تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 303 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببخشید
    مدل تلویزیونم UA40D5500 هستش
    دوست عزیز
    تا آنجای که من می دانم تلویزیون شما قابلیت دیجیتال ندارد اینم سایت مشخصات تلویزیون شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و شما باید آیتمهایی را که تغییر دادید دوباره به همان حالت اولیه برگردانید و اصلا مهم نیست که شما آنالوگ دارید یا نه شما دیگر به تلویزیونتان دست نزنید سعی کنید که از ستاب باکس دیجیتال خوب که آلان در بازار موجود است استفاده کنید.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    تا آنجای که من می دانم تلویزیون شما قابلیت دیجیتال ندارد اینم سایت مشخصات تلویزیون شما

و شما باید آیتمهایی را که تغییر دادید دوباره به همان حالت اولیه برگردانید و اصلا مهم نیست که شما آنالوگ دارید یا نه شما دیگر به تلویزیونتان دست نزنید سعی کنید که از ستاب باکس دیجیتال خوب که آلان در بازار موجود است استفاده کنید.
    من قبلا همینجا ازتون سوال کردم و گفتین که دیجیتال داره!
    الانم تنطیماتو همونجوری که بود گذاشتم ولی بازم آنالوگ پیدا نمیکنه!
    آنتن هم مشکلی نداره!
    اینجا هم نوشته که دیجیتال موجوده
    Last edited by Rash mAKHFI; 03-02-2014 at 22:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

سلام دوست من در منو اصلی صدا رفتم ولی باز هم بدون صدا است. در ضمن صدا از هد فن پخش میکنه.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست من در منو اصلی صدا رفتم ولی باز هم بدون صدا است. در ضمن صدا از هد فن پخش میکنه.
    دوست عزیز
    همانطور که گفتم تلویزیون شما دارد از بلندگوی خارجی پخش می کند از مسیر زیر بروید
    منو---> صدا---> تنظیمات بلندگو---> بلندگوی تلویزیون---> از روی بلندگوی خارجی به گذارید روی بلندگوی تلویزیون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من قبلا همینجا ازتون سوال کردم و گفتین که دیجیتال داره!
    الانم تنطیماتو همونجوری که بود گذاشتم ولی بازم آنالوگ پیدا نمیکنه!
    آنتن هم مشکلی نداره!
    اینجا هم نوشته که دیجیتال موجوده
    دوست عزیز
    این برای تلویزیونهایی است که داخل ایران یا برای ایران اسمبل شده است ولی تلویزیون شما برای ایران اسمبل نشده و برای همین است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد و اگر حتی تلویزیون شما دیجیتال در حالت آماده داشت می شود آن را فعال کرد درصورتی که تلویزیون شما این آیتم را در حالت آماده موجود نداشته است و همانطور که گفتم زیاد تلویزیونتان را دست کاری نکنید که ممکن است تلویزیونتان دچار مشگل اساسی شود و برایتان هزینه زیادی بگذارد و اصلا هم آنا لوگ مهم نیست که با شد یا نه با شد

داره خودمونی میشه emok22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام جناب متبن پور
    یکی از دوستان سام مدل HG40AA690Nw داره من دیجیتالش فعال کردم تمام چیز اوکه ولی برای سرچ کانال میرم گزینه انتن فعال نیست وقتی رویش میرم میگه چیزی در دسرس نیست...... لطفا راهنمای کنید

درضمن در گزینه اسپتال مود اش روشن وخاموش نیست بجاش اناکتیو واستلوشن است برای چیه ؟ وقتی رو استلوشن میزاری منو تلویزیون نمیاد باید رو کدام باشه
    سایت فریمورش لطفا

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام جناب متبن پور
    یکی از دوستان سام مدل HG40AA690Nw داره من دیجیتالش فعال کردم تمام چیز اوکه ولی برای سرچ کانال میرم گزینه انتن فعال نیست وقتی رویش میرم میگه چیزی در دسرس نیست...... لطفا راهنمای کنید

درضمن در گزینه اسپتال مود اش روشن وخاموش نیست بجاش اناکتیو واستلوشن است برای چیه ؟ وقتی رو استلوشن میزاری منو تلویزیون نمیاد باید رو کدام باشه
    سایت فریمورش لطفا
    دوست عزیز
    این سایت دانلود فریمور تان

و لطفا از آن قسمتها عکس بزارید تا ببینم منظور تان چیست و از مطلب زیر هم برای تنظیم آنتن استفاده کنید.
    تنظیم آنتن
    برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    تلوزیونم سامسونگ la32b580 سری پنجه
    از کجا باید بفهم که گیرنده دیجیتال داخلی داره.
    لطفا راهنمایی کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    تلوزیونم سامسونگ la32b580 سری پنجه
    از کجا باید بفهم که گیرنده دیجیتال داخلی داره.
    لطفا راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    تا آنجا که من می دانم این سری قابلیت دیجیتال ندارد. دیجیتال از سری C به بالا آن هم در بعضی از ورژنهای آن وجود دارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم تلوزیون LA46c550J1R قابلیت نشون دادن شبکه های دیجیتال رو داره که از طریق سرویس مخفی فعالش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •