خوردیم به آپوئل!: دی
که بازی رفت تو زمین اوناست..
برنده نا مشخص این بازی(!!) هم با برنده مارسی-بایرن بازی میکنه!
که خوبیش اینه که اونجا هم بازی اول مهمان خواهیم بود!
شما رو نمیدونم، اما من رو قهرمانی از الان شرط میبندم!
ـــه نه بابا خیلی زوده احتملا یه بایرن بخوریم
عجب بازی بشه
من که دارم اون بازی ها لحظه شماری میکنم
ولی خداییش حریف خوبیه
تو همه اینا بهترین حریفی بود که میتونست بش بخوریم
مسیر تورنومنت هم خوبه
به امید خدا اگه بریم مرحله بعد بایرن حریفمونه و ...
.....
بوتراگوئنو :" برای آپوئل احترام زیادی قائلیم "
امیلیو بوتراگوئنو ، مدیر روابط آکادمیک رئال مادرید در مراسم قرعه کشی مراحل بعدی چمپیونزلیگ در نیون حضور داشت و می خواست که حس سرخوشی را از تیم پس از تقابل با آپوئل بیرون کند .
مدیر روابط آکادمیک رئال مادرید گفت:" در ابتدا همه دوست داشتند به آپوئل بخوریم اما هیچ گاه نمی دانیم که چه می شود . آنها تیمی هستند که سال فوق العاده ای در چمپیونزلیگ داشته اند و برایشان احترام زیادی قائلیم . "
هر چند که می داند رئال مادرید با توجه به این که بازی برگشت رد خانه اش شانس زیادی دارد :" مطمئنا این نکته مثبتی است . مقابل هوادارانمان برای یک بازی مشکل آماده می شویم . برنابئو یاداور شب های بزرگ اروپایی است و هواداران همیشه در استادیوم ما کار مشکلی داشته اند . "
سپس در احترام به حریف گفت :" ما به شانس هایمان مطمئن هستیم اما به آپوئلاحترام می گذاریم . می دانیم که تیم جنگنده ای هستند و در یک قرعه دراماتیک ، لیون را اوت کرده اند . بی تردید آسان نیست ... "
.......
ما هم همینطور
نباید دست کم بگیریم ولی سوراخن.gif)
.........
نایب رئیس آپوئل :" توپ هنوز گرد است "
پولیدورو آنتیس ، نایب رئیس آپوئل در مورد تقابل با رئال مادرید صحبت کرد . او همچنان امیدوار است و می گوید :" توپ هنوز گرد است . " و افزود که " همه تلاش خود را در این زمین برای موفقیت انجام خواهیم داد . "
پولیدورو ادامه داد :" رئال مادرید باشگاهی است که کل دنیا را تحت تاثیر قرار داده است . باید صبر کنیم و ببینیم که چه می شود . "
باشگاه قبرسی در صفحه توئیترش در مورد این بازی نوشته بود :" از یکی از بزرگترین تیمهای فوتبال جهان ، رئال مادرید استقبال می کنیم . "
....
پــ نـــ پـــ میخوایم با توپ بیضی بازی کنیم.gif)
منبع: مرجع اخبار رئال
آپوئل – رئال مادرید
المپیک مارسی – بایرن مونیخ
بنفیکا – چلسی
میلان – بارسلونا
رئال مادريد در فصل آينده پيراهن سبز رنگ به تن مي کند
تیم فوتبال رئال مادرید در فصل آینده از پیراهن سبزرنگ به عنوان پیراهن دوم خود استفاده می کند.
به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، کمپانی پوشاک ورزشی آدیداس که حامی پوشاک باشگاه رئال مادرید است اعلام کرد پس از توافق با مسئولان باشگاه پیراهن دوم تیم برای فصل آینده را با رنگ سبز طراحی می کند.
این در حالیست که رئال این فصل پیراهن رنگ قرمز را به عنوان پیراهن دوم خود به تن می کند.
مسئولان آدیداس اعلام کردند رنگ قرمز مورد استقبال طرفداران رئال قرار نگرفته و بدین ترتیب تصمیم به تغییر آن گرفته شد.
این برای چهارمین بار پس از سال 1965 خواهد بود که رئال رنگ سبز به تن می کند. در ان سال رئال در جام لاتین و در دیدار برابر تیم ریورپلاته از این رنگ بهره برد و در سالهای 1971 و 1973 در بازی برابر کاردیف سیتی ولز و دینامی کی یف اوکراین رئالی ها پیراهن سبز پوشیدند.
واحد مرکزی خبر