تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 314 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام دوستان من چند تا مشکل با لپ تاپم پیدا کردم لطفا کمکم کنید تا زود برطرفشون کنم مدل لپ تاپم hp dv6 6080 se هست
    ۱) من ویندوز اورجینالشو پاک کردم و الان نمیتونم دوباره برش گردونم هم دی وی دی ریکاوری دارم و هم درایو ریکاوری چیکار کنم تا دوباره برش گردونم
    ۲) از کجا درایورهای مربوط به لپ تاپمو پیدا کنم؟ از سایت اچ پی وقتی به قسمت مربوط به لپ تاپم میرم نمیدونم کدوم درایور مال لپ تاپ من هست یا نه!
    ۳) ساعت لپ تاپم اصلا درست کار نمیکنه! هر چیم تو ویندوز و لینوکس تغییرش میدم باز تغییر میکنه حتی موقعی که سیستمم روشن هست چون شبا میخوام بزارم واسه دانلود تا ساعت ۲ صبح خاموش بشه ولی زودتر خاموش میشه وقتیم فردا خودم لپ تاپو چک میکنم میبینم ساعتش تغییر کرده و به همین خاطر زود خاموش شده!
    ۴) من آپدیت بایوس رو سایت اچ پی دانلود کردم نمیدونم درست هست یا نه و نصبشمک کردم نمیدونم مشکل از اون هست یا نه! اگه میشه بگین شما از کدوم ورژنش استفاده میکنید؟
    اگه در مورد سوالای بالا راهنماییم کنین تا مشکلمو برطرف کنم ممنون میشم
    با تشکر
    ببینید دوست عزیز اگر واقعا مجبور نیستین سیستم رو Recovery کنین سعی کنین این کار رو انجام ندین به دلایل متعدد....
    بهتر هست اگر اطلاعات مهمی رو هارد ندارین به صورت صحیح پارتیشن کنین و ویندوز رو به ورژن 7 Sp1 64-bit ارتقا بدین چون در صورت ریکاوری تمام اطلاعات کاملا از بین خواهد رفت....
    می تونین برای دانلود Latest Drivers برین به این لینک....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای ساعت هم به قسمت Region And Language برین و تنظیمات رو چک کنین ....
    خاموش شدن سیستم هم ارتباط مستقیم با ویندوز نداره و این دستور از طریق Download Manager اعمال می شه اگر چه طبق Time ویندوز این اتفاق می افته که غیرممکن هست مشکلی با ساعت داشته باشه.....
    چک کنین ببینین ورژن F1.A بایوس رو نصب کرده باشین و این تصور که ممکن هست با ارتقا بایوس به ورژن جدید مشکلی پیش بیاد کاملا غلط هست.....
    Last edited by em0fab0y; 15-10-2011 at 11:46.

2. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه XplodR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

آخه تفاوت قیمتشون یه کم زیاده.6050 حدود یه تومنه.تازه یه کم پایین تر هم می شه گیر اورد.ولی 6080 بالای یک و سیصده!اگه پول برام مهم نبود 6080 می گرفتم.ولی هر چی فکر می کنم می بینم کار خیلی زیاد و محاسباتی ندارم.مهمترینش شاید گیم باشه.البته من دانشجوی سال اخرم.حالا فکر نکنید صبح تا شب می خوام بازی کنم!ولی کلا علاقه شدیدی به بازیهای کامپیوتری دارم.همونطور که گفتم بیشتر بار پردازش بازی گردن gpu هست.gpu ی 6050 هم که به قدر کافی قوی هست.ولی راستش خیلی تخصصی نمی دونم سهم cpu چقدره و چند درصد می تونه تاثیر بذاره.در هر صورت i5 اونم سندی بریج فکر می کنم خیلی قوی باشه.تازه به قول یکی از بچه ها اکثر برنامه ها اصلا از دو هسته بیشتر استفاده نمی کنن.حالا گیم ها رو دقیق نمی دونم.واسه همین پرسیدم.کار رندرینگ و .. هم که ندارم بگم سرعت محاسبات کم می شه.راستش می خواستم دقیق مطلع شم که الکی پول ندم.به نظرم دیگه 1300 خیلی زیاد می شه برام
    راستی من شنیدم کلاک i7 در حالت عادی پایین تر از i5 ه؟درسته؟تو سندی بریج ها دقت نکردم.مثلا دوستم یه asus n82 داره با cpu core i7 که کلاک هر هسته اش 1.6 ه!البته سندی نیست و q720 ه.اوایل که خریده بود همون ویندوز رو هم جون می کند بیاره بالا!تو کارای عادی به نظرم سرعتش زیاد نبود.اگه اینجوری باشه به نظرم ارزش نداره الکی پول بدم.مگه اینکه واسه بازی واقعا تاثیر داشته باشه و تفاوت محسوس باشه.راستی من سوالات دیگه هم پرسیدم.ولی تو اون یه جمله جواب داده نشد ها!!!مثل اضافه کردن رم و ریکاوری و ... .
    در ضمن سرعت هارد6080 رو حال نمی کنم باهاش.خیلی بدم میاد تو کپی کردن اطلاعات سرعت پایین باشه .اصلا یکی از دلایل انتخاب 6050 بعد از قیمتش سرعت هاردشه.اها!lcd رو هم کسی نگفت!مثل سری probook هست؟یکی از فامیلامون یه dv3 برداشته مدلش یادم نیست دقیق.فکر کنم 31 xx که 13 اینچیه.کیفیتش معمولی بود و زاویه دیدش هم خیلی خوب نبود.یعنی معمولی و در حد asus نبود اصلا
    دوست عزیز 6050 خودش کانفیگ خوبی داره و اگه نمیخوای پول اضافی خرج کنی انتخاب خوبیه. کارت گرافیکشم عالیه مثل گرافیک 6080 هستش (6770) خیالتم راحت باشه سی پی یوش کم نمیاره تو گیم و برنامه هایی که میخوای باشون کار کنی. کلاکi7بستگی به نوعش داره.سی پی یو 6080 از نوع 2630QMهستش و فرکانسشم 2GHZ Up To 2.9GHZهست.کلا دور هاردهای ظرفیت بالا توی لپ تاپها 5400 هستش. 6050 رمش 4گیگ هست و تا 8 گیگ ساپورت میکنه و میتونی ارتقا بدیش.کیفیت LCDهم معمولیه متاسفانه من با اسوس کار نکردم تا بتونم کیفیت LCD این دوتا لپ تاپ و مقایسه کنم زاویه دیدشم بد نیست میشه 2 نفری فیلم تماشا کرد به شرطی که روبروی لپ تاپ بشینین و زاویه دیدتون زیادی منحرف نشه. اما ریکاوری ... خداروشکر من خودم تا حالا ریکاور نکردم لپ تاپمو ولی فکر نمیکنم با ریکاور کردن پارتیشن بندی بهم بخوره و همه ی اطلاعات پاک بشه . فکر میکنم فقط اطلاعات موجود تو درایو سیستم پاک میشه(باز از دوستان هرکی اطلاعاتی در این مورد داره مارو بی نصیب نزاره) واسه همین بهت پیشنهاد میکنم حداکثر 90الی100 گیگ از هاردت رو به درایو سیستم اختصاص بدی تا جای کافی واسه اطلاعات ضروریت روی درایوهای دیگه غیر از درایو سیستم باشه.در ضمن منم مثل خودت دانشجوی سال آخرم و عاشق گیم!البته فقط CALL OF DUTYایشالا اگه 6050 خریدی فنش واست بچرخه.

4. این کاربر از XplodR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شانس در خرید فقط و فقط در ایران مطرحه چون ایرانی ها خیلی متقلب هستن
    اگر شما یه بار هارد ریست کردین من 3-4 بار هارد ریست کردم
    مال من با hiren's boot بالا میاد ولی با acronis disk director بالا نمیاد یه بار هم برای تست بد سکتور 2-3 ساعت صبر کردم و لی بد سکتوری پیدا نکرد ولی الان چو ن هارد 6090 5400 هست یه کم احساس کندی می کنم

راستی شما هاردتون رو گارانتی بدون پول عوض کرد؟
    چه هاردی گذاشت 5400 یا 7200
    سایزش چه قدره؟؟
    سازشو که ندیدم ولی بدون پول عوض کرد و همون 5400 فک کنم.
    پس با این مشکلات که واسه من و شما پیش اومده باید انداخت دور این لپ تاپو!!
    مهم ترین و شخصی ترین اطلاعات تو لپ تاپ افراد حمل و نقل میشه حالا بیاد اونم هی هارد فرمت کنی و به قول دوستمون تو سری های قدیمی چیپ گرافیک بسوزونی دیگ چجور میخای رو این سیستم حساب کنی؟

من که واقعا پشیمونم از خریدش مگه خلافش ثابت بشه
    Last edited by salar_aziz; 17-10-2011 at 01:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان هىچ مدلى بک لاىت نداره

Sent from my GT-I9100

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

من یه مشکل 6090 دارم که خیلی رفته رو اعصابم
    یهو ریستارت میشه خودش ، نمیدونم مشکل از کجاست
    همه چی هم آپدیت هست Vga ,Sound ,Intel... و از همه مهمتر بایوس که F1.A هست
    مشکل از چیه فکر میکنید ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

من یه مشکل 6090 دارم که خیلی رفته رو اعصابم
    یهو ریستارت میشه خودش ، نمیدونم مشکل از کجاست
    همه چی هم آپدیت هست Vga ,Sound ,Intel... و از همه مهمتر بایوس که F1.A هست
    مشکل از چیه فکر میکنید ؟
    داغ که نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

نه بابا
    دما معمولا روی 50 ایناست

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

نه بابا
    دما معمولا روی 50 ایناست
    System Restore رو امتحان کردی؟ شاید جواب داد... موقع ریستارت شدن ERRORخاصی نمیده؟
    Last edited by XplodR; 17-10-2011 at 03:28.

11. این کاربر از XplodR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام خوبی من hp pavilion dv6-6199ee خریدم به نظرت خوب هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

نه بابا
    دما معمولا روی 50 ایناست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •