فعلا که نه
ولی من منچستر سیتی بازی میکنم به دلیل لجاجت مانچینی با کارلوس ته وز ، این بازیکن رو من به کادر فنی تیمم اضافه خواهم کرد![]()
فعلا که نه
ولی من منچستر سیتی بازی میکنم به دلیل لجاجت مانچینی با کارلوس ته وز ، این بازیکن رو من به کادر فنی تیمم اضافه خواهم کرد![]()
آقا اینا مگه نگفتن که از انگلیس فقط منچستر و تاتنهام لایسنس شدند ؟
پس چرا اسم تیم ها ی دیگه رو میگه ؟ آرسنال و لیورپول و چلسی و من سیتی و ساندرلند و ... تازه وقتی با لیورپولی می گه که لیورپول 18 تا قهرمانی لیگ و 5 تا قهرمانی اروپا داره .
این چه لایسنسیه پس ؟؟؟
من همیشه افسانه شدن رو بازی میکنم از روزی که اومد توی نسخه 2009 خیلی حال کردم باهاش چون یک حال و هوای دیگه ای داره !
اما یک اشکال بزرگ دارم چون تیم ملی ایران رو انتخاب میکنم بازیکنان ایران خیلی ضعیفتر از من هستند و کلا بازیکن ایرانی هم نیست که از سایر تیمها جدا بشه و به تیم ملی دعود بشه تا کنار من رشد کنه !
از طریق آپشن فایل بازی هم تیم ملی ایران رو تغییر دادم سن بازیکنان رو کم کردم ترکیب تیم رو بهتر کردم اما باز هم توی افسانه شدن اینها اعمال نمیشه
رفتم از طریق ادیت ملیت یک سری بازیکنان رو عوض کردم کردم ایرانی اما توی افسانه شدن ایرانی نمیشوند ! خلاصه هر کاری که ازطریق آپشن فایل و یا نرم افزارهایی که آپشن رو تغییر میدن کردم توی افسانه شدن اعمال نمیشن
خلاصه سوال اساسی اینکه
چطور میتونم چند بازیکن ایرانی به تیم ملی ایران اضافه کنم یا حداقل به لیگهای دیگه اضافه کنم که توی تیم ملی ایران دعوت بشن !؟
و از همه مهمتر ترکیت و سیستم اصلی بازی ایران رو چطور تغییر بدم که توی افسانه شدن اعمال بشه ؟
یک بار پچ لیگ برتر رو نسب کرده بودم خیلی جالب بود کلی بازیکن جدید به تیم ملی اضافه میشد از لیگ برتر با قدرهای خیلی خوب
اما میخوام بدونم چطور خودم این کار رو بکنم پچهای ایرانی کلا همه پر از ایران هستند متاسفانه !
فکر کنم پچ ریختی به خاطر همین درست شدند !
منظورت گزارشگر بازيه كه اسم تيما رو ميگه؟ نسخه اوليه فقط منچستر و تاتنهام لايسنس هستن
تو نسخه سلطانپور چطوریه؟ اسم همه تیم ها رو میگه و واقعیه؟
آره به خاطر پچه . ولی پچ pesesdit . پچ خود کونامی اینا رو اضافه کرده ؟ اگه قراره لایسنس نگیرن خب نمی گیرن دیگه چطوری بعد از پچ لایسنس می گیرن ؟
آره ولی بعد از نسب pesedit بعضی تیم های دیگه درست می شن . من پچ خود کونامی رو نصب کردم درست نشد اما با پچ pesedit درست شد . پچ pesedit که این کارا رو نمی کرد قبلاً . گزارشگر از کجا آووردن ؟
نسخه سلطانپور چیه ؟![]()
هنوز PES 2012 رو نگرفتم .... کسایی که این مدت خفن بازی کردن بگن که آیا هنوز بازی آرکید هستش؟هنوز به حالت شبیه ساز واقعی نرسیده؟شبیه سازی به معنای Fifa .کماکان همون سبک آرکید سابق رو حفظ کرده؟
دوستان من از اون اول که بازی منتشر شده بود و گرفته بودم یه مشکل ازار دهنده دارم !! که حتی باعث شده دیگه سراغ این نسخه نرم
... اونم اینکه بعد از نصب یه بار بازی اجرا میشه و دفعات بعد دیگه وقتی رو ایکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط 50% cpu اشغال میشه !! اون فایل rld رو هم تو لیست انتی ویروسم گذاشتم که کاری باهاش نداشته باشه و پاکش نکنه !! و همینورم هم هست و پاک نمیشه !! اما نمیدونم چرا فقط یه بار بازی اجرا میشه و دفعه ی بعد باز باید نصب کنی
کسی همچین مشکلی داشته ؟!
![]()
چنان میگی شبیه سازی فیفا هر کی ندیده فکر میکنه چیه
ONLY PEEEEESSSSS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)