لطفا نظرتون رو درباره موارد زیر بگین : از نظر پخش بو (خیلی مهمه) و موندگاری (مهمه)
lLACOSTEESSENTIAL SPORT
ESSENTIAL
DUNHILLDESIRE BLUE
دانهیل که جعبه قهوه ای داره
GIVENCHY
PLAY FOR MEN
PLAY INTENSE
CK
CK MAN
لطفا نظرتون رو درباره موارد زیر بگین : از نظر پخش بو (خیلی مهمه) و موندگاری (مهمه)
lLACOSTEESSENTIAL SPORT
ESSENTIAL
DUNHILLDESIRE BLUE
دانهیل که جعبه قهوه ای داره
GIVENCHY
PLAY FOR MEN
PLAY INTENSE
CK
CK MAN
فکر کنم پخشه بویه کلوین بهتر باشه.همچنین موندگاری
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
این آدیداس به توره کسی نخورده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از خریدی که چندتا پست قبلی زده بودی راضی هستی ؟
- کاملا با سلیقت جوره ؟
- راستی اترنیتی یه مدل آکوا هم داره اون چطور بود.
اترنیتی یکی از چیزایی هست که همیشه دوستش داشتم.در کل کلوین رو دوست دارم.خیلی با روحیاته من
جوره.هم پخشه بو و هم ماندگاری.
آکوآ رو تست نکردم متاسفانه.
به نظرم یکی فارنهایت و یکی هم اترنیتی حتما حتما باید تو کلکسیون یه نفر باشهالبته اگه بوشون رو
دوست داشته باشی.
Last edited by cyber861; 13-11-2011 at 12:54.
نه نخریدم! گفتم که به دستم رسید!به سلامتی.از کجا مگه خریدی؟
سلام!سلام . همون ریو - وان میلیون ؟ بوی اونقدر غلیظه که حال ادمو بهم بزنه یا خوش اینده ؟ راستی زیاد بوی الکل نمیده
بعله همون! نه خیلی خوشبوئه! نه اصلا بوی الکل نمیده
یه نموره شیرینه! و موندنی!![]()
سلام
مزنه اش هم باید حدوده 24 باشه
البته تهران ارزون تر هست
بوش هم به نظر من همه کس خوشش میاد، باید تست کنی امتحانش مجانیه!
نمیدونم چطوری توصیفش کنم
May you do well![]()
اگه کسی می دونه جواب این دوستمون رو هم بده
/////////////////////////////////
من اطلاعی ندارم ولی غیر اینا که گفتین چیز دیگه ای رو ش نیست اون آخرش رو هم متوجه نمی شم
عکسی ؟چیزی بزار.اونجوری بهتر میشه نظر داد.
بو و ماندگاریش چجوریه؟
Last edited by cyber861; 13-11-2011 at 15:02.
احتمالا منظور همون لاگوست سبز هست که بوی مرکبات میده ( فک کنم فقط روی اون عکس سوسمار هست ) . دیگه یا اصله که حدود 50.000 خرج کرده یا نمونه ی تقلبیش که احتمالا حدود 5.000 تومنه . من عطر روغنیش رو داشتم بوش خیلی ناناز بودیه کوچولو شیرین ، نسبتا خنک و خیلی تازه ... بوش میکردم با تک تک سلولهای مغزم بازی میکرد
![]()
این دوستمون my.lejend عزیز هم باید بو کنه اگه بوی الکل غالب نیست و موندگاری خوبی داره حتما اصله در غیر اینصورت تقلبی . چون ادکلن خیلی معروفی نبوده که بخوان 4-5 مدل فرعی از روش بزنند .
من فک میکنم حتی اگه از جعبه یا خود ادکلن عکس بزاره هم دوستان ادکلن شناس براحتی از کیفیت جعبش خواهند فهمید اصله یا فرع
Last edited by jujushow; 13-11-2011 at 17:09.
لاکست فرانسوی باید باشه نمی دونم عطراشم همون فرانسه می زنه یا نه؟ مثله این که اون انگلیسیه البته نمی دونم دقیقا عطرای اصلش
چی می خوره، به هر حال اگه مال فرانسه باشه که ماله شما تقلبیه ناجوریه، اگه از این ناجورا هم باشه که اون بارکدش هم الکی
یه چیزی زدن، اون بارکدش رو هم بگو اگه اومدی این دور و برا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)