تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 284 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شرمنده يكي دوتا از سوالام جاموند!!!
    كوشيمو جيل شده خريدم،يه برنامه به اسمه pandadaemon روش نصبه كه زبونش جينيه! واسه جيه؟جطوري بايد باكش كرد؟ اخه از رو صفحه نميشه باكش كرد؟
    راستي در مورد كوشياي جيل شده يه سري جيزا شنيدم كه هنك ميكنه،شارز زود تموم ميكنه و ...! به نظرتون ريستور كنم به حالت اورجينالش يا نه؟!بدجور دودلم!اصلا با ريستور كردن واقعا كوشي به حالته فابريكش بر ميكرده؟!

داره خودمونی میشه deadfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

كوشيمو جيل شده خريدم،يه برنامه به اسمه pandadaemon روش نصبه كه زبونش جينيه! واسه جيه؟جطوري بايد باكش كرد؟ اخه از رو صفحه نميشه باكش كرد؟
    راستي در مورد كوشياي جيل شده يه سري جيزا شنيدم كه هنك ميكنه،شارز زود تموم ميكنه و ...! به نظرتون ريستور كنم به حالت اورجينالش يا نه؟!بدجور دودلم!اصلا با ريستور كردن واقعا كوشي به حالته فابريكش بر ميكرده؟!
    این Panda Daemon زمانی رو گوشی نصب میشه که شما از برنامه iPhone PC Suite استفاده کرده باشید، احتمالاً کسی که گوشی رو براتون جیلبریک کرده برای انتقال گیم و ... به گوشی از این برنامه استفاده کرده .
    شاید بتونید با CyDelete پاکش بکنید
    گوشیهای جیلبریک شده هیچ مشکلی ندارند، آیفون بدون جیلبریک محدودیت های زیادی داره. من خودم نزدیک 9 ماه هست که از آیفون 4 جیلبریک شده استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم، میشه گفت مصرف باتریش یه مختصر بیشتر هست ولی اصلا محسوس نیست.
    بله با ریستور کردن گوشی به حالت فابریک برمیگرده ، فقط و فقط به شرطی ریستور کنید که مطمئنید گوشی تون آنلاک فکتوری هستش، اگر آنلاک فکتوری نباشه ممکنه بعد از ریستور کردن دیگه آنتن نده ولی اگر مطمئن هستید که آنلاک فکتوری هست هر زمان که خواستید میتونید ریستور کنید البته ممکنه برای ورژن جدید ios ی که نصب میکنید جیلبریکی وجود نداشته باشه .

توصیه من اینه که اگر تازه وارد هستید و تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارید با ریستور و جیلبریک بازی نکنید خطرناکه

3. این کاربر از deadfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این Panda Daemon زمانی رو گوشی نصب میشه که شما از برنامه iPhone PC Suite استفاده کرده باشید، احتمالاً کسی که گوشی رو براتون جیلبریک کرده برای انتقال گیم و ... به گوشی از این برنامه استفاده کرده .
    شاید بتونید با CyDelete پاکش بکنید
    گوشیهای جیلبریک شده هیچ مشکلی ندارند، آیفون بدون جیلبریک محدودیت های زیادی داره. من خودم نزدیک 9 ماه هست که از آیفون 4 جیلبریک شده استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم، میشه گفت مصرف باتریش یه مختصر بیشتر هست ولی اصلا محسوس نیست.
    بله با ریستور کردن گوشی به حالت فابریک برمیگرده ، فقط و فقط به شرطی ریستور کنید که مطمئنید گوشی تون آنلاک فکتوری هستش، اگر آنلاک فکتوری نباشه ممکنه بعد از ریستور کردن دیگه آنتن نده ولی اگر مطمئن هستید که آنلاک فکتوری هست هر زمان که خواستید میتونید ریستور کنید البته ممکنه برای ورژن جدید ios ی که نصب میکنید جیلبریکی وجود نداشته باشه .

توصیه من اینه که اگر تازه وارد هستید و تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارید با ریستور و جیلبریک بازی نکنید خطرناکه
    مرسي DeadFox عزيز
    فقط ٢تا مطلب قبل از اخرين مطلبي كه جواب داده بودي كذاشته بودم،ممنون ميشم اكه ببينيشونو راهنمايي كني
    راستي در مورد مصرفه باطري اخه مصرفش خيلي شديده! ٢،٣بار امتحان كردمو تا ٦ساعت هيج كاري با كوشي نكردم ولي بعد ٦ساعت كه خواستم باهاش كار كنم ديدم تقريبا ٣٠ درصد از شارزش رفته! عاديه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

راستي يه مطلبي خوندم كه اكه تو سيديا فايله ultrasnow نصب باشه كوشي انلاك فكتوري نيستو با برنامه انلاك شده! واسه منم تو سيديا همجين فايلي بود! ولي بارت نامبر كوشيم mc603zp/a هس كه تو همين سايت قسمت بارت نامبر ايفون ٤ نوشته بود انلاك فكتوريه،حالا به نظرتون انلاك فكتوريه؟!!!!!!!!!!!! بدجور رفتم تو شك!!! كمك كنيد

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

راستي يه مطلبي خوندم كه اكه تو سيديا فايله ultrasnow نصب باشه كوشي انلاك فكتوري نيستو با برنامه انلاك شده! واسه منم تو سيديا همجين فايلي بود! ولي بارت نامبر كوشيم mc603zp/a هس كه تو همين سايت قسمت بارت نامبر ايفون ٤ نوشته بود انلاك فكتوريه،حالا به نظرتون انلاك فكتوريه؟!!!!!!!!!!!! بدجور رفتم تو شك!!! كمك كنيد
    با سلام
    ربطی نداره که.
    اون فایل ultrasnow یه نرم افزاری هست که باهاش گوشیتون جیلبریک شده
    لاک بودن یا آنلاک بودن گوشی به این فایل مربوط نیست.

موفق باشید.

7. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    ربطی نداره که.

موفق باشید.
    ممنون،با بارت نامبري كه كذاشته بودم به نظرت انلاك فكتوريه بس؟
    راستي تو صفحه قبل ٣،٤تا سوال برسيده بودم،ممنون ميشم ببينينشونو راهنمايي كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    من الان گوشیمو به 4.3.5 ریستور کردم و بعدشم جیلبرک.
    اما الان انتن من فقط یه پله هست و نمیتونم زنگ بزنم.
    لطفا کمکم کنید.
    البته یه تاپیک شبیه اینو قبلا دیده بودم اما هرچی گشتم پیداش نکردم و مجبور شدم تاپیک بزنم.(تازه انلاک هم هست )
    ممنون.

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

با سلام
    ربطی نداره که.

موفق باشید.
    مطمئنی برادر؟!
    برنامه Ultasn0w دقیقا برای آنلاک کردن گوشی های لاک فکتوری استفاده میشه.
    اکثر برنامه های Jailbreak نیازی به نصب برنامه جانبی خاصی بر روی گوشی ندارند و با استفاده از یک فایل فشرده مخصوص هکرها که اتفاقا Cydia هم در اون موجود هست، تمامی patch های لازم اعمال میشه، برنامه های سیستمی مثل mobilesubstrate و ... در این فایل فشرده قرار دارن. و یا برنامه های مثل Limera1n و Blackra1n و ورژنهای اولیه greenpois0n با استفاده از یک برنامه loader اقدام به دانلود این فایل میکنن تا برنامه Cydia و بقیه ی patch ها اعمال بشه.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه deadfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

MC603ZP/A که 16 گیگ مشکی هنگ کنگ هستش اصولاً باید آنلاک فکتوری باشه ولی UltraSnow برای آنلاک کردن گوشی های لاک استفاده میشه ، پس این وسط سام سینگ ایز رانگ .
    گفتید تو سیدیا فایل ultrasnow هست ، میتونید بگید دقیقاً کجای سیدیا؟

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این برنامه که میگی وقتی ایفون سویت رو نصب میکنن رو کامپیوتر اینم میاد میشینه تو گوشی.که بنظر من خیلی مسخرس و ناکارآمد.ایشالا حرفه ای شدی برنامه های بهترم واسه نصب و انتقال فایل بین کامپیوتر و گوشی هست که میشناسی.و اما ریستور کردن به حالت فابریک بر میگردونه.فابریکه فابریک.و در صورتی که گوشیت انلاک باشه بعد از ریستور جیلش کن و حالشو ببر اگه هم لاکه که قضایای ویژه خودش رو داره

13. این کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •