتمال قبول شدن دارو رو هم براتون با درصد خیلی پایین میذاشتم مثلا 20درصد. ولی الان با فرض دختر بودنتون متاسفانه هیچ شانسی ندارین . در مجموع یه توصیه میکنم که موقع انتخاب رشته انتخابای اولتون رو بلندپروازانه بزنین . پزشکی بهشتی/تهران/نمیدونم دندون بهشتی /تهران و الی آخر. مهم نیست که بهتون گفتن که نمیارین مهم اینه که بدونین سالای گذشته بودن کسایی که با رتبه های خیلی عجیب و غریب رفتن نشستن سر این کلاسامثلا سال 88 دندون ارومیه با 11 هزار گرفته بود یه نفر رو!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •