25 بهمن ماه لغایت 2 اسفند
25 بهمن ماه لغایت 2 اسفند
حق با شماست مثال خونینی رو به کار بردم
(اشتباه نکردین سینا هستم در خدمتم)
البته باید بگم بنظر من کنکور دو لبه داره یه لبش عالیه و به شما کمک میکنه به شرطی که از فرصت استفاده کنین و یه لبش همون گیوتینیه که گفتم . واقعا شما نگاه کنین از یه زمانی به بعد عملا درس خوندن یا نخوندن زیاد توفیری برای داوطلب نمیکنه یعنی عملا عکس العملی از داوطلب جواب نمیده درسته مثال رعب آوریه ولی الان وقتش بود که اونایی که به خودشون نیومدن به خودشون بیان. مطمئنم خیلیا بعد از کنکور میان میگن واقعا همون گیوتینه چون اگه از فرصت استفاده کنی از چنگش فرار کردی ولی اگه به خیال اینکه کنکور هیچی نیست و از بعد از عید شروع میکنیم و تستیه پس راحته بریم جلو حکم همون گیوتین رو داره برامون![]()
سلام به همه دوستان من به خاطر قولی که دادم 3 هفته نیومدم تو سایت ولی امروز برگشتم
از ازمون بعدی دوباره کارنامه هامو میذارم
به خاطر این حرف حرفی نمیزنم :
این مدعیان در طلبش بی خبرانند ان را که خبر شد خبری باز نیامد
برگشتم با کمک خدا هممون قدرتمند به سمت کنکوووووووووووووووووووووو ووووووووووور
یا حق
البته حق با شماست چون من تجربه ندارم
ولی امیدوارم بچه های اینجا و خودم هیچ کدوم جز اون افرادی که قراره زیر گیوتین کنکور برن نباشن
اینجا چرا خون و خونبازیه !! کنکور که اینقدر خشن نبود
حق با شماست آقا سینا کنکور یه جورایی دو لبه است ولی تو اون تیکه گه گفتین از یه زمانی به بعد عملا درس خوندن یا نخوندن زیاد توفیری برای داوطلب نمیکن من زیاد موافق نیستم چون به نظرم اگه حتی تو خرداد هم یه داوطلب تلاش بیشتری داشته باشه میتونه موفق تر باشه البته با برنامه ریزی صحیح
دوستان یه سوال :
سوالات کنکور به طور کامل از مطالب کتاب درسی میادش ؟
یعنی سوالات مبهم و خارج از کتاب نمیاد ... ؟
+
متاسفانه برادر من در مدرسه ای تحصیل میکنه ( دوم دبیرستان - رشته ریاضی و فیزیک - معدل سال اول : 19.07 ) که دارای دبیران متبحری نیست و دبیرا خوب درس نمیدن و چِت کرده هستند ! برادرم هم کل کتاب های گلواژه رو تهیه کرده و از روی اون میخونه و سوالاتش رو حل میکنه ... به نظرتون در کنکور موفق میشه ؟
ممنون ! ( جای سوالم همینجا بود دیگه ؟! والا جای بهترین پیدا نکردم ... ! )
سوالات رو که گفتم از همش کتاب درسی هست ولی اگه سوالای مبهم رو به این معنا داشته باشیم که سوال رو بپیچونن خب آره هست
تو سال دوم گلواژه جزو بهترین کتاب هاست چون هدف امتحانات تشریحیه فعلا جای نگرانی نیست ولی اگه واقعا دبیرای خوبی نداره بهتره برای سال سوم ومخصوصا چهارم (و یا پیش دانشگاهی هر چی که فعلا اسمش شده!) تو مدرسه دیگه ای باشه خوب مسلما بهتره
این سوالات مبهم چند درصد از سوالات رو تشکیل میده ؟
این طوری که نمیشه بحث کرد چون اول باید یه کنفرانس بذاریم که سوال مبهم چیه؟
طبق یه طبقه بندی تجربی (تجربه خودم) می تونم بهت بگم تو کنکور حدود 10-15% سوالات آسون 60-70% متوسط و بقیه سخته البته سوالات کنکور فقط سنجش علمی نیست گاهی اوقات پیدا کردن جواب به هوشمندی نیاز داره بعضی وقتا به سرعت عمل گاهی اوقات به ابتکار و...
کلا کنکور دنیایی برا خودش!!
چه تو سوالاتی که ابتکار لازمه چه سوالات حفظی و چه و چه حتما حتما سرعت عمل مورد سنجش قرار می گیره
یعنی این کافی نیست که تو یه مبحثی را خوب بلد باشی این مهمه که باید روی اون تسلط و سرعت عمل هم داشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)