تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 674 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه اینکه بخام طرف داری کنم من قبل هم گفتم من بازی رو روی 2تا سیستم لپ تاپ زغالی روی low و pc روی high بازی میکنم توی لپ تاب cpu همیشه روی 100% میره و چیزهای شبیح به این اتفاق شاهکار میوفته چون قدرت کامپایل ازش گرفته میشه اما تو این 9 روز که بازی دستمه هر شب ساعتها بازی کردم اما اصلا همچین باگهایی توی pc ندیدم تنها نتیجه ای که میخام بگیرم اینه که قدرت پردازش بازی بستگی به سخت افزار و نه صرفا بالا بودن قطعات بلکه به قدرت محاسباتی اون که با برنامه های تست معلوم میشه داره
    اینا رو گفتم که یک طرفه به قاضی نرید
    میشه بگین اینایی که گفتین چه ربطی به باگ های بازی داره؟!
    یعنی هر چی سیستم ضعیف باشه با باگ های زیادتری مواجه میشیم و اگه سیستم قوی باشه با هیچ باگی مواجه نمیشیم
    دوست عزیز باگ های بازی بخاطر یک سری از اشتباهاتیه که در روند آماده سازی بازی بوجود میاد و کم کم با مرور زمان خودش رو نشون میده.

اصلا وقتی ویندوز سون نصب میکنی صدا خودش نصب میشه دیگه اون چیزهایی که گفتی نیست .
    البته بهتره دوستان درایور های اصلی قطعات رو نصب کنن...ممکنه بعضی وقت ها به مشکل بخورین
    درایورهایی که خود ویندوز نصب میکنه زیاد توصیه نمیشه
    Last edited by B3HZ@D; 25-09-2010 at 20:40.

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

pes باز های متعصب،اندکی به عکس های بالا بیشتر نگاه کنن !!!! البته همه ی بازی ها باگ دارن ولی اینایی که من دیدم در حد بوندسلیگای 3 بود !!!!
    واقعا آقای دکتر!!!!! شهروز ،شما هدفتون از این پست های بچه گانه چیه؟؟ آخه فدای تو بشم ،چیکار داری به کار دیگران،شما بازی خودتو بکن ،بزار دیگران هم کار خودشونو بکنن،چی نصیبتون میشه با این حرفای صد من یه غاز،بخدا فقط باعث کل کل میشید
    خوب نگاه کردیم.که چی؟نمی دونم چند سالته ولی سعی کن یکم مثل آدم بزرگها رفتار کنی.
    من تو این تاپیک زیاد پست نمی دم ولی مطالب رو دنبال می کنم.هی میبینم پست جدید داده شده میام اینجا ببینم از بازی چه خبر...مواجه میشم با در افشانی دوستان که اه اه این بده...به به اون خوبه...خستمون کردین بخدا...
    بخدا درد ما هم شده همین،اصلا دیگه رغبت نمیکنیم بیایم اخبار بازی رو اینجا پیگیری کنیم،تاپیک شده فقط اظهار نظرهای .....

4. 9 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Macdiano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه گل با Van Bommel به بارسلونا زدم

شوتش قوس برداشت, نسبتا هم زیاد پر کردم

جالب بود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از Macdiano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیز بهتره اگر هم باگ هایی گذاشته میشه دیگه یکی نیاد نمک به زخم بپاشه کی دوست دارهبازی که منتظرشه دارای باگ باشه مسلما هیچ کس بخصوص فن های دو آتیشه بازی این رو دوست ندارن بعضی ها هم که میان به نحوی از این مسئله استفاده می کنن و ضعف بازی رو جلوه می دن یکم اوضاع و جو رو ناجور می کنه... من خودم میام از بازی انتقاد میکنم میام یه چند مطلب رو با دلیل و مستندات بیان میکنم. و یه نقد نسبتا کامل می ذارم اگه نقدی که می کنم ایراداتی از بازی رو منعکس کنه ملت می ریزه سرم میگه ناراحتی نیا تاپیک... خیلی جالبه تاپیکی که خودم زدمش رو میگن نیا... این دیگه از اون حرفاس البته من درک می کنم بچه ها رو... و حرفی نزدم در مقابل چنین حرف هایی فقط ترجیح دادم که حرفی نزنم حتی اگه دقت کنید توی این یکی دو هفته اخیر این دومین یا سومین پستمه تو این تاپیک دلیلشم این بود که دیدم جو حاکم واقعا نا سالم میشه این موقع ها.. یه کمی دیگه دوام بیارید بازی منتشر میشه این کل کل ها هم کاسته می شه و نهایتا تموم میشه. دوستی ها و حرمت همدیگه رو با این کل کل ها نشکنید.

موفق باشید. منتظر نسخه نهایی هستم. بخصوص مود BAL جدیدش که هدفمند شده (عین یارانه هامون) مربی قبل بازی برامون ماموریت اینا میده سوژه جالبی می تونه باشه

8. 12 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

واقعا آقای دکتر!!!!! شهروز ،شما هدفتون از این پست های بچه گانه چیه؟؟ آخه فدای تو بشم ،چیکار داری به کار دیگران،شما بازی خودتو بکن ،بزار دیگران هم کار خودشونو بکنن،چی نصیبتون میشه با این حرفای صد من یه غاز،بخدا فقط باعث کل کل میشید

بخدا درد ما هم شده همین،اصلا دیگه رغبت نمیکنیم بیایم اخبار بازی رو اینجا پیگیری کنیم،تاپیک شده فقط اظهار نظرهای .....
    پدرام جان ايشون اومدن نظرشون رو گفتن حالا با ادبيات خودشون ، چقدر خوب ميشه به هم احترام بزاريم و همديگر رو مورد حمله قرار نديم ، موفق باشين

10. 3 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

موفق باشید. منتظر نسخه نهایی هستم. بخصوص مود BAL جدیدش که هدفمند شده (عین یارانه هامون) مربی قبل بازی برامون ماموریت اینا میده سوژه جالبی می تونه باشه
    مطمئنی مثل یارانه هامون شده؟
    بدبخت شدیم رفت
    پس گند زدن به این مود کونامی

کاش کونامی وقتی دموی این بازی رو بیرون میداد قسمت تمرینیش هم ازاد میکرد

12. 5 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

یه نقد نسبتا کامل می ذارم اگه نقدی که می کنم ایراداتی از بازی رو منعکس کنه ملت می ریزه سرم میگه ناراحتی نیا تاپیک... خیلی جالبه تاپیکی که خودم زدمش رو میگن نیا
    ارمین از تو بعیده !!! اینجا هر کی طرفدار بازی باشه صاحب تاپیک محسوب میشه !!تو از بازی انتقاد کنی دیگه اینجا جایی نداری باید بری تاپیک بازی رقیب !!! اینجا جای امثال تو نیست !!!دی:
    +
    به ما هم از همینا گفتن !!گفتن نیا اینجا اگه ناراحتی !!!(بالاخره تاپیک برای دوستانه دیگه !!) یه چیزایی هم در مورد بزی و شیرینی و اینا گفتن !!

اقا شما کوتاه بیا !! مگه نمی گی چرا این بحثا رو می کنین !! خوب شما بخوای هر دفعه جواب بدی بقیه هم جواب شما رو میدن بحث تموم نمیشه که !!!

14. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پدرام جان ايشون اومدن نظرشون رو گفتن حالا با ادبيات خودشون ، چقدر خوب ميشه به هم احترام بزاريم و همديگر رو مورد حمله قرار نديم ، موفق باشين
    اگه حرفی زدم که باعث ناراحتی شده،منظوری نداشتم،من طرف حسابم با اونایی بود که میگفتن : وای pes ووی pes !
    وگرنه من به تمام بازیکن هایی که از صمیم قلب این بازی رو دوست دارن و بازی میکنن،احترام میزلرم

16. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

خدایا زودتر این دوتا بازی بیاد تا از شر این جماعت راحت بشیم

بخدا دیگه خودتون رو مسخره کردین بسه دیگه هر کی دوس داره فیفا تعریف کنه بره تاپیک خودش اینجا واسه منم نیست واسه همه هستش نه دیگه اینقدر که فکر کنید واسه خودتونو تاپیک رو کردین کل کل خونه

ما هر روز میایم خبر جدید بخونیم باز میبینم روز از نو اینا شروع کردن

کاش این تاپیک بسته میشد و فقط دوستانی که خبر میذاشتن حق پست دادن داشتن یا تا روز انتشار بازی تاپیک قفل میشد اینجوری حداقل اعصابمون با پست های بیمصرف بعضی ها داغون نمیشد

دوستمون میگه pes چقدر خوب شده عالیه اخرش اضافه میکنه فیفا ولی خیلی بهتره سرور PES هستش خوب این تیکه که از فیفا میخوای تعریف کنی برو تاپیک خودش بگو

خوشحال میشم یکی بیاد خصوصیات این دو بازی رو با هم بصورت حرفه ای مقایسه کنه نه اینکه هوا یه چیز بپرونه مجلس خشک نباشه

18. 7 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من این وسط کاره ای نیستم ولی شرمنده ها اینجا یه کم تعصب موج نمیزنه؟؟!!!
    نقد بدون تعصب بازی کاملا حق همه کاربراست شکی هم نیست ولی باور کنید جواب پستهای همدیگه رو با احترام هم میتونید بدید...اصلا منظورم فرد خاصی نبود..کلی گفتم
    موفق باشید

20. 5 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •