تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 251 از 287 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WWE Superstars - 4th August 2011

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

14

من 2 سالی میشه دیگه کشتی کج رو دنبال نمی کنم
    از آندرتیکر چه خبر؟هنوزم مسابقه میده من عاشقشم

» زمانبازگشتآندرتیکر]اعلامشد:
    آندرتیکر استار کنونی کمپانیدابلیو دابلیو ای که ماه هاست به دلیل مصدومیت دور از مسابقات است، در کمتر از سه ماهدیگر به میادین بازخواهد گشت. آندرتیکر که پس از مسابقه با تریپل اچ دررسلمنیا/27 باز هم دور از مسابقات ماند، احتمال زیاد در بازگشت به میادین،انتقام خود را از کین یا وید برت خواهد گرفت و باید منتظر ماند و دید که از بین ایندو نفر چه کسی استوری بعدی خود را با آندرتیکر تشکیل خواهد داد ؟!

مجلهدابلیو دابلیو ای در آخرین نسخه خود که به تازگی منتشر شده است، اعلام کرده است کهقرار است آندرتیکر در پی پی وی ونجنس در 23 اکتبر امسال به میادین مسابقات بازگردد! این مجله در ادامه مطلب خود در این باره به انتقام نگرفتن دد من از کین و وید برتاشاره کرده است که پس از بازگشت وی باید منتظر درگیری آندرتیکر با یکی از این دواستار باشیم!
    گفتنی است که آندرتیکر سالگذشته در یک بازی بورید الایو، در پی پی وی براگینگ رایتس که نام آن حالا به ونجنستغییر کرده است، در مقابل کین شکست خورد که آن شکست با دخالت نکسوس که لیدر آن ویدبرت بود، صورت گرفت! طبق اعلام سایت های معتبر خبری قرار بر این بوده که آندرتیکردر رسلمنیا امسال با کین مسابقه دهد و وی به همین خاطر در شوء راءقبل از رسلمنیابازگشت اما در آخرین لحظات این استوری تغییر کرد و تریپل اچ حریف آندرتیکرشد!
    به نظر میرسد که بازگشتآندرتیکر به تاخیر افتاده است، چرا که پیش از این اعلام شده بود که وی در سامراسلمبا تریپل اچ درگیر خواهد شد اما با توجه به استوری بر سر کمربند قهرمانی دابلیودابلیو ای و پست جدید تریپل اچ در کمپانی، عملا ادامه استوری آندرتیکر و تریپل اچمنتفی شده است. در همین حال با انتشار این مطلب در مجله رسمی کمپانی، باید منتظرانتقام آندرتیکر از کین و وید برت در پی پی وی ونجنس باشیم که احتمالا یکی از ایندو استار، حریف بعدی آندرتیکر در ادامه استریکش خواهد بود. گفتنی است با توجه بهمرخصی رفتن کین برای استراحت، ادامه استوری او با آندرتیکر پررنگ تر شده است وظاهرا دابلیو دابلیو ای برنامه های ویژه ای برای وی خواهدداشت!
    Last edited by gta6767; 05-08-2011 at 14:25.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

iMPACT Wrestling - 4th August 2011

کد:

5. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوستان شما این مسابقات رو باور دارین ؟!
    خیلی تابلو هست من با دوستم میشینیم میبینیم تموم حرکاتشونو پیش بینی میکنیم . مثلا این همه همو میزنن هیچی تا که فینیشر رو میزنن بازی تموم میشه .
    یا یهو یکی میاد حواس اون رو پرت میکنه یه ضربه میخوره میبازه !
    یا فینیشر مسخره کبرا ! که به هر کی میزنه بازی رو میبره !

یعنی کاملا میشه یه مسابقه رو پیش بینی کرد عینه فیلم هندیه . 3 تا با هم دعواشون میشه یهو رندی ارتون میاد رو هر 3 تاشون ار کی او میره .

اینا کاملا" مشخص هست از پیش تعیین شده هست هر کی هم ادعاش خلاف اینه داره خودشو مطمینن گول میزنه . مثه خودم که اون اولا میدیدم حرکات تابلویه ولی هی میگفتم نه از پیش تعیین شده نیست ! تا از مسابقات لذت ببرم ولی الان دیگه واقعا ضایع شده

موفق باشید

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

پیش از این اعلام شده بود که وی در سامراسلمبا تریپل اچ درگیر خواهد شد اما با توجه به استوری بر سر کمربند قهرمانی دابلیودابلیو ای و پست جدید تریپل اچ در کمپانی، عملا ادامه استوری آندرتیکر و تریپل اچ منتفی شده است
    قابل توجه کسانی که میگن این قضیه سی ام پانک و کمربند قهرمانی استوری نبوده.... نیما تو بودی گفتی؟
    دوستان شما این مسابقات رو باور دارین ؟!
    آره ما همه موم این مسابقات رو باور داریم
    دیگه فکر کنم خواجه حافظ شیرازی هم اینو میدونه..... در مورد فینیشر کبرا قبول دارم که فینیشر نیست و خیلی راحت میشه بدل کرد ولی خودت حاضری این ضربه رو بخوری؟ شما فیلم پنج زهرآهگین رو دیدی؟

8. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از دوستان کسی لینکی از مسابقه Shawn Michaels vs Bret Hart در سال 96 رو داره ؟
    همون مسابقه iron Man .

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه کسانی که میگن این قضیه سی ام پانک و کمربند قهرمانی استوری نبوده.... نیما تو بودی گفتی؟

آره ما همه موم این مسابقات رو باور داریم
    دیگه فکر کنم خواجه حافظ شیرازی هم اینو میدونه..... در مورد فینیشر کبرا قبول دارم که فینیشر نیست و خیلی راحت میشه بدل کرد ولی خودت حاضری این ضربه رو بخوری؟ شما فیلم پنج زهرآهگین رو دیدی؟
    من کی گفتم!من خودم تو صفحات قبل گفتم استوری لاین هست و نویسنده هاش هم از نویسنده های هالیود هستن.من اون قضیه مدیر شدن تریپل اچ و رفتن مک ماهان رو گفتم جزء استوری نبود.
    البته این رو هم منکر نمیشم که استوری لاینرها از هر قضیه ای برای خلق یه نمایشنامه استفاده میکنن.مثال بارزش همون عروسی های توی رینگ هست که بدون اراده استوری لاینرها گرفته میشه اما اونها با همکاری منیجرها و بدون اطلاع کاراکترها نمایش ها رو خلق میکنن.مثل عروسی جف جارت با همسر سابق کرت انگل درون رینگ که بعدش انگل اومد و با تبر سفره عقد رو به هم ریخت.
    البته بازم میگم یک وقت سوء تفاهم نشه.وجود استوری لاین دلیل بر از قبل مشخص بودن نتایج نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

از دوستان کسی لینکی از مسابقه Shawn Michaels vs Bret Hart در سال 96 رو داره ؟
    همون مسابقه iron Man .
    من لینک ندارم اما بازیشو خودم تو کامپیوتر دارم حجمش زیاده نمیشه آپ کرد

ولی عجب بازی ایه تو وقت مسابقه هیچ کدوم برنده نمیشن مسابقه میره تو وقت تلف شده

فکر کنم یه ساعت باشه بازیشون

بی نهایت زیبا

12. این کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

من کی گفتم!من خودم تو صفحات قبل گفتم استوری لاین هست و نویسنده هاش هم از نویسنده های هالیود هستن.من اون قضیه مدیر شدن تریپل اچ و رفتن مک ماهان رو گفتم جزء استوری نبود.
    البته این رو هم منکر نمیشم که استوری لاینرها از هر قضیه ای برای خلق یه نمایشنامه استفاده میکنن.مثال بارزش همون عروسی های توی رینگ هست که بدون اراده استوری لاینرها گرفته میشه اما اونها با همکاری منیجرها و بدون اطلاع کاراکترها نمایش ها رو خلق میکنن.مثل عروسی جف جارت با همسر سابق کرت انگل درون رینگ که بعدش انگل اومد و با تبر سفره عقد رو به هم ریخت.
    البته بازم میگم یک وقت سوء تفاهم نشه.وجود استوری لاین دلیل بر از قبل مشخص بودن نتایج نیست.
    من که بالاخره نفهمیدم تو چیو قبول نداری چیو منکرش نمیشی : دی
    به نظر من همون تعویض مدیر هم استوری بود ، یعنی این که قرار بود مدیر عوض بشه ، ولی به جای این که یهو میکروفون رو بردارن بگن مدیر عوض شد ، یا اینکه یه دفعه تو سایت مدیر جدید رو معرفی کنن ، اومدن قضیه تعویض مدیر رو چسبوندن به استوری بین سینا و پانک. در مورد نتیجه مسابقات من هم نظرت رو قبول دارم یعنی منکرش نمیشم

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WWE Smackdown - 5th August 2011

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •