تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 320 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مورینیو: فرقی نمی‌کند با بارسا بازی داشته باشیم یا آپوئل

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید پس از پیروزی ۴ بر یک مقابل زسکا مسکو گفت: فرقی نمی‌کند با بارسا بازی داشته باشیم یا آپوئل. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو کارت زرد آلونسو را اتفاقی نگران کننده خواند و گفت: این اصلا خوب نیست که ژابی را در بازی بعدی نداشته‌ باشیم. به هر حال برای صعود به مرحله بعدی باید هزینه می‌کردیم و خوشحالم که مصدومیت خاصی وجود ندارد. مورینیو ادامه داد: برای مرحله بعدی هر بازی شرایط خاص خودش را خواهد داشت، مهم نیست با بارسا بازی کنیم یا آپوئل قبرس و هر کدام از بازی‌ها می‌تواند کاملا سخت و غیر قابل پیش‌بینی باشد. وی افزود: زسکا مسکو یکی از حریفان سرسخت این مرحله بود و رئال مادرید نیز یکی از سخت‌ترین سد‌های لازم برای عبور از این مرحله را شکست.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:55.

2. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کریستیانو :" هنوز در حال یادگیری هستم "

کریستیانو رونالدو ، مهاجم پرتغالی رئال مادرید همچنان با گلها و آمارش ، دنیای قوتبال را انگشت به دهان خود می کند . ستاره پرتغالی برابر زسکا برای هفتمین بازی پیاپی گلزنی کرد تا تیمش را به مرحله یک چهارم نهایی نزدیک تر کند . هر چند که او خودش هم می داند که می تواند بهتر شود .
    ستاره پرتغالی پس از پیروزی برابر زسکا گفت :" هنوز یادگیریم از رئال مادرید تمام نشده است . باشگاه سال به سال بهتر می شود ، من هم همین طور . همیشه سعی می کنم بهتر شوم و بهترین بازیم را ارائه دهم . " حرفهایی که نشان از روحیه و عزم خاص این ستاره دارند .
    .............
    تبدیل شدن فرناندو آلونسو ، خولیو ایگلسیاس و سرجیو گارسیا به عضو افتخاری باشگاه

هیئت مدیره رئال مادرید برای اهدای عنوان عضو افتخاری به فرناندو آلونسو ، راننده فرمولا ، خولیو ایگلسیاس ، خواننده و سرجیو گارسیا ، گلف باز به خاطر کارهای " این مادریدیسموهای بزرگ " به توافق رسید .
    در بیانیه ای در وبسایت رئال مادرید ، مدیران زیرمجموعه فلورنتینو پرز اعلام کردند که ارزشهای باشگاه را در این سه نفر دیده اند . در این بیانیه آمده است :" باشگاه رئال مادرید می خواهد علنا از کارهای این مادریدیسموهای بزرگ و علاقه ای که به باشگاه داشته اند ، سپاسگزاری کند . "
    در مورد فرناندو آلونسو ، باشگاه رئال مادرید اذعان داشته که " توانایی غیر قابل پرسش " علاوه بر "کاراکتر رام نشدنی که دارد " باعث شده که دو دوره قهرمان فرمولا شود .
    در مورد خولیو ایگلسیاس نیز نوشته شده که او لیدری " در موسیقی کشور اسپانیا " برای سالیان متمادی است و تبدیل به اسطوره ای با "روحیه پیشرفت دائمی " شده است .
    درباره سرجیو گارسیای گلف باز نیز باشگاه رئال مادرید اعلام کرده که " یکی از بزرگترین های گلف امروز با چندین پیروزی شامل چندین مقطع ، قهرمانی رایدر کاپ است که سمبل گلف اسپانیاست . "
    ........................
    تمجید مطبوعات روسیه از قدرت رئال مادرید

"معجزه ای رخ نداد " این تیتر روزنامه ورزشی روسی "اسپورت اکسپرس " در مورد بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ در پایتخت اسپانیا میان رئال مادرید و زسکا مسکو بود.
    این روزنامه با اشاره به موقعیت هایی که دومبیا در مراحل آغازین بازی از دست داد ، گفت :" می توانستیم ببریم ، با دستانی که به قلبمان بود ، هرگز . "
    ویکتور لوسف ، انالیزور ورزشی وبسایت روسی ورزشی " گازتا " نیز تیتر زده است :" معجزه ها در فوتبال وجود ندارند . " لوسف ادامه داده است :" حق با خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید بود که گفته بود در فوتبال معجزه وجود ندارند ، بلکه شگفتی ها هستند . با او موافقم. این بار شگفتی هم دیده نشد ، رئال مادرید با شایستگی برد چرا که انتظارش هم می رفت . "

زوران توسیچ نیز در مصاحبه با با این وبسایت ، به تمجید از رئال مادرید پرداخت و گفت :" مقابل بهترین تیم جهان باختیم ." سوفتسکی اسپورت ، دیگر روزنامه ورزشی روسیه نیز تیتر زده بود :" پادشاهان می توانند همه کاری کنند . "
    ............................

کریستیانو رونالدو ، ستاره رئال مادرید ممکن است که امشب به سن مامس برود تا بازی اتلتیک و منچستر یونایتد را از نزدیک تماشا کند . ممکن است که ستاره پرتغالی از یک روز استراحتش برای دیدن هم تیمی های سابقش استفاده کند . پس از سرخوشی از صعود در چمپیونزلیگ ، امشب در لیگ اروپا قرار خواهند گرفت .
    هنوز این خبر قطعی نشده اما شایعه ای که در شبکه های اجتماعی پخش شده حاکی از آن است که ستاره پرتغالی احتمال دارد امشب در سن مامس با هم تیمی های سابقش دیدار کند . این بازیکن شش فصل در یونایتد بوده و احترام زیادی برای این باشگاه قائل است .
    رونالدو سه لیگ برتر انگلیس ، 1 جام حذفی ، 2 جاتحادیه ، 1 چمپیونزلیگ و 1 جام باشگاه های جهان را با شیاطین سرخ برد . کریستیانو از سال 2009 که به رئال پیوسته با زدن 128 گل در 128 بازی تبدیل به یکی از اسطوره های تیم شده است .
    منبع: مرجع اخبار رئال

4. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مارسلو:

نگران‌رويارويي با بارسا در ليگ‌قهرمانان نيستيم

مدافع برزيلي در صحبتهايي اعلام کرده که رئال بايد هر تيمي که مقابلش قرار مي گيرد را شکست دهد.

مارسلو مدافع برزیلی باشگاه رئال مادرید نگران احتمال رویارویی تیمش مقابل بارسلونا در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا نیست.

رئال مادرید در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 2-5 از سد زسکا مسکو عبور کرد و به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت.

فصل گذشته رئال بعد از شکست 1-3 در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل بارسا از راه یابی به فینال بازماند.ولی مارسلو نگران احتمال تکرار این اتفاق نیست.

مارسلو در پایان دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل زسکامسکو که با برد 1-4 رئال همراه بود به خبرنگاران گفت:« ما ترجیح خاصی نداریم که به حریف مشخصی بخوریم. هر حریفی که به ما بخورد، برای ما تفاوتی ندارد. ما باید مقابل هر حریفی که مقابللمان قرار می گیرد، به پیروزی برسیم. اصلا برایمان اهمیتی ندارد که دراین مرحله مقابل بارسا قرار بگیریم. ما باید تلاش کنیم تا مقابل هر حریفی که روبرویمان قرار گرفت به پیروزی برسیم.»

مارسلو درادامه صحبتهایش درمورد بازی 4شنبه شب رئال و استقبال هواداران تیمش گفت:« هواداران از ما می خواستند تا بهتر بازی کنیم ولی نکته مهم دراین بازیها این است که به پیروزی برسیم. ژوزه مورینیو مربی پیروزی طلبی است و از ما می خواست تا تمرکز بیشتری داشته باشیم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ايگواين: تنها روي ادامه فصل تمرکز دارم

در ماه هاي اخير شايعاتي زيادي در مورد جدايي اين ملي پوش آرژانتيني از رئال منتشر شده است.

گونسالوایگواین، مهاجم رئال مادرید، اعلام کرد توجهی به شایعات اخیر در مورد آینده اش در این باشگاه ندارد و تنها روی عملکردش در دیدارهای ادامه فصل تمرکز دارد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" من هرگز نگران آینده ام نیستم. من کاملا آسوده خاطر هستم و ذهنم تنها روی ادامه فصل تمرکز دارد."

او سپس در مورد پیروزی 4-1 تیمش مقابل زسکا صحبت کرد و از صعود تیمش به مرحله بعدی چمپیونزلیگ اظهار خوشحالی کرد.

" خوشحاالم که به مرحله بعدی رسیدیم و همین طور به خاطر اینکه در این دیدار مهم گلزنی کردم. برای تیم خوشحالم، برای هم تیمی هایم و اینکه به مرحله یک چهارم نهایی رسیدیم که مهمترین مسئله بود.

باید ببینیم حریف مان در مرحله بعد چه تیمی خواهد بود. البته برای رسیدن به قهرمانی باید هر تیمی را شکست داد."

6. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خوردیم به آپوئل!: دی
    که بازی رفت تو زمین اوناست..
    برنده نا مشخص این بازی(!!) هم با برنده مارسی-بایرن بازی میکنه!
    که خوبیش اینه که اونجا هم بازی اول مهمان خواهیم بود!
    شما رو نمیدونم، اما من رو قهرمانی از الان شرط میبندم!

8. 9 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

یعنی تا فینال از بارسا خبری نیست؟؟؟
    دوست داشتم زودتر میخوردیم به بارسا و بازی رفت هم تو نیوکمپ میبود!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ـــه نه بابا خیلی زوده احتملا یه بایرن بخوریم
    عجب بازی بشه
    من که دارم اون بازی ها لحظه شماری میکنم
    ولی خداییش حریف خوبیه
    تو همه اینا بهترین حریفی بود که میتونست بش بخوریم
    مسیر تورنومنت هم خوبه
    به امید خدا اگه بریم مرحله بعد بایرن حریفمونه و ...
    .....
    قرعه‌کشي يک‌چهارم نهايي ليگ‌قهرمانان اروپا

در مراسم قرعه‌کشي دور يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بارسلونا حريف ميلان شد و رئال مادريد به آپوئل قبرس خورد.

قرعه‌کشی دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا امروز در مراسمی با حضور بزرگان یوفا و فیفا و مقامات فدراسیون‌های فوتبال کشورهایی که در این مرحله نماینده باشگاهی دارند برگزار شد.

در این مراسم ۸ تیم راه یافته به مرحله یک چهارم نهایی یعنی بنفیکا، بارسلونا، مارسی، رئال مادرید، بایرن مونیخ، میلان، چلسی و آپوئل منتظر روشن شدن تکلیف بازی بعدی خود بودند.

شهر نیون سوئیس بیش از ۴۰ حامی مالی غول‌پیکر یوفا را در سالن مخصوص مراسم قرعه‌کشی جا داده بود و بیش از ۱۴۰ خبرنگار و عکاس این مراسم را پوشش خبری دادند.

فینال لیگ قهرمانان اروپا در خانه بایرن مونیخ آلمان (۱۹ ماه می) برگزار خواهد شد و به همین مناسبت در ابتدای مراسم حاضرین با این استادیوم و تاریخچه آن بیشتر آشنا شدند.

پس از قرعه کشی برنامه مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به شرح زیر مشخص شد:

آپوئل – رئال مادرید

المپیک مارسی – بایرن مونیخ

بنفیکا – چلسی

میلان – بارسلونا

بر همین اساس بازی های رفت از یک چهارم نهایی ۲۷ و ۲۸ مارس (۷ و ۸ فروردین) و بازی‌های برگشت ۳ و ۴ آوریل (۱۴ و ۱۵ فروردین) برگزار خواهد شد.

برنده دیدار بایرن مونیخ و مارسی در مرحله بعد به مصاف برنده بازی رئال مادرید و آپوئل می‌رود و برنده دیدار بنفیکا و چلسی با برنده مسابقه میلان و بارسا روبه‌رو می‌شود.

11. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب این وسط بایرن رو هم حذف میکنیم که نگن قرعه خیلی شانسی بود

به نظر منم همه چی واسه رئال و مورینیو آمادست که تعداد قهرمانیای لیگ قهرمانانمون رو برای اولین بار دو رقمی کنیم.

هرچند بایرن مونیخ حریف خیلی چغری هست و به همین راحتیا نمیشه ازش گذشت. مخصوصا که بازی رفت تو خونه اونا هست.

البته، با توجه به نتایج بازی چلسی VS ناپولی و همینطور Milcan VS Aresenal به نوعی میشه گفت که بازی رفت در خانه حریف زیاد هم بد نیست. چلسی تونست جبران کنه و آرسنال هم تا مرز جبران کردن پیش رفت.

13. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اتفاقا بازی رفت تو خونه اونا باشه به نظر من بهتره...چون تو سانتیاگو هر بلایی که بخوایم سرشون میاریم...! مخصوصا اگر تو خونه اونا پیروز بشیم خیلی کارمون راحت تر میشه..!

15. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ـــه نه بابا خیلی زوده احتملا یه بایرن بخوریم
    عجب بازی بشه
    من که دارم اون بازی ها لحظه شماری میکنم
    ولی خداییش حریف خوبیه
    تو همه اینا بهترین حریفی بود که میتونست بش بخوریم
    مسیر تورنومنت هم خوبه
    به امید خدا اگه بریم مرحله بعد بایرن حریفمونه و ...
    .....

بوتراگوئنو :" برای آپوئل احترام زیادی قائلیم "

امیلیو بوتراگوئنو ، مدیر روابط آکادمیک رئال مادرید در مراسم قرعه کشی مراحل بعدی چمپیونزلیگ در نیون حضور داشت و می خواست که حس سرخوشی را از تیم پس از تقابل با آپوئل بیرون کند .
    مدیر روابط آکادمیک رئال مادرید گفت:" در ابتدا همه دوست داشتند به آپوئل بخوریم اما هیچ گاه نمی دانیم که چه می شود . آنها تیمی هستند که سال فوق العاده ای در چمپیونزلیگ داشته اند و برایشان احترام زیادی قائلیم . "
    هر چند که می داند رئال مادرید با توجه به این که بازی برگشت رد خانه اش شانس زیادی دارد :" مطمئنا این نکته مثبتی است . مقابل هوادارانمان برای یک بازی مشکل آماده می شویم . برنابئو یاداور شب های بزرگ اروپایی است و هواداران همیشه در استادیوم ما کار مشکلی داشته اند . "
    سپس در احترام به حریف گفت :" ما به شانس هایمان مطمئن هستیم اما به آپوئلاحترام می گذاریم . می دانیم که تیم جنگنده ای هستند و در یک قرعه دراماتیک ، لیون را اوت کرده اند . بی تردید آسان نیست ... "

.......
    ما هم همینطور
    نباید دست کم بگیریم ولی سوراخن
    .........
    نایب رئیس آپوئل :" توپ هنوز گرد است "

پولیدورو آنتیس ، نایب رئیس آپوئل در مورد تقابل با رئال مادرید صحبت کرد . او همچنان امیدوار است و می گوید :" توپ هنوز گرد است . " و افزود که " همه تلاش خود را در این زمین برای موفقیت انجام خواهیم داد . "
    پولیدورو ادامه داد :" رئال مادرید باشگاهی است که کل دنیا را تحت تاثیر قرار داده است . باید صبر کنیم و ببینیم که چه می شود . "
    باشگاه قبرسی در صفحه توئیترش در مورد این بازی نوشته بود :" از یکی از بزرگترین تیمهای فوتبال جهان ، رئال مادرید استقبال می کنیم . "
    ....
    پــ نـــ پـــ میخوایم با توپ بیضی بازی کنیم

آپوئل – رئال مادرید

المپیک مارسی – بایرن مونیخ

بنفیکا – چلسی

میلان – بارسلونا

رئال مادريد در فصل آينده پيراهن سبز رنگ به تن مي کند

تیم فوتبال رئال مادرید در فصل آینده از پیراهن سبزرنگ به عنوان پیراهن دوم خود استفاده می کند.
    به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، کمپانی پوشاک ورزشی آدیداس که حامی پوشاک باشگاه رئال مادرید است اعلام کرد پس از توافق با مسئولان باشگاه پیراهن دوم تیم برای فصل آینده را با رنگ سبز طراحی می کند.
    این در حالیست که رئال این فصل پیراهن رنگ قرمز را به عنوان پیراهن دوم خود به تن می کند.
    مسئولان آدیداس اعلام کردند رنگ قرمز مورد استقبال طرفداران رئال قرار نگرفته و بدین ترتیب تصمیم به تغییر آن گرفته شد.
    این برای چهارمین بار پس از سال 1965 خواهد بود که رئال رنگ سبز به تن می کند. در ان سال رئال در جام لاتین و در دیدار برابر تیم ریورپلاته از این رنگ بهره برد و در سالهای 1971 و 1973 در بازی برابر کاردیف سیتی ولز و دینامی کی یف اوکراین رئالی ها پیراهن سبز پوشیدند.

واحد مرکزی خبر

برنامه کامل مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ 12-2011

Last edited by Ezel; 16-03-2012 at 20:14. دليل: ادغام

17. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من بازی کردن جلوی تیم های ناشناخته بدون ریسک نیست. این آپوئل حتماً یه چیزی داشته که تا اینجا رسیده. جلوی همین زسکا اگه یه کم شل بازی میکردیم، به مشکل خورده بودیم.

19. 6 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •