تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 639 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بانک تات روز شمار 19 درصد و بانک دی با حداقل 1 میلیون روز شمار 19 درصد میده. 20 و بالاتر رو فقط موسسه ها (کوثر) میدن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
    بانک دی از یکی از کارمند هاش پرسیدم گفت با 50 هزار تومن میشه روز شمار 19 در صدر کوتاه مدت باز کرد .
    کسی اطلاع داره ؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بانک دی از یکی از کارمند هاش پرسیدم گفت با 50 هزار تومن میشه روز شمار 19 در صدر کوتاه مدت باز کرد .
    کسی اطلاع داره ؟
    بله همینطور هست،با کمترم میشه منها تا زمانیکه پولتون دوباره بالای 50تومن نره سود نمیاد دستتون ولی محاسبه میکنن و زمانیکه موجودیتون رفت بالای 50 میاد رو پولتون
    من خودم حساب دارم

3. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HO55EIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان پیشنهاد میکنن که مبالغ بالا رو توی چند بانک یا موسسه بزاریم یا همش توی یکی باشه ؟

بعد بالاخره نگفتین کدوم یکی از موسسه های معتبرها سود بیشتری میده ؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

والا من الان53/07 امتیازم است و 10 روز دیگه فرصت دارم خوب طبیعتا نمیتونم به 100 برسونمش، من برام برداشت نقدی مهم نیست وام بیشتر مهمه البته همونم زیاد لازم ندارم نمیدونم اصلا
    الان به نظر شما من 10% این امتیاز رو بدم 60 روز تمدید کنم ؟ یا اینکه بذارم نقره ای بشه ؟ و یا اینکه برم دنبالش این امتیاز رو بفروشم ؟
    توصیه خود شما چیه اگه در این موقعیت بودی ؟
    به نظر من امتيازتو خرج نكن و بزار نقره اي بشه.چون اگه به 100 برسه هم معلوم نيست چقدر بهت پول بدن
    يكزماني امتيازم از 100 بيشتر شد و نقد نكردمش كه طرح امتيازي2 رو گذاشتن.ديدم 200 امتيازي شدم خواستم نقدش كنم ديدم فقط 40هزارتومن ميدن
    خواستم امتيازمو بفروشم كه يك طرح ديگه گذاشتن و گفتن براي وام گرفتن بايد بايد تا يك درصدي از امتيازا رو خود طرف كسب كرده باشه و مشتريم هم پريد
    امتيازت بالاي 100 تا بشه ميتوني انتقالش بدي و بيشتر گيرت بياد.البته بايد مشتريش هم پيدا كني
    در كل يك زماني اين امتيازا بدرد ميخورد ولي الان فايده نداره.خيلي وقته اصن نرفتم ببينم امتيازام چقدر شده

6. 2 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

به نظر من امتيازتو خرج نكن و بزار نقره اي بشه.چون اگه به 100 برسه هم معلوم نيست چقدر بهت پول بدن
    يكزماني امتيازم از 100 بيشتر شد و نقد نكردمش كه طرح امتيازي2 رو گذاشتن.ديدم 200 امتيازي شدم خواستم نقدش كنم ديدم فقط 40هزارتومن ميدن
    خواستم امتيازمو بفروشم كه يك طرح ديگه گذاشتن و گفتن براي وام گرفتن بايد بايد تا يك درصدي از امتيازا رو خود طرف كسب كرده باشه و مشتريم هم پريد
    امتيازت بالاي 100 تا بشه ميتوني انتقالش بدي و بيشتر گيرت بياد.البته بايد مشتريش هم پيدا كني
    در كل يك زماني اين امتيازا بدرد ميخورد ولي الان فايده نداره.خيلي وقته اصن نرفتم ببينم امتيازام چقدر شده
    الان امتیاز نقره ای و طلایی کدومش رو میشه فروخت؟
    چجوری میشه فروخت؟

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بله همینطور هست،با کمترم میشه منها تا زمانیکه پولتون دوباره بالای 50تومن نره سود نمیاد دستتون ولی محاسبه میکنن و زمانیکه موجودیتون رفت بالای 50 میاد رو پولتون
    من خودم حساب دارم
    به نظرت همونجا برم حساب باز کنم و موجودیم رو کم کم زیاد ترش کنم همونجا ؟

این امتیاز ها رو میشه برا من تفهیم کنید .
    من بعد از مدت مدیدی الان رفتم دیدم زده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/75

یعنی چی ؟
    چطور میشه امتیاز گرفت ؟
    به چه دردی میخورن ؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرت همونجا برم حساب باز کنم و موجودیم رو کم کم زیاد ترش کنم همونجا ؟
    بنظرم همینکارو کنی بهتره،چون مزیتی که بانک دی داره اینکه میتونی موجودیو کمو زیاد کنی بدون دردسر،سودتم بگیری

10. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان يه سوال دارم . از خيلي از دوستام پرسيدم اما اطلاعاتي كه دادن بدتر گيج شدم .

حدودا 3 ميليون تومن دارم ميخوام يه حساب باز كنم . بالاترين سود مربوط به كدوم بانكه ؟ اينكه ميگن روز شمار يعني چي؟

به نظرتون چطوري حساب باز كنم ؟ ساليانه ؟

اصلا هم با اين 3 تومن كاري ندارم يعني اگه چند سال هم تو بانك باشه ميتونم دست نزنم بهش .

شما چه بانكي و چه نوع حسابي رو پيشنهاد ميدين كه پولمو اونجا بزارم ؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

الان امتیاز نقره ای و طلایی کدومش رو میشه فروخت؟
    چجوری میشه فروخت؟
    جفتشو ميشه فروخت
    البته گزينه اي واسه اينكار نداره.فقط از طريق هديه تولد ميشه انتقال داد.بايد يكي رو پيدا كني كه تولدش نزديك باشه و به اين امتياز نياز داشته باشه.اونوقت توافق ميكنيد مثلن 100 امتيازتو به مبلغ 100 هزارتومن بهش بفروشي

این امتیاز ها رو میشه برا من تفهیم کنید .
    من بعد از مدت مدیدی الان رفتم دیدم زده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/75

یعنی چی ؟
    چطور میشه امتیاز گرفت ؟
    به چه دردی میخورن ؟
    با اينكارها كه تو لينك زيره ميشه امتياز گرفت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبلن با هر 100 امتياز ميتونستي 100هزارتومن جايزه بگيره ولي از وقتي طرح امتيازي2 رو گذاشتند بسته به فعاليتت اين مبلغ كم و زياد ميشد(من هرجوري حساب كردم كمتر ميشد)
    تو يك بازه سه ماهه مهلت داري انتياز كسب كني و اگه به حد نصاب رسيدي اونو نقدش كني يا درخواست وام بدي ولي اگه اون مهلت تموم بشه امتيازت نقره اي ميشه و ديگه قابليت نقد شوندگي نداره.فقط ميشه باهاش وام با كارمزد 15درصد به شرح زير گرفت:
    100 امتياز = 2ميليون تومان وام
    200 امتياز = 4ميليون تومان وام
    300 امتياز = 7ميليون تومان وام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TLSD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چند روز پیش توی تاکسی شنیدم داشتن می گفتن که سپرده سه ماهه یه میلیون ، 45 هزار تومن سود

روم نشد بپرسم کجا و کدوم بانک ! کسی از این موضوع اطلاعی داره راهنمایی کنه ؟ ممنون میشم.

اگر همچین چیزی نیست ، از این سپرده های کوتاه مدت پر سود خبر دارید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •