خیلی چیز جالبیست
آموزش گرفتن 50 گیم اسکور (اچیومنت Established Keeper)
خمونطور که توی توضیح این اچیومنت هم هست
Established Keeper Play a season as a Goalkeeper in
خوب این اچیومنت مشخصه چیه و شما برای به دست آوردنش نیاز دارید که بازیکن VP تون رو روی پست GK قرار بدید و مثلا توی یک فصل از Career مربیگری یا پلیر منیجری پست دروازبان ازش استفاده کنید. یک مسئله اینه که کافیه توی تیم باشه و این پست رو داشته باشه اصلا نیاز نیست که در طول فصل حتی یک دقیقه دروازبان باشه البته این مسئله رو زمانی متوجه شدم که خیلی اتفاقی قصد انجام این کار رو داشتم. بگذریم می خوام آموزش بدست آوردن این تروفی رو بهتون بگم بدون اینکه نیاز داشته باشید یک فصل vp خودتون رو به عنوان یه بازیکن غیر دروازبان از دست بدید
شما طبق معمول یک فصل رو شروع می کنید و بازیهای رو هم انجام میدید. فقط آخر فصل بعد از اتمام کلیه بازی ها سیو می کنید و خارج میشید می رید و پست vp رو در قسمت Edit VP روی GK می ذارید حالا سیو Craeer پلیر منیجر یا پلیر رو لود می کنید. و چند روز باقی مانده فصل رو که مسابقه ای وجود نداره به اتمام می رسوند به محض اومدن پیغام پایان فصل تروفی 50 امتیازی مذکور آزاد میشه
.gif)
به همین سادگی
+
یکی می گفت پیشنهاد از تیم های بزرگ نمیاد ولی فصل قبل منچستر سیتی + بوردو + آ.اس رم + ... و همین فصل که الان تموم کردم تیم هایی مثل آرسنال و آ.ث میلان پیشنهاد دادن بهم
.gif)
ولی کماکان بوری رو عشق است
Viva Bury
راستیتش تیم خوبی ساختم به مراتب بهتر از آرسنال یا میلانی بود که ستاره هاش پا به سن گذاشتن توی سال 2018 درسته پر ستاره هستن تیم های جدید ولی انصافا تیم من پر از بازیکنان جوان و آینده دار هست
.gif)
زحمت کشیدم برای رشد دادنشون. جدیدا یه بازیکن 17 ساله گیرم اومده به اسم S.Messi که آرژانتینی هست. آینده خوبی براش پیش بینی میشه امسال بهش میدان دادم و جواب اعتمادم رو با آقای گلی فصل داد
.gif)
کارش درسته یه هافبک فول هست و تقریبا تمامی پست های هافبک رو داره.
موفق و گیمر و فیفا خور باشید
.gif)