کسی نظری نداره؟
کسی نظری نداره؟
آب رادیاتور رو جدیدا تعویض نکردید؟ بعد از چند دقیقه که با ماشین روندید درب کاپوت رابالا بزنید و گوشتونو سمت در رادیاتور ببرید ببنید صدای آب و قل قل کردن میده.؟
به نظر من اگه داخل کابین صداش میاد به خاطر هوای رادیاتوره ,باید هوا گیری کنید.
Last edited by hossein.az; 11-08-2012 at 08:01.
ممنون دوستا ن از اینکه من وراهنمایی می کنید
الان من حدود 1300 کیلومتر کارکرد ماشین هست من مطالب این تاپیک رو خوندم خیلی ها میگن طی دوران اب بندی نباید کولر رو روشن کرد ! آخه تو این گرما چطوری کولر رو روشن نکنم ؟ از گرما می میرم !
متاسفانه من یه تصادف کوچیک داشتم که گلگیر و گوشه شمال غربی سپر کمی آسیب دیده بود دادم صافکار درست کرد ( کمی هم نقاشی داره ) الان با کارت طلایی دو ستاره ای که دارم می تونم برم نمایندگی درخواست تعویض گلگیر و سپر جلو رو بدم ؟ خودم که فکر می کنم محاله عوض کنن .![]()
من دو هفته پیش باتری ماشین رو عوض کردم الان از ضبط که میخوام استفاده کنم CD ERROR میزنه (ضبط فابریک خودش هست ، رادویش کار میکنه هاااا!!!!) حالا نمیدونم اصلا ربطی داره یا همینجوری خراب شد به هر حال چکار باید بکنم برای درست شدنش
90 درصد هدش سوخته ارزش تعمیرم نداره خودش 40-50 بیشتر نمی ارزه
ربطی به تعویض باتری نداره اخه شنیدم که ضبط ماشین موقع تعویض باتری قفل میشه
البته این صداها گاهی اوقات از باک بنزین خصوصا وقتی تو دست انداز یا سربالایی حرکت میکنید میاد.
اگر هنگام تعویض باتری پخش قفل شده باشه شما از رادیو هم نیمتونید استفاده کنید چون باید کد بدین تا باز بشه.
اگر رادیو کار میکنه و CD ERROR میزنه احتمالا یا CD بد رایت شده و خراب شده یا اپتیک پخش مشکل داره.
دوست من رادیو پخش CD اپتیک داره هد نداره.
پخش های کاست خور هد دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)