ممنون عزیز . منم نظرم بیشتر رو 61 هست ولی خب باز گفتم پرس و جو کنم که دیگه بعد خریدش پشیمون نشم.
آره یکی از بچه های پایتخت آمار داده باید سریع برم بخرم . امیدوارم تموم نشه.
ممنون عزیز . منم نظرم بیشتر رو 61 هست ولی خب باز گفتم پرس و جو کنم که دیگه بعد خریدش پشیمون نشم.
آره یکی از بچه های پایتخت آمار داده باید سریع برم بخرم . امیدوارم تموم نشه.
من امروز لپتاپ رو خاموش کردم و بعد یکی دو دقیقه برگشتم دیدم ویندوز داره بالا میاد، انگار که ری استارت شده بود.
بعد توی قسمت انتخاب یوزر خاموشش کردم. بردمش خونه همسایه و بعد 5 دقیقه دوباره روشنش کردم دیدیم این پیغام رو میده:
و من دسترسی به اینترنت نداشتم و گزینه check later رو زدم. الان که یه نیم ساعتی میگذره هنوز این پیغام دوباره نیومده.
مشکل blue screen خیلی جدیه درسته؟ چیکارش کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند تا سوال از اساتید دارم
لپ تاپ n61ja*** core i5
****چطوری میشه مقدار شارژ رو تنظیم کرد تا فرضا وقتی به زیر 20 در صد میرسه اتوماتیک شارژ کنه و هر وقت به این مقدار نرسیده شارژ نکنه؟
****زمان نگه داشتن باطری چقدره تو این مدل با توجه به پایین بودن سی پی یو(نسبت به jq? وقتی کار سنگینی انجام نمیدیم و نیز در حالتی که ازش کار زیاد میکشیم؟
****قاعدتا وقتی xp نصب میشه عمر باطری باید بیشتر بشه اینطور نیست؟
****احساس میکنم صفحه نمایشش یکم تاره،دوستم 1557 داره و مال اون شفافتره اینطور نیست؟
****بهترین حالت برای صرفه جویی در مصرف باطری حالت بالانسه یا power4gear ؟با چه پیکر بندیه؟
****این پارتیشن ریکاوری اگه حذفش کرد چی میشه؟من از دستگاهم dvd ریکاوری گرفتم.
Last edited by senator_saeed; 23-09-2010 at 17:00.
توی این لینک میگه ممکن یه کابل شل باشه، من تا کابل HDMI رو به لپتاپ وصل کردم این پیغام رو داده. ممکنه به خاطر این باشه؟ الان یعنی این مشکل حل شده یا نه؟
راستی توی برنامه اورست تعداد دفعاتی که bluescreen شده رو میشه دید، مال من صفره!!
بابابا این همه ادعا
یکی جواب ما رو بده
سلام
سوال اول: جوابی ندارم و دنبالش هستم. چند روز پیش لینک در مورد عمر باتری و .... دادم. من هم میخوام لپ تاپم هم به آداپتور و هم به برق وصل باشه و نمیخوام هی بره 100 و برگرده 999 که عمرش کم بشه. لپ تاپم دو سه روز دیگه میاد دستم ور میرم ببینم چی پیدا میکنم. تو بایوس و این جور جاها که چیزی نبوده باید برنامه ای چیزی پیدا کنم.
سوال دوم: تو سایت نوت بوک چک باید نگاه کنی ولی من تخمینی حدسم اینه که اگه آیدل باشه دو تا هسته 2 و خورده ای داره که میشه رو هم 5 گیگ و در مقایسه با ان 61 که چهار تا 1.6 داره که میشه 6.4 و با توجه به ترانزیستور های 32 نانومتری i5 در مقابل ترانزیستورهای 45 نانومتری i7 ، مصرف برق سی پی یوش دو سوم میشه. گرافیکش هم که یه جوره و رو هم رفته میشه گفت باید 20 تا 25 درصد بیشتر برق باتریش جواب بده.
اگه پر بار باشه سی پی یوش نصف ان 61 مصرف میکنه و حدسم اینه که حدودا 40 درصد بهتر باشه.
سوال سوم: در بررسی های tomshardware همون اوایل که ماکروسافت نسخه های بتا و اولیه ی ویندوز سون رو بیرون داده بود مشخص شد که برخلاف هیاهوی تبلیغاتی ماکروسافت، ویندوز سون حتی از ویندوز ویستا هم بیشتر باتری مصرف میکنه چه برسه به XP. ولی ...
ولی درصد این مصرف باتری که گفتم و لینکش رو هم الان ندارم اونقدر بالا نبود که آدم بخواد بره سراغ XP . در ضمن کارایی ویندوز سون یه خورده از ویستا بهتر بود و شاید همین قضیه مصرف باتری بیشتر رو موجب شده. گرچه این افزایش کارایی هزینه ای بیشتر از مصرف باتری بیشتر داشته.
سوال چهارم:
دل این شکلیه:
در حالیکه مال ایسوس تقریبا اینجوریه:
میگم تقریبا چون مانیتور jq با مانیتور ja کمی فرق داره.
مال دل یکم بهتره. نور ان 61 هم کمتره.
مشخصات تست n61ja:
Maximum: 210 cd/m²
Average: 186.7 cd/m²
Illumination: 82 %
Black: 0.82 cd/m²
Contrast: 234:1
Brightness on battery: 135 cd/m²
و مال دل 1557:
Maximum: 232 cd/m²
Average: 202.4 cd/m²
Illumination: 77 %
Black: 1.25 cd/m²
Contrast: 178:1
Brightness on battery: 222 cd/m²
متوجه میشین که ایسوس کنتراست بالاتر و ایلومینیشن بهتر و نقاط تاریک رو بهتر نشون میده. زاویه دیدش درسته که بدتره و همین طور روشنایی کمتری داره ولی در کل کیفیت تصویرش بهتره.
سوال پنجم: پاور گیر ایسوس فکر میکنم بهتر باشه چون مقدار توربو بوست رو به نظر تغییر میده و گذشته از اون لپ تاپ ایسوسه و بهتره از برنامه ای که خود ایسوس براش میده بیرون استفاده کرد.
بهترین تنظیمات برای باتری همون battery saving هست. کلاک گرافیک و سی پی یو رو میاره پایین ترین حد. اما مشکلش اینه که بعضی امکانات ایروی ویندوز سون رو نافعال میکنه. من همون آپشن بلنسد رو با تغییراتی چند استفاده میکنم. یعنی توربو بوست و پاور پلی که اصل کاریه رو عوض میکنم.
سوال ششم: فکر نمیکنم مشکلی ایجاد بشه. شما ریکاوری رو رو دی وی دی داری و از همون جا ری استور میکنی. به ری استور از روی هارد نیازی نداری که ؟؟؟
خب اورست میگه صفر چون ویندوز نذاشته بلو اسکرین پیش بیاد دیگه ؟ درست میگم یا اشتباه میکنم ؟
مشکلات زیادی ممکنه منجر به اون پیام بشه. ولی اگه تکرار نشه مهم نیست. ویندوز یه بار و ده بار هم این مشکل رو رفع کنه اشکالی نداره ولی اگه دیدین هر روز داره این جور پیاما میاد دیگه باید یه فکر اساسی کنید.
دوستان الان قیمت این مدل از ایسوس چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)