تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 280 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

جز اینکه باید به رویانیان دست مریزاد و خداقوت گفت،چیز دیگه ای نمیشه گفت. انصافا مدیر غیر فوتبالی که تازه شایعه شده بود استقلالیه و داره اینجوری کار می کنه، نوبره. دمش گرم.
    البته هنوز چند تا کار مونده. از جمله حفظ آودوکیچ و کریمی و جذب هافبک بازی ساز و هافبک دفاعی.
    آودوکیچ که خداحافظی کرد!
      محتوای مخفی: آودوکیچ: مگر کسی فکر می‌کرد رائول از رئال جدا شود؟ 
    مرجع خبری پرسپولیس : دروازه بان بوسنیایی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا می گوید با هواداران تیمش خداحافظی نکرده چون امیدوار است روزی دوباره پیراهن این تیم را به تن کند.
    او البته شایعه توافق با مس کرمان را هم رد می کند و می گوید مقصد بعدی او احتمالا لیگ بوسنی یا امارات خواهد بود، جایی که آسمیر را به تیم ملی کشورش برساند.
    * بعد از منتفی شدن تمدید قراردادت با پرسپولیس چه برنامه ای داری؟
    _ حقیقتش سه پیشنهاد از لیگ برتر ایران دارم و 2 پیشنهاد هم از لیگ امارات اما به طور کلی وضعیت من برای فصل آینده مشخص نیست و در انتظار اتفاقات پیش رو هستم.
    * با پرسپولیس تسویه حساب کردی یا از این تیم طلبکاری؟
    _ طلب خاصی از پرسپولیس نداشتم و تا روزی که در ایران بودم همه مبلغ توافق شده را از این تیم گرفتم و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
    * می گویند قیمت بالایی که به پرسپولیس پیشنهاد دادی عامل اصلی عدم توافق بود؟
    _ من نمی دانم منظور آن هایی که این حرف را می زنند چیست، اما مبلغی که به باشگاه پرسپولیس پیشنهاد داده بودم از نظر خودم و مدیر برنامه هایم کاملا نرمال بود.
    * پس چرا می گویند پیشنهاد مالی تو 2 برابر قرارداد شهاب گردان بوده است؟
    _ واقعا نمی دانم! یکسری اخبار از طریق دوستانم در ایران به دستم رسید که نشان می داد پیشنهاد من از رقم قرارداد گردان کمتر بود.
    * در مورد پیوستن گردان به پرسپولیس نظری نداری؟
    _ برایش آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم عملکرد خوبی داشته باشد.
    * درست است که با مس کرمان به توافق رسیده ای؟
    _ نه؛ این خبر را از رسانه های ایران شنیده ام اما تا کنون مدیر برنامه هایم حرفی در این مورد به من نزده است.
    * فکرش را می کردی اینگونه از پرسپولیس جدا شوی؟
    _ در فوتبال حرفه ای هر اتفاقی ممکن است رخ دهد، شما باور می کردید روزی رائول گونزالس از رئال مادرید جدا شود؟ یا آندرا پیرلو از میلان به یوونتوس برود؟ این مسائل هیچ مشکلی برای فلسفه فوتبال به وجود نمی آورد و من هم بعد از پرسپولیس بدون تیم نمی مانم، شاید به بوراس یا بنالوکا تیم شهرم در بوسنی برگردم یا شاید راهی لیگ فوتبال امارات شوم.
    * حرف خاصی با هواداران پرسپولیس نداری؟
    _ من هنوز با هواداران پرسپولیس خداحافظی نکردم چون فکر می کنم شاید روزی به این تیم برگردم و دروازه ای که درونش می ایستادم را پس بگیرم، نمی دانم آن روز دور خواهد بود یا نزدیک، ولی به هر حال به آن فکر می کنم. امروز باید به تیمی بروم که مرا به تیم ملی بوسنی برساند و نمی توانم در انتخابم اشتباه کنم.

2. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

من الان یه چیزی میگم ولی بخدا فقط به خاطر خرید های اخیر نیست...

من ماه اول ریاست رویانیان به شدت مخالفش بودم چون واقعا میدونستم که چقدر مشغله داره و جاهای دیگه دستش بنده و اینکه واقعا هیچ درکی از فوتبال نداشت!!!
    اما بعدش فهمیدم که این ادم چقدر مصمم شده که فوتبال و مدیریت فوتبالی رو بفهمه و چقدر دوست داره خودش رو اثبات کنه خیلی خوشم اومد ازش ... مرحله بعد با پرس و جو همینجوری از بزرگای فوتبال چیز یاد میگرفت همون طور که میدونین یه مدت باشگاه پرسپولیس شد کاروانسرا!! رویانیان از دایی و خوردبین و پروین گرفته تا اکبر محمدی و مجید جلالی رو میشنست و ازشون یاد میگرفت و مشاوره میگرفت از همون روز اول هم گفت که واسه تحول اقتصادی ورزش میخواد گام برداره! و من خیلی باهاش حال کردم
    خلاصه این مدیر موفق کشوری حسابی برنامه ای چید واسه خودش که جای دفاع داشته باشه! از بیرون کردن بازیکنای درجه 3 تا بستن یه تیم خوب و برنامه اقتصادی و آینده نگری!
    انصافا هم داره طرفدار ها رو راضی نگه میداره هم میخواد به زیر ساخت ها برسه!

4. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

فکر کنم برای خارجی ها برنامه خاص دارن.چون سه تا سهمیه که بیشتر نداریم.احتمالا با زاید تمدید کنن و اگر آودوکیچ رو نگه میداشتن میموند یک سهمیه دیگه
    فکر کنم یک هافبک دفاعی خارجی بگیرن و سهمیه دیگه مون رو نگه دارن برای نیم فصل.این کار معقول تری هست

6. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

رويانيان: پرسپوليس بچه يتيم نيست!

محمد رويانيان گفت: مگر تيم پرسپوليس يتيم است و يا تيم کوچکي است و يا مدير يا مسئول ندارد که چنين موضوعاتي از سوي مدير عامل سپاهان عنوان مي شود، ما از همان جايي پول مي آوريم که شما مي آوريد.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس در مورد اظهارات مدير عامل سپاهان خاطر نشان کرد: سپاهان و پرسپوليس در گذشته يک ريشه داشته اند و ما افتخار مي کنيم از اينکه سپاهان اين قدرت را دارد که بازيکنان پرافتخاري را به باشگاه هاي ايران تزريق کند و براي ما جاي خوشحالي است اما باعث تاثر است که مدير پرتوان و ارزشمندي مانند آقاي رحيمي، در يک برنامه تلويزيوني چنين اظهاراتي کرده و به نقل و انتقالات پرسپوليس انتقاد مي کند و عنوان مي نمايد که اين پول را از کجا مي آوريد.

مدير عامل پرسپوليس در پاسخ به اين اظهارنظر که زماني که يک تيم 11 بازيکن داخلي و خارجي جذب مي کند، مي تواند به راحتي قهرمان شود، گفت: مگر تيم بزرگ و وزين سپاهان در فصل گذشته از کجا بازيکن آورد و چند بازيکن اين تيم بومي بودند. شما که تيم هاي پايه قهرمان داريد که بسيار هم قابل تقدير است چرا 11 بازيکن از بيرون به اين تيم تزريق مي شود.

رويانيان ادامه داد: من از موقعيت و قهرماني سپاهان بسيار خوشحالم و در اين خصوص نيز نيازي به دروغ گفتن و تمجيد غير واقعي ندارم اما از مدير عامل سپاهان نيز انتظار دارم تا توقع نداشته باشد پرسپوليس با عظمت در سطح نقل و انتقالات همانند بچه يتيم ضعيف و ناتوان در لاک خود فرو برود.

رويانيان در ادامه افزود: ما بايد واقعيت را بپذيريم. اين فضاي تلخ فوتبال است که مدير شايسته اي چون شما را مجبور مي کند تا در يک برنامه تلويزيوني بر عليه شخص ديگري اينگونه اظهارنظر کند ولي فوتبال نه يک بازي، بلکه يک بازيچه است و شخصيت افراد و ارزش هاي انساني به مراتب بالاتر از آن است و لذا انتظار چنين گفتماني از مدير عامل فهيم و ارزشمند سپاهان نمي رفت.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس همچنين با انتقاد از برنامه ورزش و مردم گفت: متاسفانه اين برنامه کاملا خصوصي شده و براساس پيوندها اجرا مي شود و لذا به هيچ عنوان در مسير مردم و ورزش حرکت نمي کند.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس رويانيان در خصوص برنامه ورزش و مردم اظهار داشت: بجاي اينکه باشگاه ها را خصوص کنند، وضعيت برنامه اي که وقت ميليون ها بيننده تلويزيوني را مي گيرد و کاملا به صورت خصوصي اجرا مي شود را مشخص کنند. متاسفانه گاهي، مسائل شخصي بدون هيچ کنترلي در اين برنامه لحاظ مي شود.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس در ادامه تصريح کرد: اين برنامه در روند افکار مردم حرکت نمي کند و کاملا خصوصي و با نظرات شخصي تهيه و اجرا مي شود.

رويانيان ادامه داد: از نظر من اگر فدراسيون ها و باشگاه ها را در اختيار برخي از مجريان ورزشي تلويزيون قرار دهند شايد اين مکان ها بهتر اداره شود و اين امر قابل بررسي است و لذا پيشنهاد مي کنم کميته اي براي بررسي آن تشکيل شود.

ورزش 3 .

8. 7 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

10. 5 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اين پرسپوليس مرا ياد 14 سال پيش مي‌اندازد
    بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حضور بازيکنان ملي پوش زياد در پرسپوليس مرا ياد 14 سال پيش و قبل از آنکه به آلمان بروم مي‌اندازد؛ وقتي که اسکلت اصلي تيم ملي را بازيکنان پرسپوليس تشکيل مي‌دادند.
    مهدي مهدوي کيا در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعيتش براي فصل آينده، تصريح کرد: از باشگاه پرسپوليس براي تمديد قراردادم تماس گرفتند اما با توجه به اينکه براي مسافرت به شمال کشور آمده‌ام، قرار شد روز يکشنبه به باشگاه بروم و قراردادم را تمديد کنم. خوشبختانه مشکلي از اين بابت وجود ندارد و من در دبي با دنيزلي و رويانيان صحبت‌هايم را انجام داده بودم.

وي با اشاره به عملکرد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات خاطرنشان کرد: من بازيکن هستم و نمي‌خواهم در اين خصوص صحبت کنم ولي بايد بگويم پرسپوليس تاکنون بهترين‌ها را جذب کرده است. پرسپوليس شش بازيکن ليگ برتري گرفته است که همه آنها ملي پوش هستند و الان در تيم ملي جايگاه خوبي دارند. حتي محسن بنگر هم در اغلب اردوهاي تيم ملي حضور داشته است و بازيکن شاخصي به حساب مي‌آيد. قطعا پرسپوليس بازيکنان ديگر هم جذب خواهد کرد که سبب تقويت تيم و خوشحالي هواداران مي‌شوند.

مهدوي کيا تاکيد کرد: علاوه بر بازيکنان جديد، بازيکنان خوبي هم از فصل پيش حفظ شده‌اند که برخي از آنها هم در تيم ملي هستند و برخي هم که فعلا ملي پوش نيستند در فصل جاري بارها توسط کي‌روش دعوت شده‌اند و حتي در ترکيب تيم ملي هم قرار گرفتند. اين نشان مي‌دهد که رويانيان در اين مدت زحمات زيادي کشيده است. بنده به عنوان يک پرسپوليسي به ايشان خسته نباشيد مي‌گويم. اميدوارم با نتايجي که فصل بعد مي‌گيريم بتوانيم کاري کنيم تا زحمات او به ثمر بنشيند.

وي تعداد زياد بازيکنان ملي پوش پرسپوليس را به دوران چند سال پيش اين تيم تشبيه کرد و گفت: تعداد زياد ملي پوشان من را ياد زماني مي‌اندازد که قبل از حضورم در آلمان، عضو پرسپوليس بودم. در آن زمان هم پرسپوليس بيش از 10 ملي پوش داشت و اسکلت تيم ملي را بازيکنان پرسپوليس تشکيل مي‌دادند. همين مسئله موجب شده بود پرسپوليس يک تيم قدرتمند باشد و بتواند افتخارآفريني کند. بعد از آن پرسپوليس شرايط بدي پيدا کرد و کار به جايي رسيد که پرسپوليس يکي دو ملي پوش بيشتر نداشت.

مهدوي کيا در ادامه صحبت‌هايش از هواداران خواست که به خاطر تغييرات زياد در پرسپوليس و تا هماهنگي کامل بازيکنان صبور باشند. او تاکيد کرد: حضور چنين بازيکنان توانمندي در پرسپوليس به طور طبيعي سطح توقعات را از مربي و بازيکنان بالا مي‌برد. هواداران بايد بسيار هوشيار و صبور باشند. وقتي که در يک تيم تغييرات زيادي صورت مي‌گيرد، طبيعي است که هماهنگ شدن بازيکنان به زمان نياز دارد و بايد صبور بود.

وي افزود: در ليگ اتفاقات زيادي مي‌افتد. مسابقات ليگ 34 هفته است نه سه، چهار هفته. هر چند که ما بايد تلاش کنيم تا بتوانيم در همان هفته‌هاي ابتدايي هم استارت خوبي داشته باشيم، ولي باز هم تاکيد مي‌کنم که هوادارن صبور باشند و به تيم زمان بدهند تا به هماهنگي لازم برسيم.

حسين ماهيني پس از پيوستن به پرسپوليس گفته است "مهدوي کيا الگوي من است". بازيکن پرسپوليس در اين خصوص هم گفت: خوشحالم بازيکني به تيم ما آمده است که در دفاع راست تيم ملي جاي ثابتي دارد. در حال حاضر هم دفاع چپ و هم دفاع راست تيم ملي در پرسپوليس هستند.

مهدوي کيا در پايان تصريح کرد: خوشبختانه پرسپوليس مدافعان و گلر خوبي جذب کرده است. همچنين در خط مياني و حمله هم بازيکناني حضور دارند که مي‌توانند تعيين کننده باشند. همه ما اميدواريم در فصل جديد کاري کنيم که هواداران فصل کابوس‌وار پيش را فراموش کنند.
    ورزش3

12. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب پویا سیف پناهی با وجود داشتن قرداد داخلی با پرسپولیس رفت مس کرمان!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در مورد رویانیان صحبت شد منم به یک نکته اشاره کنم. همونطور که دوستان هم گفتند حمایت هواداران از سیستم نوین مدیریت باشگاه مربوط به خرج و خریدهای الان نیست.
    لااقل در همین تاپیک نگاه کنیم همه در همون باختهای آنچنانی هم سبب رو چیز دیگه ای تشخیص میدادند .
    در سطح استادیوم و مردم و...هم پشتش خالی نشد(اونهم استادیومی که مثل شیرین هر دفعه با یکی دمخوره).
    افرادی مثل رویانیان بیش از هر چیز مدیر واقعین...این بحث فوتبالی-غیر فوتبالی فوق العاده رده...حتی برای کادر فنی و سرمربی چه برسه مدیریت و و مدیر.
    شما از یک مدیر چی میخاید؟ ورزش شناس یا ورزشی؟...اکثر مدیران موفق ربطی به شورت ورزشی! ندارند...در سطح فوتبال چهان چند مدیر ورزشی میشناسید و چند غیرورزشی؟ آبراموویچ از کجا آمد و چلسی رو قهرمان اروپا کرد؟ اتفاقن بیشتر فوتبالیها جذب فدراسیونها میشن تا باشگاه ها...
    رویانیان البته در آغاز با فضای ورزش بطور کلی و فوتبال به اخص و از همه مهمتر فضای گنگ گونه و دارودسته ای فوتبال برتر ایران آشنا نبود که شد و باید بهتر هم بشه...
    رویانیان با ایحاد کانون هواداری-حل مشکلات قدیمی-جذب اسپانسرهای خوب-ساخت تیم های پایه قدرتمند و مولد اگر وقت کافی بهش بدن همین بهانه های پول دولتی رو هم در سالهای بعد از دست رقبا میگیره...
    خیلی جالبه که خوب پرسپولیس برای دولته و بدش(خرجش)از کیسه بیت المال تلقی میشه ، شما این تیم رو به شکل صحیح خصوصی کنید و در یک سازوکار صحیح قرار بدید چنان مستقل میشه که جتی مثل سپاهان و مس و... به کارخانجات هم وابسته نباشه.

15. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

رویانیان:
    نگران هافبک دفاعی نباشید
    یک دروازه بان خوب خارجی جذب میکنیم
    تا امروز تنها 70درصد بازیکنانمان را جذب کرده‌ایم
    امیدوارم انصاری‌فرد و خلعت‌بری هم پرسپولیسی شوند
    مرسی سردار سرخ! :دي
    Last edited by Alinho; 09-06-2012 at 00:22.

17. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رویانیان: امیدوارم انصاری‌فرد و خلعت‌بری هم پرسپولیسی شوند
    مرسی سردار سرخ! :دي
    خلعت بری شانس بیشتری داره
    انصاری فرد باتوجه به اینکه قاضی و زاید هستن احتمالن نمیاد

19. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •