دم شما گرم
فقط خدا خدا میکنم راهور نیفتم، متنفرم از ایستادن تو چهار راه ها و جریمه نوشتن![]()
دم شما گرم
فقط خدا خدا میکنم راهور نیفتم، متنفرم از ایستادن تو چهار راه ها و جریمه نوشتن![]()
دوست ِ عزيز چرا آمار اشتباه ميدي؟
ليسانس براي چي بايد توي كلانتري يا يگان امداد يا يگان ويژه بيفته؟
ليسانس توي نيروي انتظامي يا ستاد و معاونت هاي تحت نظرش ميفته و يا ميفته راهور.
تازه اين راهور هم بيشتر تو تهران هستش وگرنه شهرستانها راهور خيلي كم از ليسانسه ها بر ميدارن.
در ضمن كي گفته كلانتري هر 90 روز 10 روز مرخصي داره؟؟؟
من بيشتر ِ دوستام تو كلانتري 2-3 ماه پر ميكنند 15 الي 20 روز ميرن مرخصي. از اين 15-20 روز يه چند روزش رو تشويقي ميدن بهشون.
اگه با ليسانس ستاد بيفتي تايم اداري ميشي و 7 تا 2 هستش كار كردنت.
در ضمن بيشتر ِ جاها ليسانسه ها هم پست ميدن. ولي پستشون خيلي خيلي كم هستش. فوق ِ فوقش هفته اي يه پست.
بابا دمت گرم خيال ما را هم راحت کردي
منم 1/4/90 نيرو هوايي مشهدم
اميد به خدا
![]()
دوران عجیب غریبیه
موقعی که توی لباس نظام بودیم داشتیم به خاطر دوری از خونه و سختیای دیگه دیوونه میشدیم و خون به جیگر شدیم تا تموم شد حالا که دو سال از خاتمش میگذره دلمون هوای اون دوران و کرده
یادش بخیر
اولا من حرفی از یگان ویزه نزدم دوما شما برو یگان امداد ببین چقدر سرباز لیسانسه اونجا هست (گروهان دهم کلا درجه دار و افسر هستن بقیه گروهان ها هم سرباز لیسانسه تا دلت بخواد داره)
من حداقل برا گشت زدن 30 تا کلانتری تو تهران رفتم تو یکیشون نشنیدم بگن 90 روز بیشتر از 10 روز مرخصی بدن
شاید رفیقت رئیس کلانتری هست که اینطوری مرخصی میاد یا با رئیس کلانتری هست که اینطور مرخصی میاد.
در مورد ستاد حرف شما درسته و من هم به این بنده خدا گفتم که ستاد خوبه.
لیسانس اگه قرار باشه هفته ای یه پست بده که با سرباز صفر یکی میشه
دوستان یه سوال دیگه.
من که 7 ماه نیرو دریایی سیرجان بودم و الان که لیسانس دارم ، آیا ممکنه اعزامم کنن یه نیروی دیگه؟
چون میخوام داوطلبانه 1 تیر برم.
نمی خوام تو دل 06 ها (از جمله خودم برای اول تیر) رو خالی کنم اما هستش دیگه دونستنش بهتر از ندونستنه که ادم بره شوکه بشه
من همکارم فوق لیسانس صنایع هست --- 3-4 سالی هم سابقه کار داره --- و متاهله
اول اردیبهشت اعزام شده
چند روز پیشا اومد شرکت دیدیم انگار رفته برنزه کرده.....
قشنگ یه لایه پوستش تیره شده بود
گفتم چرا اینجوری شدی؟؟؟
گفت پدرمون رو در آوردن دعا کن نیوفتی 06 (حالا منم بهش نگفته بودم افتادم اونجا)
عموما از 2.5 تا 6 عصر زیر آفتاب رژه داریم
و یکی از کارایی که میخواد برامون انجام بشه اینه که گفتن به مناسبت 13 رجب میخوان لباس رنگی بهمون بدن
که اولش یا علی رو رو درست کنیم بعد بشه 13 رجب مبارک باد (از همون رژه هایی که جلوی رهبری یه وقتا میرن)
البته خودشم میگفت سخت بگیری سخت میگذره
اما ما گفتیم اینا رو بگیم دوستان 06ی یه آمادگی داشته باشن..... که خیلی اونجا نقل و نبات هم دهن هم نمیگذارن![]()
در مورد 05 چی؟ کسی نمی دونه؟!نمی خوام تو دل 06 ها (از جمله خودم برای اول تیر) رو خالی کنم اما هستش دیگه دونستنش بهتر از ندونستنه که ادم بره شوکه بشه
من همکارم فوق لیسانس صنایع هست --- 3-4 سالی هم سابقه کار داره --- و متاهله
اول اردیبهشت اعزام شده
چند روز پیشا اومد شرکت دیدیم انگار رفته برنزه کرده.....
قشنگ یه لایه پوستش تیره شده بود
گفتم چرا اینجوری شدی؟؟؟
گفت پدرمون رو در آوردن دعا کن نیوفتی 06 (حالا منم بهش نگفته بودم افتادم اونجا)
عموما از 2.5 تا 6 عصر زیر آفتاب رژه داریم
و یکی از کارایی که میخواد برامون انجام بشه اینه که گفتن به مناسبت 13 رجب میخوان لباس رنگی بهمون بدن
که اولش یا علی رو رو درست کنیم بعد بشه 13 رجب مبارک باد (از همون رژه هایی که جلوی رهبری یه وقتا میرن)
البته خودشم میگفت سخت بگیری سخت میگذره
اما ما گفتیم اینا رو بگیم دوستان 06ی یه آمادگی داشته باشن..... که خیلی اونجا نقل و نبات هم دهن هم نمیگذارن![]()
یه جا خوندم نوشته بود اون جا اونایی که فوق دیپلم و اینا دارن رو بهشون خیلی سخت نمی گیرن ولی برای دیپلم و پایینتر رو خیلی سخت می گیرن!
دوستانی که میخوان برن سربازی .....
توی دوره آموزشی این نکته رو مد نظر داشته باشید که هتل 5ستاره نمیبرنتون.
داداش منظورت از 06 همون مالک اشتر اراک هست دیگه ؟؟
منم 1 تیر اونجا اعزامم![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)