اگر من جای شما بودم صبر میکردم تا این wd my pasport se 1t رو بگیرم !!!
اگر من جای شما بودم صبر میکردم تا این wd my pasport se 1t رو بگیرم !!!
سایت معتبر برا خرید اینترنتی که قیمت هاش هم مناسب باشه چی سراغ دارید؟
سلام رفیق می گم من چیزی
موقع خرید نباید حواسم بهش باشه
یک چیزی بگو اونجا نگاه کنم
من که اولین بارم ه
به چیا دقت کنم
پلم چیا باید تو جعبش باشه
تو سایت سیگیت زده و جعبش چیا بید
؟؟؟؟؟
ممنون می شوم یک توضیح بدی![]()
سلام !
من چشم "Silicon Power Portable Armor A80 750GB"رو گرفته !
usb3 هست ! به usb2 هم میخوره ؟!
هارد اکسترنال 1TB کوچیکو جمع و جور برای ذخیره اطلاعات لپ تاپ
بیشتر کیفیتش مهمه و قیمت فرقی نداره البته سرعت و... اگر بیشتر باشه جه بهتر
1> نظرتون درباره بوفالو اصل ژاپن چیه؟ (خوبه یا فقط ژاپنیه؟)
2> وسترن چینه؟ (اینکه همه دارن میخرن و تو بازار پر شده خوبه واقعا یا بهترشم هست؟)
3> اینایی که نرم افزار قفل و بکاپ گیری دارن به چه درد میخوره؟
منظورم اینه که با خود ویندوز هم میشه بکاپ گرفت و پسورد گذاشت که..
4> از کجا بفهمم لپ تاپم USB 2 هست یا 3؟
ویستای 64 بیت اورجینال خودشه و توی بعضی اتصالات میگه:
can be faster
باید نرم افزار خاصی وصل کنم یا درایو خاصی آپدیت بشه؟ (چی؟)
5> برای سرعت بیشتر, هم سیستم باید USB 3 باشه و هم وسیله ای که وصل میشه؟
کدومش مهمتره؟
سلام
فقط دقت كن جعبه اش سالم باشه . يعني نشونه اي از ضربه يا كوفتگي روي مقواي جعبه نباشه مخصوصاً گوشه هاش . يعني احياناً زمين ننداخته باشن . كارت گارانتي هم كه بايد به جعبه اش چسبونده باشن .
---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:07 AM ----------
بلي usb3 هست كه با usb2 هم سازگاري داره !!!
اكثر وسترنهاي موجود در بازار تايلندي هستن گاهي اوقات ساخت مالزي هم پيدا ميشه خيلي به ندرت ساخت چين هست . در حال حاضر بهترين هارد موجود در بازار وسترن هست .
ديوايس منجر ويندوزتون رو نگاه كنين به شرط نصب بودن درايور كاملا مشخص ميشه مثل عكس زير
بلي براي سرعت بيشتر هم سيستم و هم هارد يا هرچيز اكسترنالي بايد usb3 رو ساپورت كنه !!!
خب ما هم دیگه منتظر این آشنامون نموندیم تا سفارش بده برامون و امروز رفتم یه هارد My Passport Essential SE گرفتم.
حالا میخام پارتیشن بندی کنم اما حقیقتش نمیدونم چطوره.
آیا آموزشی هست که نحوه پارتیشن بندی رو بگه؟
راستی این هارد نیاز به align کردن داره یا نه؟
Last edited by saeedss; 03-08-2011 at 09:59.
مبارك باشه
به نظر من ضرورتي به پارتيشن بندي نداره ، فولدر بندي كن مثلا فولدر موزيك يا فولدر فيلم و .....
اگر بخواي از اول پارتيشن بندي كني ممكنه اون نرم افزارها بپره !!!
در نهايت اگر هم خواستي پارتيشن بندي كني بهتره كه از نرم افزار acronis disk director suite home كه امكانات بيشماري هم داره استفاده كنين كه حتي ميتونين بدون پاك شدن اطلاعات پارتيشن ها رو تغيير سايز بدين و ....
اين هاردها هيچ احتياجي به الاين نداره
آموزش پارتیشن بندی به صورت خلاصه برای نرم افزار acronis disk director suite home
نکته اینه که برای چند تکه کردن پارتیشن هارد باید به قسمت دوم آموزش مراجعه کنین.
دوستان گرچه کار با این نرم افزار خیلی راحت و ساده هست اما خیلی دقت کنید تا اطلاعاتتون از بین نره پیشنهادم اینه که حتما از اطلاعاتتون بک آپ بگیریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
الان میتونم بدون پارتیشن بندی عمل کنم اما اگه خواستم بعدا ویندوز نصب کنم اونوقت مشکلی برا پارتیشن بندی پیش نمیاد ؟یعنی میتونم راحت یه پارتیشن یا چند تا بسازم؟
با توجه به اینکه میخام اطلاعاتم رو روی هارد بریزم و در واقع اگه بعدا بخام پارتیشن بندی کنم مقداری اطلاعات داخل هارد هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)