مرجع خبری پرسپولیس : دروازه بان بوسنیایی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا می گوید با هواداران تیمش خداحافظی نکرده چون امیدوار است روزی دوباره پیراهن این تیم را به تن کند.
او البته شایعه توافق با مس کرمان را هم رد می کند و می گوید مقصد بعدی او احتمالا لیگ بوسنی یا امارات خواهد بود، جایی که آسمیر را به تیم ملی کشورش برساند.
* بعد از منتفی شدن تمدید قراردادت با پرسپولیس چه برنامه ای داری؟
_ حقیقتش سه پیشنهاد از لیگ برتر ایران دارم و 2 پیشنهاد هم از لیگ امارات اما به طور کلی وضعیت من برای فصل آینده مشخص نیست و در انتظار اتفاقات پیش رو هستم.
* با پرسپولیس تسویه حساب کردی یا از این تیم طلبکاری؟
_ طلب خاصی از پرسپولیس نداشتم و تا روزی که در ایران بودم همه مبلغ توافق شده را از این تیم گرفتم و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
* می گویند قیمت بالایی که به پرسپولیس پیشنهاد دادی عامل اصلی عدم توافق بود؟
_ من نمی دانم منظور آن هایی که این حرف را می زنند چیست، اما مبلغی که به باشگاه پرسپولیس پیشنهاد داده بودم از نظر خودم و مدیر برنامه هایم کاملا نرمال بود.
* پس چرا می گویند پیشنهاد مالی تو 2 برابر قرارداد شهاب گردان بوده است؟
_ واقعا نمی دانم! یکسری اخبار از طریق دوستانم در ایران به دستم رسید که نشان می داد پیشنهاد من از رقم قرارداد گردان کمتر بود.
* در مورد پیوستن گردان به پرسپولیس نظری نداری؟
_ برایش آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم عملکرد خوبی داشته باشد.
* درست است که با مس کرمان به توافق رسیده ای؟
_ نه؛ این خبر را از رسانه های ایران شنیده ام اما تا کنون مدیر برنامه هایم حرفی در این مورد به من نزده است.
* فکرش را می کردی اینگونه از پرسپولیس جدا شوی؟
_ در فوتبال حرفه ای هر اتفاقی ممکن است رخ دهد، شما باور می کردید روزی رائول گونزالس از رئال مادرید جدا شود؟ یا آندرا پیرلو از میلان به یوونتوس برود؟ این مسائل هیچ مشکلی برای فلسفه فوتبال به وجود نمی آورد و من هم بعد از پرسپولیس بدون تیم نمی مانم، شاید به بوراس یا بنالوکا تیم شهرم در بوسنی برگردم یا شاید راهی لیگ فوتبال امارات شوم.
* حرف خاصی با هواداران پرسپولیس نداری؟
_ من هنوز با هواداران پرسپولیس خداحافظی نکردم چون فکر می کنم شاید روزی به این تیم برگردم و دروازه ای که درونش می ایستادم را پس بگیرم، نمی دانم آن روز دور خواهد بود یا نزدیک، ولی به هر حال به آن فکر می کنم. امروز باید به تیمی بروم که مرا به تیم ملی بوسنی برساند و نمی توانم در انتخابم اشتباه کنم.