FA هم حذف شدیم ...
دیگه دلمونو به چی خوش کنیم ! کارلووووووووووووووووووووو ووووو !!!
FA هم حذف شدیم ...
دیگه دلمونو به چی خوش کنیم ! کارلووووووووووووووووووووو ووووو !!!
به کسب رتبه ی چهارم و کسب سهمیه ی لیگ قهرمانان اروپا (یا اگه نشد لیگ اروپا ) اشکان جان![]()
ای بابا دقیقا 119 چه وقت گل خوردن بود!
باز بگید ما خوش شانسیم!
من که میگم شده توی لیگ همه بازی ها رو ببازیم ولی باید به شدت لیگ قهرمانان رو جدی بگیریم که باشد اولین قهرمانیمون در اوت جام رو جشن بگیریم
این کارلو معمولا توی لیگ قهرمانان خوب نتیجه می گیره
یعنی اگه این هفته با کپنهاگن نتیجه نگیره بهتره همراه تیم برنگرده لندن !این کارلو معمولا توی لیگ قهرمانان خوب نتیجه می گیره
من که میگم کارلتو این رو هم از دست میده !به کسب رتبه ی چهارم و کسب سهمیه ی لیگ قهرمانان اروپا (یا اگه نشد لیگ اروپا ) اشکان جان![]()
آقا تسلیت میگم به دوستان چلسی، انصافا دوست نداشتم زود حذف شه. ببینیم آرسنال چیکار میکنه فردا.
کارلتو این فصل یکم گیج میزنه (البته ببخشیدا) نمیدانم چرا.
فقط امیدوارم یه 4 امتیاز از منچستر بگیره یه حالی به ما بده![]()
اگه با اونم نخواد نتیجه بگیره که باید دیگه بره خونه یه چند وقتی استراحت کنه!یعنی اگه این هفته با کپنهاگن نتیجه نگیره بهتره همراه تیم برنگرده لندن !
برای اینکه جام توی لندن بمونه همین کارو می کنیمفقط امیدوارم یه 4 امتیاز از منچستر بگیره یه حالی به ما بده![]()
United (Reserves) 1 - 0 Crawley Town
برد منچستر رو تبریک میگم! به نظر من مهمترین بازی ای که ما باید هر سه امتیاز رو به دست بیاریم، بازی با ویگان هستش... ضمن اینکه بازی با مارسی و خلاصه CL هم خیلی مهمه...
راستی مثه اینکه گیگز تمدید کرده! تبریک از نوع شدیدش!
یه مورد در منچستر تو این فصل خیلی ناراحتم میکنه.... اونم اینه که ما کلا تو بازی های خارج از خونمون در لیگ که 12 بازی بوده خیلی کم امتیاز جمع کردیم و مجموعا 3 برد از 12 بازی داشتیم... فرت و فرت هم مساوی گرفتیم... حالا 4 بازی خارج از خونه داریم که کسب امتیاز تو اونا بی نهایت حیاتیه....
در کل امیدوارم منچستر این فصل رو با موفقیت و قهرمانی در جام های مختلف به اتمام برسونه...![]()
آرسنال اگه امشب صعود کنه دور بعد میخوره به منچستر (همین الان قرعه کشی شد.)
بعد بازی با بارسا با منچستر بازی داره.
اوووووووف چقدر فشرده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)