مزدک گفت حالا کیروش رو هم مثل پرچم به اهتزاز در میارن![]()
مزدک گفت حالا کیروش رو هم مثل پرچم به اهتزاز در میارن![]()
مراسم مضخرفی بود به همون دلایلی که بچه ها گفتن .
اما مهم نیست . مهم همون دیشب بود . فقط خدا کنه پاداشهای اینا رو زیرش نزنن .
نقش مایع دستشویی گلرنگ پر رنگ تر از جمعیت تو ورزشگاهه ...
دوستان؟لطفا خرده نگیرید به اینکه اجازه خانومها در ورزشگاه رو ندادند و نمیدند
جسارت نباشه خدمت دوستای خوبم در انجمن اما بطور کلی خودتون که جو ورزشگاه ها رو میشناسید!
نیاز به توضیح بیشتر نمیبینم واقعا
فکر کنم با توجه به طرز رفتار خیلی از اقایون در همچین محیط هایی اتفاقا تصمیم درستی هستش![]()
یه مثال معروفی رو داریم توی ورق بازی که می گه: دست، دست بازیکن میاد!
واقعیت هم هست هرکی کارش رو درست انجم بده شانس هم باهاش یار هست.
کی روش روی اصولش پافشاری کرد و بازیکنایی رو که برای تیم ملی ناز می کردند رو راه نداد و به بازیکن ها روحیه و امید رو تزریق کرد. اون کلیده هم بی تأثیر نبود.
و مزدش رو گرفت.
اما ایرانی ها می مونیم و احساساتمون و چند ماه بعد! که با تحریک رسانه ها و کارشناس ها دوباره حمله رو به مربی تیم ملی آغاز کنیم!!!
خوب، قبل از انقلاب هم اینجوری مختلط بوده ولی این عقده ای بازی ها نبوده!
سر جشن های انتخاباتی هم مختلط بوده. من انکار نمی کنم که توی یه تجمع 100 هزار نفری مختلط احتمال چند تخلف نباشه. کما این که توی مقدس ترین مراسم از جمله عزاداری ها و نماز جمعه و راهپیمایی ها و حتی در مساجد مذهبی و حرم ائمه آدم های عقده ای و بیماران ... کارهای خودشون رو می کنند. ولی به قول قدیمی ها برای چند تا بی نماز در مسجد رو نمی بندد!
فکر میکنم قبلا در این باره تو انجمن ورزش بحث شده اون هم بحث جنجالی اما چیزی که مشخص هست ما به هیچ عنوان حق نداریم به جایی کسی تصمیم بگیریم
همه افراد دارای عقل وشعور هستند و خودشون باید تصمیم بگیرند که باید به ورزشگاه برن یا نه ......
من مخالفم
مطمئنا اگر خانم ها در ورزشگاه باشند دیگه از الفاظ زشت و طرز رفتاری که شما ازش یاد میکنید اثری نمیبینیم
نمونش بازیهای تیم ملی والیبال در راهیابی به لیگ جهانی
پس فردا تیم والیبال با صربستان بازی داره احتمالا خانم ها هم میتونن اون بازی را از نزدیک ببینن چون فدراسیون جهانی والیبال دستورشو داده وگرنه با اینها باشه هیچوقت اجازه نمیدن
حالا ببینید اون بازی را و خودتون قضاوت کنید
محیط سالن و بسته با محیط آزاد فرق داره...
تعداد اندک رو میشه کنترل کرد .... ولی .....
12 هزار نفر اندک نیست
محیط ورزشگاه آزادی هم فضای باز نیست ، میشه یک قسمت را به خانمها اختصاص داد قرار نیست که مختلط برگزار بشه
همانطور که قبلا به خامهای ژاپنی و کره ای اجازه دادن به ورزشگاه بیان و مشکلی هم پیش نیومده
در کل این تصمیمات هم یکجور تحجر رو نشون میده که امیدوارم با کلید تدبیر و امید قفلش باز شه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)