احتمالا باید برنامه ای برای دسترسی به رمزهای گوشی باشه که بتونی رمزهاشو دربیاری و از وب وارد بشی. ضمنا متوجه نمیشم مشکل گوشی چیه؟ قاعدتا باید از همون گوشی دسترسی کامل میسر باشه.
احتمالا باید برنامه ای برای دسترسی به رمزهای گوشی باشه که بتونی رمزهاشو دربیاری و از وب وارد بشی. ضمنا متوجه نمیشم مشکل گوشی چیه؟ قاعدتا باید از همون گوشی دسترسی کامل میسر باشه.
مشکل برنامه ایمیل گوشی گوشی اینه که من بخوام برم تنظیمات امنیتی ایمیلم رو تغییر بدم مثلا ایمیل بازیابی یا شماره تلفنی چیزی بدم که مشکل حل بشه ابتدا وارد وب میشه یعنی با وجودیکه از گوشی به ایمیل دسترسی هست اما امکان تغییر تنظیمات وجود نداره. در مورد ip هم خوب مسلما ای پی اولیه از ایران بود و بعدا که با تغییر ای پی رفتم قفل شد اما الان از ایران هم که میرم قفل هست.
از برنامه هایی استفاده کن که رمزهای موبایل رو استخراج می کنند. تو خبرنامه های همین سایت هم احتمالا باشه. از بچه های بخش امنیتی بپرسی بهتر راهنماییت میکنند.
سلام دوستان.
در قسمت recent activity با کلیک روی this session میتونیم sign in history برای 30 روز اخیر رو مشاهده کنیم.
چطور میشه این رو پاک کرد؟ امکان پاک کردنش هست که نمایش داده نشه و از موقعی که پاک می کنیم به بعد نمایش داده بشه؟
دوستان سلام..
یاهو من دچار یه مشکل عجیب شده!
تا 2 روز پیش راحت وارد ایمیل و مسنجر میشدم..
امروز وارد مسنجر نشد...کلی سعی کردم..
اومدم با موبایل وارد مسنجر بشم همون بار اول گفت این روی این گوشی قفل شد این ای دی و نمیشه وارد شد...
رفتم با کامپیوتر وارد ایمیل بشم که این ارور رو داد..تا حالا ندیده بودم همچین چیزیو...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی هم وارد help میشم و تازه ایمیل رو مینویسم این ارور رو میده و اصلا کاری نمیشه کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل بکاپ هم جیمیلم هست که وقتی میزنم واسم ادرس ایمیلمو واسم درست وکامل اس ام اس میکنه یاهو.
نمیدونم پیکار کنم!!
اگه راه حلی دارین ممنون میشم کمکم کنین.![]()
واسه منم شده با مرورگر دیگه تست کردم رفت.
چند ساعت دیگه با مرورگر های دیگه یا لیفترشکن تست کن ایشالا رفع شه
با مرورگر های دیگه و گوشی دیگه امتحان کردم..همین ارور رو میده کماکان..
همینطور قند شکن های مختلف...
adsl و 4g ایرانسل...
با تغییر دادن همه اینا بازم همون ارور که عکسشو گذاشتم میده..![]()
درود. دوستان من مشکلم حل نشد. آیا روشی برای تماس با پشتیبانی یاهو و طرح مشکل هست ؟ منظورم ایمیل که بشه مشکل رو بطور خاص مطرح کرد نه اون حالتی که بطور روتین هنگام فراموش کردن رمز طی میشه و یک پاسخ ماشینی و یکسان برای همه هست.
برای کشـورما پشتیبانی ای انجام نمیدن
همون طور که دوستمون گفتند تماس با پشتیبانی از طرف کشور ما نمی شه اما با نرم افزارهای تغییر آی پی می تونید احتمالا کاری بکنید. ابتدا آی پی خودتونو تغییر بدید. سپس از راه هلپ و اینکه نمی تونید رمزتونو پیدا کنید پیش برید. قسمت های مختلفی داره هلپ یاهو. که می پسه مشکلتون چیه و یکی یکی پیش می رید. در آخر بر خی از این مراحل می تونید بگید مشکل من چیز دیگری است و بهتون اجازه می ده پیغام بزارید برای پشتیبانی یاهو.و احتمالا برای ادامه مکاتبات یک ایمیل دیگر ازتون می گیره تا پشتیبانی باهاتون تماس بگیره. امتحان کنید احتمالا جواب خواهد داد. موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)