تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 421 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

راستی مانیتور رو با چی تمیز کنیم که آسیب نبینه؟
    خود دستگاه رو چطور؟

عزیز من داشتم لپ تاپ می خریدم خود فروشنده بهم یه شوینده مونیتور داد که همراهش یه پارچه هم بود.البته به صورت اشانتیون.
    اسمش LSDA هست.زیرشم نوشته LCD Screen Cleaning Kit
    چیز جالبیه.ازونجایی که کل لپ تاپ 5010 شفاف و فلزیه و با مونیتور فرقی نمی کنه ، من کلشو با این تمیز می کنم.

2. 3 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزیز اول F2 بزن و وایرلسو روشن کن.

بعد باید از کنترل پنل بری به قسمت network and sharing center بعد بری به قسمته set up conection or network بعد بری به قسمته اول یعنی conect to the internet بعد بری به قسمته دوم یعنی Broadband (PPoE بعد یه صفحه ی دیگه می یاد.تو این صفحه فقط username و password رو وارد کن.و Next بزن.

توجه کن که واسه دانشگاه ما یوزر و پسورد همون شماره دانشجویی و شماره شناسنامست.واسه شمارو نمی دونم.اما می تونی از مسیول سایتتون سوال کنی و بهت یوزر و پسورد رو بده.
    و مثلا کتابخونه ی مرکزی ما اصلا این کارا نمی خواد چون رو وایرلسش یوزر پس نذاشتن.
    اگه بازم سوالی واست پیش اومد بیا من در خدمتم.
    بازم ممنون
    ببین عزیز اصلا" دانشکده رو ول کن من الان یه مودم دارم که به اینترنت وصله اسم شبکشم ali هستش یعنی اون شبکه ای که میتونم از نتش استفاده کنم
    حالا میخوام با لب تاپم و از طریق وایرلسش به اون شبکه وصل بشم تا از نتش استفاده کنم
    در ضمن براش پسووردی نزاشتم! حالا شما که میگی یوزر پسورد رو باید بدم اولا" که برای مودمم که به نت وصله یوزرنیم نمیتونم بزارم که!!!! در ضمن از کجا باید مودمه رو که اسمش ali هست رو پیدا کنم؟؟؟ آخرشم که این قسمت Broadband که نوشته برای اتصال از طریق کابل !!!!
    اگه میشه بیشتر در این موارد توضیح بده منکه کامل الان گیج شدم!!!
    بازم ممنون
    منتظرم

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بازم ممنون
    ببین عزیز اصلا" دانشکده رو ول کن من الان یه مودم دارم که به اینترنت وصله اسم شبکشم ali هستش یعنی اون شبکه ای که میتونم از نتش استفاده کنم
    حالا میخوام با لب تاپم و از طریق وایرلسش به اون شبکه وصل بشم تا از نتش استفاده کنم
    در ضمن براش پسووردی نزاشتم! حالا شما که میگی یوزر پسورد رو باید بدم اولا" که برای مودمم که به نت وصله یوزرنیم نمیتونم بزارم که!!!! در ضمن از کجا باید مودمه رو که اسمش ali هست رو پیدا کنم؟؟؟ آخرشم که این قسمت Broadband که نوشته برای اتصال از طریق کابل !!!!
    اگه میشه بیشتر در این موارد توضیح بده منکه کامل الان گیج شدم!!!
    بازم ممنون
    منتظرم

من تا حالا با مودم وایرلس خونگی کانکت نشدم.من روشیو که خودم به اینترنت دانشگاه متصل شدم رو گفتم.فکر کردم شما هم می خوای از وایرلس دانشگات استفاده کنی.
    در ضمن کی گفته broadband فقط برای اتصال با کابله؟
    اگه دقت کنی می بینی زیرش نوشته:
    conect using DSL or cable that requires a name and password
    من خودم به همین شکل به وایرلس دانشگاه متصل شدم . یعنی کل دوستام همین جوری متصل شدن.کابل کجا بود؟
    اگه اطلاعات واسه اتصال مودم خونگی می خوای ، فکر کنم دوست عزیزمون asemanekavir تو همین تاپیک یه پست گذاشته بودن که کامل توضیح داده بود.اما یادم نیست پست شماره چنده.
    حالا یه امتحان اینو هم بکن:
    تو همین قسمته broadband فقط یوزرتو بنویس و پسورد نده و next رو بزن ببین جواب می ده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من تا حالا با مودم وایرلس خونگی کانکت نشدم.من روشیو که خودم به اینترنت دانشگاه متصل شدم رو گفتم.فکر کردم شما هم می خوای از وایرلس دانشگات استفاده کنی.
    در ضمن کی گفته broadband فقط برای اتصال با کابله؟
    اگه دقت کنی می بینی زیرش نوشته:
    conect using DSL or cable that requires a name and password
    من خودم به همین شکل به وایرلس دانشگاه متصل شدم . یعنی کل دوستام همین جوری متصل شدن.کابل کجا بود؟
    اگه اطلاعات واسه اتصال مودم خونگی می خوای ، فکر کنم دوست عزیزمون asemanekavir تو همین تاپیک یه پست گذاشته بودن که کامل توضیح داده بود.اما یادم نیست پست شماره چنده.
    حالا یه امتحان اینو هم بکن:
    تو همین قسمته broadband فقط یوزرتو بنویس و پسورد نده و next رو بزن ببین جواب می ده؟
    بازم خیلی خیلی ممنون
    داداش سینا اگه منظورت اینه که به جای یوزر نیم اسم شبکه رو وارد کنم باید بگم این کارو کردم حتی برای شبکه پسوورد هم گذاشتم و امتحان کردم ولی متاسفانه بازم جواب نداد!!!!
    نمیدونم چیکار کنم بسیار بسیار واجب هم هست طوری که درایور 79 مگابایتی از صبح تا حالا با این سرعت اینترنت ذغالی دان کردم الانم که اینجوری!!!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بازم خیلی خیلی ممنون
    داداش سینا اگه منظورت اینه که به جای یوزر نیم اسم شبکه رو وارد کنم باید بگم این کارو کردم حتی برای شبکه پسوورد هم گذاشتم و امتحان کردم ولی متاسفانه بازم جواب نداد!!!!
    نمیدونم چیکار کنم بسیار بسیار واجب هم هست طوری که درایور 79 مگابایتی از صبح تا حالا با این سرعت اینترنت ذغالی دان کردم الانم که اینجوری!!!!

عزیز درایورو که با دایالاپ دانلود نمی کنن.الکی خودتو به عذاب ننداز.واسا بچه ها بیان راهنماییت کنن.
    اگه حال داشته باشی تو همین پست ها هست.ولی خوندن این پست ها هم چند روزی طول می کشه.همون بهتره واسی یکی بیاد که با وایرلس خونگی کار کرده باشه

7. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازم خیلی خیلی ممنون
    توصیه میکنم همه بچه ها یه بار پست 7 صفحه اول رو بخونن ، چون راه حل مسائل 5010 اونجا قرار میگیره
    شما این پست رو بخون ، ایشالا مشکلت حل میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

توصیه میکنم همه بچه ها یه بار پست 7 صفحه اول رو بخونن ، چون راه حل مسائل 5010 اونجا قرار میگیره
    شما این پست رو بخون ، ایشالا مشکلت حل میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزیز مرسی.خیلی کارمونو راحت کردی چون گشتن تو این همه پست واقعا کار سختی بود.این کار لازم بود.جا داره یه تشکر اساسی ازت بکنم بخاطر اینهمه زحمتی که می کشی.واقعا ممنون.

11. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام رفتم لپ تاپ بگیرم.
    قیمت 5010 با کانفیگ
    I5
    4GB
    500
    ATI 5470
    را 840 اعلام کرد. گفت گارانتی داره ولی درست نمی گفت مال کدام شرکته. یه کم می گفت گارنتی گرین هست. یه کم می گفت گارنتی خود مغازه هست.
    خلاصه می خواستم بپرسم از قیمت مطمئن بشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بازم سلام
    آقا دیوونه دیدی؟اگه ندید بیا منو ببین
    به خدا چل شدم هر کاری میکنم به وایرلس دانشکده هم کانکت نمیشه !!!!
    در ضمن سینا جون دقیقا" همون کارائی که گفتی رو انجام دادم ولی بازم نشد !!!!
    به مسئولم که گفتم اونم هر کاری کرد بازم نشد!!!!
    یعنی هیچکی این مشکلو نداره؟؟؟؟
    نبرم گارانتی بگه هیچ مشکلی نداره!!!!

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

بازم سلام
    آقا دیوونه دیدی؟اگه ندید بیا منو ببین
    به خدا چل شدم هر کاری میکنم به وایرلس دانشکده هم کانکت نمیشه !!!!
    در ضمن سینا جون دقیقا" همون کارائی که گفتی رو انجام دادم ولی بازم نشد !!!!
    به مسئولم که گفتم اونم هر کاری کرد بازم نشد!!!!
    یعنی هیچکی این مشکلو نداره؟؟؟؟
    نبرم گارانتی بگه هیچ مشکلی نداره!!!!
    داداش اگه شما مودم وایرلس داری تو قسمت Taskbar یه آیکن به شکل آنتنه موبایل میاد که اگه روش کلیک کنی باز میشه و از اونجا میتونی اسمی که بهش دادی یعنی ali رو ببینی و دکمه conecto بزنی تا به نت وصل شی.همین!
    در ضمن کلید f2 رو هم چک کن ببین فعاله یا نه
    اگه اینجوری نیست دیگه من نمیدونم واسه من که اینجوریه!!

15. این کاربر از guzga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •