تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 332 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

حتما مسی مربی بارسا شده...
    فعلا که نه
    ولی من منچستر سیتی بازی میکنم به دلیل لجاجت مانچینی با کارلوس ته وز ، این بازیکن رو من به کادر فنی تیمم اضافه خواهم کرد

2. این کاربر از akbar_syberia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اینا مگه نگفتن که از انگلیس فقط منچستر و تاتنهام لایسنس شدند ؟

پس چرا اسم تیم ها ی دیگه رو میگه ؟ آرسنال و لیورپول و چلسی و من سیتی و ساندرلند و ... تازه وقتی با لیورپولی می گه که لیورپول 18 تا قهرمانی لیگ و 5 تا قهرمانی اروپا داره .

این چه لایسنسیه پس ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من همیشه افسانه شدن رو بازی میکنم از روزی که اومد توی نسخه 2009 خیلی حال کردم باهاش چون یک حال و هوای دیگه ای داره !
    اما یک اشکال بزرگ دارم چون تیم ملی ایران رو انتخاب میکنم بازیکنان ایران خیلی ضعیفتر از من هستند و کلا بازیکن ایرانی هم نیست که از سایر تیمها جدا بشه و به تیم ملی دعود بشه تا کنار من رشد کنه !
    از طریق آپشن فایل بازی هم تیم ملی ایران رو تغییر دادم سن بازیکنان رو کم کردم ترکیب تیم رو بهتر کردم اما باز هم توی افسانه شدن اینها اعمال نمیشه
    رفتم از طریق ادیت ملیت یک سری بازیکنان رو عوض کردم کردم ایرانی اما توی افسانه شدن ایرانی نمیشوند ! خلاصه هر کاری که ازطریق آپشن فایل و یا نرم افزارهایی که آپشن رو تغییر میدن کردم توی افسانه شدن اعمال نمیشن
    خلاصه سوال اساسی اینکه
    چطور میتونم چند بازیکن ایرانی به تیم ملی ایران اضافه کنم یا حداقل به لیگهای دیگه اضافه کنم که توی تیم ملی ایران دعوت بشن !؟
    و از همه مهمتر ترکیت و سیستم اصلی بازی ایران رو چطور تغییر بدم که توی افسانه شدن اعمال بشه ؟
    یک بار پچ لیگ برتر رو نسب کرده بودم خیلی جالب بود کلی بازیکن جدید به تیم ملی اضافه میشد از لیگ برتر با قدرهای خیلی خوب
    اما میخوام بدونم چطور خودم این کار رو بکنم پچهای ایرانی کلا همه پر از ایران هستند متاسفانه !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

پس چرا اسم تیم ها ی دیگه رو میگه ؟ آرسنال و لیورپول و چلسی و من سیتی و ساندرلند و ... تازه وقتی با لیورپولی می گه که لیورپول 18 تا قهرمانی لیگ و 5 تا قهرمانی اروپا داره .

این چه لایسنسیه پس ؟؟؟
    فکر کنم پچ ریختی به خاطر همین درست شدند !

6. این کاربر از akbar_syberia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

این چه لایسنسیه پس ؟؟؟

منظورت گزارشگر بازيه كه اسم تيما رو ميگه؟ نسخه اوليه فقط منچستر و تاتنهام لايسنس هستن

8. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

تو نسخه سلطانپور چطوریه؟ اسم همه تیم ها رو میگه و واقعیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم پچ ریختی به خاطر همین درست شدند !
    آره به خاطر پچه . ولی پچ pesesdit . پچ خود کونامی اینا رو اضافه کرده ؟ اگه قراره لایسنس نگیرن خب نمی گیرن دیگه چطوری بعد از پچ لایسنس می گیرن ؟

منظورت گزارشگر بازيه كه اسم تيما رو ميگه؟ نسخه اوليه فقط منچستر و تاتنهام لايسنس هستن
    آره ولی بعد از نسب pesedit بعضی تیم های دیگه درست می شن . من پچ خود کونامی رو نصب کردم درست نشد اما با پچ pesedit درست شد . پچ pesedit که این کارا رو نمی کرد قبلاً . گزارشگر از کجا آووردن ؟

تو نسخه سلطانپور چطوریه؟ اسم همه تیم ها رو میگه و واقعیه؟
    نسخه سلطانپور چیه ؟

11. 2 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

هنوز PES 2012 رو نگرفتم .... کسایی که این مدت خفن بازی کردن بگن که آیا هنوز بازی آرکید هستش؟هنوز به حالت شبیه ساز واقعی نرسیده؟شبیه سازی به معنای Fifa .کماکان همون سبک آرکید سابق رو حفظ کرده؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان من از اون اول که بازی منتشر شده بود و گرفته بودم یه مشکل ازار دهنده دارم !! که حتی باعث شده دیگه سراغ این نسخه نرم ... اونم اینکه بعد از نصب یه بار بازی اجرا میشه و دفعات بعد دیگه وقتی رو ایکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط 50% cpu اشغال میشه !! اون فایل rld رو هم تو لیست انتی ویروسم گذاشتم که کاری باهاش نداشته باشه و پاکش نکنه !! و همینورم هم هست و پاک نمیشه !! اما نمیدونم چرا فقط یه بار بازی اجرا میشه و دفعه ی بعد باز باید نصب کنی کسی همچین مشکلی داشته ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

هنوز PES 2012 رو نگرفتم .... کسایی که این مدت خفن بازی کردن بگن که آیا هنوز بازی آرکید هستش؟هنوز به حالت شبیه ساز واقعی نرسیده؟شبیه سازی به معنای Fifa .کماکان همون سبک آرکید سابق رو حفظ کرده؟

چنان میگی شبیه سازی فیفا هر کی ندیده فکر میکنه چیه
    ONLY PEEEEESSSSS

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •