تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 311 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما فقط VP را در ترکیب جابجا می کنی یا میری در قسمت ادیت VP و پستش را مثلاً از AM میذاری CD؟
    من در قسمت ادیت VP تغییر پست می دم و بازی های Be a Pro بازی می کنم و اکامپلیشمنت ها رو انجام میدم موقعی هم که دروازبان می ذاشتم پستم رو مود Be a Goalkeeper بازی می کردم... یه جورایی دارم تهدیگه فیفا 11 رو در میارم ای خدا خیلی وقت بود دلم برای فیفا تنگ شده بود پدر بی کنسولی بسوزه که ما رو 2 سال از فیفا که عشقمون بود تا 2008 دور کرد فیفا های 09 و 10 واسه PC به قدری افتضاح بود که گذاشتمش کنار و با PES سر کردم دو سالی رو البته از حق نگذریم نسخه های 2009 , 2010 PES قشنگ بودن...

البته من هنوز هم مشکلم با ضربه آزاد حل نشده تمامی اکامپلیشمنت های مربوط به ضربه آزاد مونده چون هر کاری می کنم لمش دستم نمیاد

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

راستی این فیفا چرا Be a Pro نداره ؟

قبلی یه چیزی داشت که با یه بازیکن ضعیف شروع میکردی و کم کم قویش میکردی (یه پوینت هایی بعد از بازی میگرفتی که با اونا پیشرفت میکرد)

این فیفا همچین چیزی نداره.

از اول میتونی یارو رو همه مشخصاتش رو بکنی 99

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کلا یه چیزایی رو حذف کردند که من خیلی باهاشون حال می کردم...

سرچ قوی رو کلا بداشتند شما نه می تونی بازیکن سرچ کنی درست حسابی نه می تونی مربی برای استعداد یابی اختصاص بدی و خیلی چیزای دیگه... البته کاملا مشخصه که قسمت Career رو چرا لینقدر پر ایراد درست کردن... برای اینکه علاقمندان برن و محصول فیفا منیجر رو بخرن ولی ایکاش اینطوری نمی شد من با فیفا 08 چه تیمی که نمی ساختم چه تجارت ها که نمی کردم استعداد یابی می کردم رشد می دادم... تازه آدم می دونست بازیکن چقدر رشد می کنه ولی اینجا دیگه از این خبرا نیست البته واقع گرایانه اس ولی اون عشق و حالشو برده دیگه...

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

10 50 گیم اسکور ازگار

خیلی چیز جالبیست

آموزش گرفتن 50 گیم اسکور (اچیومنت Established Keeper)
    خمونطور که توی توضیح این اچیومنت هم هست

Established Keeper Play a season as a Goalkeeper in
    خوب این اچیومنت مشخصه چیه و شما برای به دست آوردنش نیاز دارید که بازیکن VP تون رو روی پست GK قرار بدید و مثلا توی یک فصل از Career مربیگری یا پلیر منیجری پست دروازبان ازش استفاده کنید. یک مسئله اینه که کافیه توی تیم باشه و این پست رو داشته باشه اصلا نیاز نیست که در طول فصل حتی یک دقیقه دروازبان باشه البته این مسئله رو زمانی متوجه شدم که خیلی اتفاقی قصد انجام این کار رو داشتم. بگذریم می خوام آموزش بدست آوردن این تروفی رو بهتون بگم بدون اینکه نیاز داشته باشید یک فصل vp خودتون رو به عنوان یه بازیکن غیر دروازبان از دست بدید

شما طبق معمول یک فصل رو شروع می کنید و بازیهای رو هم انجام میدید. فقط آخر فصل بعد از اتمام کلیه بازی ها سیو می کنید و خارج میشید می رید و پست vp رو در قسمت Edit VP روی GK می ذارید حالا سیو Craeer پلیر منیجر یا پلیر رو لود می کنید. و چند روز باقی مانده فصل رو که مسابقه ای وجود نداره به اتمام می رسوند به محض اومدن پیغام پایان فصل تروفی 50 امتیازی مذکور آزاد میشه به همین سادگی

+

یکی می گفت پیشنهاد از تیم های بزرگ نمیاد ولی فصل قبل منچستر سیتی + بوردو + آ.اس رم + ... و همین فصل که الان تموم کردم تیم هایی مثل آرسنال و آ.ث میلان پیشنهاد دادن بهم ولی کماکان بوری رو عشق است
    Viva Bury
    راستیتش تیم خوبی ساختم به مراتب بهتر از آرسنال یا میلانی بود که ستاره هاش پا به سن گذاشتن توی سال 2018 درسته پر ستاره هستن تیم های جدید ولی انصافا تیم من پر از بازیکنان جوان و آینده دار هست زحمت کشیدم برای رشد دادنشون. جدیدا یه بازیکن 17 ساله گیرم اومده به اسم S.Messi که آرژانتینی هست. آینده خوبی براش پیش بینی میشه امسال بهش میدان دادم و جواب اعتمادم رو با آقای گلی فصل داد کارش درسته یه هافبک فول هست و تقریبا تمامی پست های هافبک رو داره.

موفق و گیمر و فیفا خور باشید

7. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

6 Free Kick Master

بله.ب........له. بگید بله....

آقا تبریک فراوان به خودم
    ضربه آزاد زدن نیز فراگرفته شد... البته به لطف مطلبی بود که توی سایت خارجی خوندم اکامپلیشمنت های مربوط به ضربه آزاد باقی مونده بود دیگه عزمم رو جزم کردن مه ضربه آزاد رو یاد بگیرم دیشب خیلی سعی کردم ولی واقعا نشد چند تایی رو شانسی زدم ولی دیگه امروز صبح کلید واژه های how to score free kick fifa 11 رو جستجو کردم و بالاخره از لابلای متون انگلیسی تمام چم و خم و اصطلاحات مربوطه رو یاد گرفتم حالا دیگه می دونم bend in a free kick چیه من هی ضربه آزاد می زدم گل میشد ولی این اکامپلیشمنت باز نمیشد ولی با یه سرچ مصمم تونستم جریان رو بفهمم این هم بگم توی تیوتریال بازی خبری از این آموزش نیست به زودی یه آموزش تکمیل از ضربه آزاد زدن رو با تمام ترفندهاش می ذارم تا برید حالشو ببرید گرچه انگار تعداد کسانی که فیفا کنسولی بازی می کنن انگار کمه... حداقل این تاپیک که خیلی سوت و کوره

9. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام.
    گاهي وقتا با خودم فكر ميكنم اصلا چرا من كنسول خريدم؟!
    چون 24 ساعته دارم فيفا 11 بازي ميكنم.نميدونم فكر كنم مرض فوتبال گرفتم از نوع فيفا.
    الان با تيم ناپولي دارم ميرم جلو تو جدول دوم هستم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

من یه گل عجیب غریب زدم . که فک نکنم تا حالا مثلش زده باشین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمیدونم توی fifa 10 ya 9 این قابلیت بوده یا نه..

12. 2 کاربر از hessi19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آموزش تصویری ضربه آزاد چرخشی برای اکامپلیشمت :
    Score 10 Curled Free Kicks During The Course Of Your Career

کد:

14. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یه گل عجیب غریب زدم . که فک نکنم تا حالا مثلش زده باشین
    کد:
    نمیدونم توی fifa 10 ya 9 این قابلیت بوده یا نه..
    گل جالبی بود... گفتید عجیب غریب که به نظرم عجیب غریب نبود... گرچه قبلا به این شک به توپ ضربه نزده بودم ولی انیمیشن این حرکت توی بازی موجود هست همون انیمیشن دریبل Rainbow دو مرحله ای هست...
    ببینید توی فیفا بازیکن تحت شرایط خاصی که قرار می گیره در صدد ضربه زدن برمیاد اینجا وین رونی کمی از توپ جلوتر هست و توپ پشت پاش فرود میاد و به همین دلیل به این شکل به توپ ضربه میزنه البته به صورت شیرجه ای این انیمیشن شکل دیگه ای از همون انیمیشن دریبل دو مرحله ای Rainbow هست پس رخ دادنش غیر طبیعی نیست از اونجایی که توی 09 و 10 هم این انیمیشن بود امکان رخ دادن چنین حرکتی هست. به هر حال ممنون از فیلمی که از گل زیبا و دیدنی تون گذاشتید.
    راستی دیروز یک ضربه آزاد از فاصله 37 متری دروازه زدمو توپ به شکل درایو وارد دروازه شد... خوشبختانه غیر از یک مورد تمام اکامپلیشنمت های ضربه ازاد انجام شد

16. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

گل جالبی بود... گفتید عجیب غریب که به نظرم عجیب غریب نبود... گرچه قبلا به این شک به توپ ضربه نزده بودم ولی انیمیشن این حرکت توی بازی موجود هست همون انیمیشن دریبل Rainbow دو مرحله ای هست...
    ببینید توی فیفا بازیکن تحت شرایط خاصی که قرار می گیره در صدد ضربه زدن برمیاد اینجا وین رونی کمی از توپ جلوتر هست و توپ پشت پاش فرود میاد و به همین دلیل به این شکل به توپ ضربه میزنه البته به صورت شیرجه ای این انیمیشن شکل دیگه ای از همون انیمیشن دریبل دو مرحله ای Rainbow هست پس رخ دادنش غیر طبیعی نیست از اونجایی که توی 09 و 10 هم این انیمیشن بود امکان رخ دادن چنین حرکتی هست. به هر حال ممنون از فیلمی که از گل زیبا و دیدنی تون گذاشتید.
    راستی دیروز یک ضربه آزاد از فاصله 37 متری دروازه زدمو توپ به شکل درایو وارد دروازه شد... خوشبختانه غیر از یک مورد تمام اکامپلیشنمت های ضربه ازاد انجام شد
    fifa واسه همین چیزاست که یه سرو گردن از pes بالا تره...
    اونی که گل میزنه برباتو بود نه رونی
    آموزش ضربه آزادو بزاردیگه ..مردیم بابا..

18. 2 کاربر از hessi19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •