سلام دوستان من چند تا مشکل با لپ تاپم پیدا کردم لطفا کمکم کنید تا زود برطرفشون کنم مدل لپ تاپم hp dv6 6080 se هست
۱) من ویندوز اورجینالشو پاک کردم و الان نمیتونم دوباره برش گردونم هم دی وی دی ریکاوری دارم و هم درایو ریکاوری چیکار کنم تا دوباره برش گردونم
۲) از کجا درایورهای مربوط به لپ تاپمو پیدا کنم؟ از سایت اچ پی وقتی به قسمت مربوط به لپ تاپم میرم نمیدونم کدوم درایور مال لپ تاپ من هست یا نه!
۳) ساعت لپ تاپم اصلا درست کار نمیکنه! هر چیم تو ویندوز و لینوکس تغییرش میدم باز تغییر میکنه حتی موقعی که سیستمم روشن هست چون شبا میخوام بزارم واسه دانلود تا ساعت ۲ صبح خاموش بشه ولی زودتر خاموش میشه وقتیم فردا خودم لپ تاپو چک میکنم میبینم ساعتش تغییر کرده و به همین خاطر زود خاموش شده!
۴) من آپدیت بایوس رو سایت اچ پی دانلود کردم نمیدونم درست هست یا نه و نصبشمک کردم نمیدونم مشکل از اون هست یا نه! اگه میشه بگین شما از کدوم ورژنش استفاده میکنید؟
اگه در مورد سوالای بالا راهنماییم کنین تا مشکلمو برطرف کنم ممنون میشم
با تشکر
ببینید دوست عزیز اگر واقعا مجبور نیستین سیستم رو Recovery کنین سعی کنین این کار رو انجام ندین به دلایل متعدد....
بهتر هست اگر اطلاعات مهمی رو هارد ندارین به صورت صحیح پارتیشن کنین و ویندوز رو به ورژن 7 Sp1 64-bit ارتقا بدین چون در صورت ریکاوری تمام اطلاعات کاملا از بین خواهد رفت....
می تونین برای دانلود Latest Drivers برین به این لینک....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ساعت هم به قسمت Region And Language برین و تنظیمات رو چک کنین ....
خاموش شدن سیستم هم ارتباط مستقیم با ویندوز نداره و این دستور از طریق Download Manager اعمال می شه اگر چه طبق Time ویندوز این اتفاق می افته که غیرممکن هست مشکلی با ساعت داشته باشه.....
چک کنین ببینین ورژن F1.A بایوس رو نصب کرده باشین و این تصور که ممکن هست با ارتقا بایوس به ورژن جدید مشکلی پیش بیاد کاملا غلط هست.....