تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 449 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من دیتابیس را از اینترنت دانلود کردم و وارد Safe mode شدم و در محل مربوطه ذخیره کردم.
    بعد که وارد ویندوز می شوم. همان دیتابیس قبلی در محل اولیه موجود هست و خبری از دیتابیسی که کپی کردم نیست. چند بار هم این کار را کردم. حتی از ویندوز Live هم برای کپی استفاده کردم.
    علت چیه؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    من دیتابیس را از اینترنت دانلود کردم و وارد Safe mode شدم و در محل مربوطه ذخیره کردم.
    بعد که وارد ویندوز می شوم. همان دیتابیس قبلی در محل اولیه موجود هست و خبری از دیتابیسی که کپی کردم نیست. چند بار هم این کار را کردم. حتی از ویندوز Live هم برای کپی استفاده کردم.
    علت چیه؟
    سلام

دوست عزیز میتونی لینک دیتابیسی که دانلود کردی را اینجا بزاری ؟

من فکر کنم دیتابیسی که شما دانلود کردی اشتباه بوده، خواستی لینک دانلود جدید میزارم.در کل در دو حالت این مشکل پیش میاد: زمانیکه دیتابیسی که دریافت کردی مشکل داشته باشه یا روش کار اشتباه بوده باشه.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    داشتم یک نرم افزار رو اکسترکت میکردم که اشتباه درخواستی که کومودو داد رو Block زدم
    الان هر کاری میکنم نمیتونم درستش کنم که نرم افزارم رو اکسترکت کنم
    چه جوری به برنامه اجازه دسترسی بدم؟!
    این سوال ما بی جواب مونده . . .

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

این سوال ما بی جواب مونده . . .
    سلام دوست عزیز

شما این کارو بکن:
    برو بخش +D و در قسمت Computer Security Policy و در همون سربرگ Defense+Rules جایی که من نشون دادم را دابل کلیک کن :

از پنجره باز شده روی Customize کلیک کن بعد در پنجره باز شده اونجایی که من نشون دادم را کلیک کن:

بعد در پنجره جدید باز شده روی در سربرگ Blocked Applications و برنامه Winrar را انتخاب کن و Remove را بزن

و بعد تمام پنجره ها را Ok کن و تمام.

5. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

دوست عزیز میتونی لینک دیتابیسی که دانلود کردی را اینجا بزاری ؟

من فکر کنم دیتابیسی که شما دانلود کردی اشتباه بوده، خواستی لینک دانلود جدید میزارم.در کل در دو حالت این مشکل پیش میاد: زمانیکه دیتابیسی که دریافت کردی مشکل داشته باشه یا روش کار اشتباه بوده باشه.
    این لینکی که من دانلود کردم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته حالا من در شک هستم. نمی دونم که فایلی که دانلود کردم را روی سیستم نگه داشتم و استفاده کردم و یا فایلی که خود کومودو آپدیت کرده را. البته در هر دو صورت نباید فایل از بین بره و قبلی جایگزین بشه. مثل حالت Restore هست این کار.

7. این کاربر از One Mania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من یک برنامه حسابداری دارم که با داس نوشته شده. بهتره بگویم که در مد 16 بیت می خواهد اجرا شود و ویروس یاب اجازه اجرا نمی داد البته به خاطر ناشناس بودن.و نمی دونم چی را زدم که دیگر اجرا نمی شه. باز میشه و بلافاصله بسته میشه.
    چه کار کنم که طبیعی بشه.
    در ضمن کل این برنامه را Submit کردم. چطور بفهمم که برنامه مشکلی نداره؟؟؟
    و چطور برنامه را اجرا کنم که هم کامل اجرا بشه و هم اجازه دسترسی به همه چیز را نداشته باشه؟؟؟

روشی که در پست 2504 ذکر شده برای من جواب نداد. اصلا چیزی اونجا نبود. که بلاک شده باشه. فکر کنم برنامه من در SandBox به صورت Limit می خواهد اجرا شود و چون تمام امکانات بهش داده نمی شه اجرا نمیشه.

9. 2 کاربر از One Mania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Strange Only's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Wanderer

پيش فرض

سلام
    از وقتی کومودو نصب کردم با Sharing در شبکه مشکل دارم. کدام تنظیمات را باید انجام بدم.

11. این کاربر از Strange Only بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

این لینکی که من دانلود کردم.
    کد:
    البته حالا من در شک هستم. نمی دونم که فایلی که دانلود کردم را روی سیستم نگه داشتم و استفاده کردم و یا فایلی که خود کومودو آپدیت کرده را. البته در هر دو صورت نباید فایل از بین بره و قبلی جایگزین بشه. مثل حالت Restore هست این کار.
    سلام

خب حدس من درست بود، اون دیتابیسی که شما دانلود کردی برای ورژن جدید (5.4) نیست.و واسه همین کار نکرد...
    الان اگر کمودوت آپدیت نیست میتونی به لینک زیر بری و آخرین دیتابیس را دانلود کنی(روی REGULAR DOWNLOAD کلیک کن):

کد:
    این فایل فشرده است. پس اول از حالت فشرده خارج کن و بعد اسمش را به bases.cav تغییر بده.
    بعد هم در سیف مد در پوشه scanners فایل قبلی را پاک کن و فایل bases.cav جدید را کپی کن.بعد سیستم را ریست کن و بزار ویندوز به حالت نرمال بالا بیاد. بعد برنامه کمودو را باز کن و از قسمت More روی About کلیک کن، میبینی که دیتابیس آپدیت شده.

13. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من یک برنامه حسابداری دارم که با داس نوشته شده. بهتره بگویم که در مد 16 بیت می خواهد اجرا شود و ویروس یاب اجازه اجرا نمی داد البته به خاطر ناشناس بودن.1-و نمی دونم چی را زدم که دیگر اجرا نمی شه. باز میشه و بلافاصله بسته میشه.
    3-چه کار کنم که طبیعی بشه.
    2-در ضمن کل این برنامه را Submit کردم. چطور بفهمم که برنامه مشکلی نداره؟؟؟
    4-و چطور برنامه را اجرا کنم که هم کامل اجرا بشه و هم اجازه دسترسی به همه چیز را نداشته باشه؟؟؟

روشی که در پست 2504 ذکر شده برای من جواب نداد. اصلا چیزی اونجا نبود. که بلاک شده باشه. فکر کنم برنامه من در SandBox به صورت Limit می خواهد اجرا شود و چون تمام امکانات بهش داده نمی شه اجرا نمیشه.
    سلام

1- چی رو زدم......: مگه قبلاً اجرا شده بود و شما سوالی را بلاک کردی و بعدش اجرا نمیشه؟ من بعیدمیدونم.یعنی نظرم اینه که از اول هم درست اجرا نمیشد.چون این برنامه در لیست سفید کمودو نیست در سندباکس اجرا میشه و برای همین درست و حسابی اجرا نمیشه و دچار مشکل میشه.

2-اگر برنامه را فرستادی، و ویروسی باشه در آپدیتهای بعدی آنتی ویروست اونو ویروس میشناسه، پس باید یکی دو روز صبر کنی...(ولی من فکر کنم سالم باشه)

3-چی کار کنم طبیعی باشه...: اگه میدونی سالمه، کمودو را باز کن و در بخش Summary بخش unrecognized files را باز کن و برنامه مورد نظر را انتخاب کن(تیک بزن) و بعد Move to = trusted files را بزن(یعنی ببر در لیست سفید).

4-میتونی براش در بخش +D رول بسازی. قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+Rules شما دکمه Add را بزن و بعد در بنجره باز شده Select را بزن و بعد Browse و برنامه را انتخاب کن و بعد Use a Predefined Policy را انتخاب و از نوار کشویی روبرو میتونی Limited Application را انتخاب کنی و بعد هم پنجره ها را OK کن.(توجه: اگر برنامه در این حالت برای اجرا مشکل داشت اونوقت میتونی در همون مسیر برنامه را Edit بکنی و دسترسی بیشتری بهش بدی.....)
    Last edited by Jadda; 21-06-2011 at 17:46.

15. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    از وقتی کومودو نصب کردم با Sharing در شبکه مشکل دارم. کدام تنظیمات را باید انجام بدم.
    سلام

وقتی کمودو شبکه را پیدا کرد پیغام زیر را میده و شما تیک قسمتی که توی عکس نشون دادم را بزن و بعد OK کن.ببین مشکلت حل میشه....

17. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •